Kam dať ohnisko

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte. Potrebovala by som radu resp. inšpiráciu kam dať ohnisko. Chceli by sme okolo toho nejake lavičky tiež. Tam medzi domom a zahradnym domcekom bude hojdacka a mensie ihrisko pre deti. Ja by som dala aj ohnisko niekde tam na tu stranu, ale asi by to bolo praktickejšie to dať pred terasu alebo k betonovemu plotu blizko terasy. Len či to je aj bezpečné...
Odpovedať
1
2
@jergusvav hej hej, pozeral som tie na stranke co si mi poradil, tak mam predbezne vybrate este to chcem ale skonzultovat so zenou predsa len, chcem to na terasu a chodi tam cela rodina tak aby to bolo ok po vsetkych strankach.
Odpovedať
Profilova fotka
Leopapech tak potom mi daj vediet, pre ake ste sa rozhodli, len tak informacne, ma to zaujima 🙂 My to teraz tiez vyuzivame, kedze sa vonku uz pekne oteplilo a chceli sme vydrzat na terase, tak sme ho spustili a veru sme pekne potiahli do nejakej pol 12 v noci 😄 Akurat je potom problem vstavat rano do prace 😄
Odpovedať
jasne dam ti vediet, inak to som bol aj prekvapeny, ze sa to moze vlastne zapinat a vyuzivat v hocijakom pocasi, lebo clovek by si myslel, ze ked je vonku tak chladno a mrzne a teda sa to spusti a je to rozhorucene, aby sa to nejako neznicilo nedopraskalo 🙂 to som bol milo prekvapeny.
Odpovedať
@leopapech ale kdeze to je nejako osetrene taketo stoly voci teplotam, kedze to moze byt aj vonku. to si myslim ze by sa nestalo 🙂 a uz si si vybral?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?