Ktorú firmu na originál okná Schuco?

Ahojte, pozerala som dáke príspevky na výber firiem na hliníkové Schuco okná ale nenašla som nič aktuálne. Nikto teraz nezhanal firmu na dodanie a montáž okien? Po usmernení priamo od pána zo Schuco som zistila, že z milión firiem, ktoré ponúkajú Schuco ani nie sú originál ale pravdepodobne poľské výrobky. Povedal, že v okolí je len zopár firiem a to: Fenestra Uniteamhd Aluplast (Prievidza - nie su ochotný montovať v trnavskom kraji) Alplast design (Nitra) - odoberajú od Aluplast Nejaké skúsenosti? Ďakujem veľmi pekne
Odpovedať
1
2
@flowy obráť sa na najbližšie obchodné zastúpenie f.Fenestra. Z hliníka sa venujú práve tomuto systému.
Odpovedať
@slavikjs ďakujem aj keď takáto reakcia mi nepríde ako na základe skúsenosti. 🙂 Aj ostatné spoločnosti, ktoré som uviedla sa venujú tomuto systému. Dokonca firma Aluplast od začiatku, odkedy prišlo Schuco, avšak oni sú asi vyťažený 🙂
Odpovedať
@flowy my máme od Amontu z Trnavy. Majú originálne :)
Odpovedať
@staviame_dom odkonzultovane zo Schuco - nie, nemajú originál! Ani náhodou.
Odpovedať
Aluplast a ich podfirmy, kt od nich odoberaju, neodporucam, skoro sme osediveli pri reklamaciach, absolutne neochotna firma. A o STN norme pri montazi tie moc nevedia. Boli sme velmi sklamani pristupom po úhrade a pri realizacii. Zial schuco na SK nemecke ceny, no nemecky servis asi nenajdes :/
Odpovedať
@flowy čo vás vedie k tomuto názoru?
Odpovedať
Fenestra, oni robia veľmi veľa s tym profilom, veˇke stavby.
Odpovedať
@staviame_dom čítali ste vôbec môj príspevok? Už v príspevku píšem, že som komunikovala s firmou SCHUCO a OVEROVALA SOM SI, KTORE FIRMY PONUKAJU ICH VYROBKY. POVEDAL MI LEN TIE, ktoré UVÁDZAM HORE V PRÍSPEVKU!!! Pýtala som sa vyslovene aj na A-mont lebo kým som zistila, že originál sú až 4 firmy, rozposlala som asi milión žiadostí na cenové ponuky. Pán z A-montu ma okamžite kontaktoval, bol veľmi príjemný, tak som si chcela overiť či s nimi naozaj spolupracujú - a NIE! Tak hádam už fundovaný človek, ktorý pracuje v SCHUCO mi vie povedať, že s kým spolupracujú, nie?
Odpovedať
@katelinn aké ste mali reklamácie?
Odpovedať
@flowy z tych firiem co si vymenovala fenestra je top na hliikove okna dvere zasklenia, majú tím odborníkov robia velke stavby bytovky administrativne budovy hotely. Pracujem v stavebnej forme bezne s nimi spolupracujeme, pri tom obrovskom mnozstve sa málokedy vyskytnu reklamacie.
Odpovedať
@flowy LMJ SALAMANDER NITRA
Odpovedať
@evatothova ďakujem, pán zo Schuco mi túto firmu vôbec nespomenul, overím si, či s nimi naozaj spolupracujú. Máte aj realnu skúsenosť alebo robíte reklamu?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@flowy ventani.sk - firma z TT. predavaju okna vyrobene v prievidzi. Su uvedeni aj priamo na stranke aluplastu: https://www.aluplast.sk/predajcovia/s... ventani robili okna aj mne. maju velmi zohratych m ontaznikov ktori su tam zamestnani dlhodobo. ziadna partia pozbierana "z ulice"
Odpovedať
@andyno Áno, na tých som zabudla, alebo úmyselne zabudla pretože mi prišla cenová ponuka vyššia o takmer 3 000€ oproti Fenestre a Alplast.
Odpovedať
@flowy áno máme od nich okná
Odpovedať
Nam poslali Alplast ponuku na okna a dvere a cena bola oproti Fenestre ZM vyssia o takmer 3,5 tisíc :-(.
Odpovedať
@kreola ja mám CP od Fenestry drahšiu o cca 1 000€ ako ALPLAST. Zatiaľ Alplast najlacnejšie.
Odpovedať
@flowy zaujímavé, my sme tiež podobne komunikovali a pán riaditeľ sa nám zaručil rovnako. Máme aj info od výrobcu, hm...
Odpovedať
@flowy To je zaujimava informacia :-). Pravdou je, ze CP sme si davali robit cca pred rokom. Asi aj zavisi od toho ake velke okna (napr. my mame 2x HS portal) a podobne. Nakoniec sme si vybrali drevohliniky. Boli lacnejsie ako najlacnejsie Schuco.
Odpovedať
@kreola ja by som nerada upustila kvôli cene na úkor kvality. Tým samozrejme netvrdím, že to, čo ste si vybrali je zlé. :) Uvidím ako sa to vyvinie s tými cenovými ponukami - každopádne som skôr očakávala, že mi niekto dá odporúčanie na základe skúseností konkrétnych firiem, ktoré som uviedla ale toho sa asi nedočkám :)
Odpovedať
@staviame_dom komunikovali ste s niekým od Schuco alebo Vám to potvrdil majiteľ firmy na okná? Na a-mont som čítala rôzne recenzie , bohužiaľ nie pozitívne a podľa dostupných informácií práve kvôli ich menu ich pred časom prevzal niekto iný (tak mi napísali oni sami) a plánujú aj zmenu obchodného mena a podobne. Každopádne na základe recenzií a teda info aj zo Schuco, pre mňa neprichádzajú do úvahy. Len toľko k tomu. Ak od nich máte produkty Vy, ste spokojný - nevidím dôvod, aby sme ďalej o tom diskutovali - veríte im, fungujete, všetko je pre Vás ok. Pre mňa nie :)
Odpovedať
Mame schuco dvere (okná rehau) cez fenestru ZM, a vobec žiadny problém, išiel by som do toho znova bez rozmýšlania.
Odpovedať
@flowy ja ti rozumiem, vybrala si si kvalitny hlinikovy profil, teraz uz len najst naozaj dobru firmu, ktora Ti nepokasle montaz :-). U nas to bolo o tom, ze vzdy sme chceli dverohlinikove okna, akurát nam vsetci hovorili, ze je to to najdrahsie riesenie, ze drevohlinikove okna vyjdu aj o 20% drahsie ako hlinik. Preto sme si dali nacenit aj kvalitne hlinikove okna schuco, aby sme to vedeli realne porovnat.
Odpovedať
Profilova fotka
@flowy Mám Schuco od Fenestra-ZM, ponuku mi robil p. Havetta a max. spokojnosť čo sa týka CP aj montáže. Skúste osloviť p. Havettu, je aj tu na modrejstreche.
Odpovedať
@kreola veď práve.. ale je to ťažšie ako nájsť kvalitu. Už to riešim mesiac a neviem kam sa pohnúť.
Odpovedať
@linear324 našiel ma skôr ako ja jeho. :)
Odpovedať
@flowy FLOWY tak už nestresuj :) všetko máš vyriešené chápeme že chceš kvalitné okná a kvalitnú montáž.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja už som mu poslal žiadosť o CP, tak som zvedavý... :)
Odpovedať
@flowy aby ste mali kľud na duši, mám mailom potvrdené od spoločnosti Schuco, ze spoločnosť AMont v TT je oficiálnym partnerom pre plastové okná a originálne okná, aby ste teda mali dôveryhodnú informáciu.
Odpovedať
@staviame_dom aj ja som to mala potvrdené od spoločnosti Schuco tak už neviem, kto by mohol byť dôveryhodnejší. 🙂
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?