O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Renovácia Eurookien firmou
Chcela by som sa spýtať v akej cene sa približne pohybujú renovácie eurookien. Na cca 13 ročných ok…
jarmila_kalinovska
Pred 3 rokmi
1
2
58
Komin, klasicky murivaný alebo nerezový?
Ahojte, som pred stavbou RD V projekte mam navrhnuty komin v interieri v obyvačke hned vedla krbov…
rapidek
Pred 3 rokmi
2
Rozvádzac + rozvodnica na stavbu
Dobrý večer, ahojte, chcem sa spýtať na váš názor, či takáto zostava je OK na stavbu alebo ešte pot…
tomik25
Pred 3 rokmi
9
Dlažba alebo plávajúca podlaha?
Dobrý deň, v novostavbe v celom bungalove máme podlahové kúrenie. Rozhodujeme sa, či ideme dať do c…
radusko01
Pred 3 rokmi
10
Kúpa parcely E
Dobry večer.Chcel by som sa spýtať,chcem kúpiť cca 49m2 parcely E na ktorej je stodola..Problem je …
petersd
Pred 3 rokmi
7
Monoliticky strop Ička praskliny
Čavte ľudkovia kúpili sme 3poslazny dom (menší nebol v ponuke) . Máme na 2NP (1NP je prízemie) mon…
hoky88
Pred 3 rokmi
1
Na čo slúži takáto nádoba vedená z radiátora?
Prosím, nevie mi niekto poradiť, na čo slúži takýto "bubon" ako je na fotografií? Je to potrebné? A…
mirec1
Pred 3 rokmi
12
Dom na 3 m od hranice
Dobrý deň. Máme suseda, ktorý ide meniť projekt z bungalovu na poschodový dom. My nemáme zakreslen…
dida333
Pred 3 rokmi
18
sponzor fóra
Ochranné pásmo pri plotoch
Dobrý deň, ochranné pásmo pri trafostanici sa vzťahuje aj na plot? Priamo na hranici pozemku pri ce…
palo152
Pred 3 rokmi
3
Kúrenie s peletami
Mam otazku...rozmyslam ze do domu by som dal kotol na tuhe palivo + pelety...ma s tym niekto skusen…
danielagre
Pred 3 rokmi
1
2
57
Hluk z rozdelovaca podlahoveho kurenia
Ahojte, nasa spalna by mala susedit s technickou miestnostou, ako vidno z nakresu. V tehlovej priec…
dusan72
Pred 3 rokmi
17
Automatický kotol 25kw - nastavenie na ekohrášok 27MJ
Dobrý deň,poprosím Vás o rady,s nastavením kotla sa už trápim 2 týždne,mám 25 kw kotol s podávačom …
zuzana_kubalova_kaduchova
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
64
Odporúčanie na šikovného stolára výroba kuchyne
Dobrý deň viete mi odporučiť šikovného stolára na výrobu kuchyne najlepsie Levoča, Spišská Nová Ves…
7pietro12
Pred 3 rokmi
1
Vymena vody v bazene
ahojte je nutne vymenit vodu v bazene kazdy ěrok? nestaci len doolnit?
jozefsv
Pred 3 rokmi
11
Závesy a záclony
Ahojte, nemáte náhodou niektorá doma závesy, ktoré sa vešajú na kruhy? Aké máte k tomu záclony? Kúp…
10wewe10
Pred 3 rokmi
4
Co sa stalo Pracke?
Práčka ma 5rokov a zacala poslednu dobu robit na obleceny flaky.Take tmave.Nemate niekto podobnu sk…
dodok
Pred 3 rokmi
20
Koberec do obývačky
Do obývačky máme naplánovanú dávať dlazbu, no manžel prišiel s myšlienkou dať celoplošný koberec ok…
ruren
Pred 3 rokmi
17
Zavesenie zrkadla
Ahojte , na aké háčiky vešiate zrkadlo ? Nechcem to dávať na tie " ohnuté skrutky" je to dosť nízke…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
9
Prepadnutý podiel Slovenskému pozemkovému fondu po starej mame
Ahojte, chcela by som sa spýtať či ste náhodou nemali skúsenosť s tým, že do dedičského rodičia zab…
monikajan
Pred 3 rokmi
4
Co na krytu terasu - dlazbu/liaty beton?
Dobry den, Mame terasu pod strechou s betonovym zakladom. Kryta zo severnej strany murom a z vychod…
banalu
Pred 3 rokmi
1
Dá sa urobiť zmena dispozície alebo máme dom predať?
Ahojte, vedel by mi niekto pomoct/poradit? Ide o to ze sme kupili katalogovy projekt domu, spravili…
henyka86
Pred 3 rokmi
1
2
33
Vjazd do garáže - zasypanie
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť. Máme rodinný dom zo 70. rokov. Klasická kocka, kt. má čiasto…
zmrzlina_sk
Pred 3 rokmi
5
Podlahove kurenie kolko vas vyslo?
Ahojte, Chcela by som sa spytat kolko vas cca vyslo podlahove kurenie? Praca + material? Mame cen…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
10
Tapeta do kúpeľne
Ahojte strecháči. Máte skúsenosti s tapetou v kúpeľni? Na vodou nenamáhaných miestach?
krahuliatko
Pred 3 rokmi
1
2
37
Ako sa stat reviznym technikom plynovych kotlov.
Ahojte, Vedel by mi niekto z revíznych technikov kotlov poradiť co všetko budem potrebovať aby som …
daralbajda
Pred 3 rokmi
18
RD miesto chaty
Dobrý den, vedel by mi niekto pomoct ohladom problemu kedy mi starosta obce nechce dať povolenie na…
krahuliatko
Pred 3 rokmi
12
Prístavba domu - čo prvé riešiť?
Ahojte. Planujem pristavbu k rodinnému domu - predĺžnie. Pravdepodobne bude poschodova. Dom leží na…
monika_mm
Pred 3 rokmi
3
Ext. žaluzie - skúsenosť s Lamelland Nitra
Ahojte, niekto nemáte skúsenosť so spoločnosťou Lamelland Nitra? :slight_smile: Máme od nich veľmi…
kllaudy
Pred 3 rokmi
1
Dobry kavovar
ahojte prosim vas uz sice rok byvame kuchynu uz mame hotovu ale nejako som si vymyslela do kuchyne …
tzar
Pred 3 rokmi
22
Ktorú firmu na originál okná Schuco?
Ahojte, pozerala som dáke príspevky na výber firiem na hliníkové Schuco okná ale nenašla som nič ak…
tomasndca
Pred 3 rokmi
1
2
46
1
2
…
685
686
687
688