Cigaretovy dym

Ahojte, Ma niekto skusenost s tym, ci tuje ( alebo ine rastliny ), pripadne betonove oplotenie zmiernuje prenikaniu smradlaveho dymu od susedov fajciacich na terase?
Odpovedať
No neviem ci niečo pomôže. Moja suseda fajčí na tajnasa v technickej miestnosti smerovanej k nášmu domu 2 m od plota, vždy pusti odsávanie, majú živý plot a aj tak k nám cítiť dym s avivazou 😀😀😀 nechápem ze jej muž bývalý fajčiar ešte na to neprišiel
Odpovedať
@cekino zaujimava tema, ale poradim 😄 mna zo susedom delia tuje vysoke 3,5m, sirka min 2m. Vela krat sa nam stalo ze sme sa jeden druheho ,,citili,, mna on od cigaretoveho dymu a ja jeho od kremov, indulony atd, je starucky dochodca, sa lubi asi mastit.. a na zaklade toho len z poza fakt hustych tuji sme sa pozdravili 😄
Odpovedať
@zuzcek1988 ..."neprisiel" 😄
Odpovedať
@zuzcek1988 "nechápem ze jej muž bývalý fajčiar ešte na to neprišiel"" ""ale keď príde na to, 😉 tak taká bitka sa strhne ako v roku 1812, na ktorú, si ani moja stará mať dobre nepamatuje"" 😄
Odpovedať
@technik007 tak ja to beriem podla seba, tiež som fajčila a mam pocit ze teraz mam fajnový nos na dym. Ale je to zvláštne ze dospelá žena sa takto schováva. Asi peto ze jej muž prestal koli nej 🤣🤣🤣
Odpovedať
@cekino tuje nepomôžu. Sused ich má nasadené medzi svojou terasu a spoločným plotom. Jeho prítomnosť s cigaretou na terase "zacítim" aj tak.
Odpovedať
@zuzcek1988 podla mna o tom vie, len sa mu to proste nechce riesit. A co sa tyka tej zelene, tak neviem, ci by to vedela tak pohltit, no skor si myslim, ze nie
Odpovedať
nemyslím si, že niečo z týchto možností pomôže. ten dym sa nesie aj niekoľko metrov podľa toho ako zafúka. ale akože prijala by som, keby existovali nejaké stromky, čo to dokážu zachytiť.
Odpovedať
@tamrar možno áno, ale veď to je ich vec. Podstatou je že ani aviváž, ani tuje to nezachráni, dym je k nám cítiť
Odpovedať
Inak toto som rad, ze mi netreba riesit. Lebo kamos co byva v bytovke ma takych susedov, ktori nie len ze radi fajcia v spolocnych priestoroch ale vseobecne viac zapachaju a vtedy nic nepomoze.
Odpovedať
@dimin v bytovke to je na nič. Tam je ako keby fakt všetko spoločné a mať takýchto susedov, tak to teda musí byť radosti
Odpovedať
@lucosina101 dám ti nobelovu cenu ak dokážeš niečím zlikvidovať cig. dym je to nedokonalé horenie CO + nikotín a to nepapá žiadna rastlina, tým chutí len CO2 a produkuje kyslík ak má vhodné podmienky pasívne fajčenie je mnohokrát horšie ako aktívne
Odpovedať
Viem, ze to nepohlti cely smrad, len som chcel vediet, ci to niekomu nahodou nezmiernilo, ci s tym ma niekto realnu skusenost 🙂 Skusim sa s nimi na jar porozpravat, ci mozu chodit dopredu fajcit. Teda ak nemaju nahodou navstevu na terase, to sa este da odpustit. Ak nie, tak skusim im zafackat usi do hlavy 😄
Odpovedať
@cekino neviem si predstavit ze v lete si vysedavam na terase, a fajcit by som mal chodit niekam do kuta kvoli susedovi. To vyriesi jedine byvanie na samote
Odpovedať
Nezmierni to, lebo to viem podla nasich susedov. Ze maju aj tuje a ked chodi k veceru suseda si zapalit na terasu, tak to je citit. Ale tak ona nefajci nejako casto, pravidelne, len sem tam ze jednu za vecer a tak, cize nie je to nejaky problem.
Odpovedať
nier bude to jedno, ci tam budes mat nieco vysadene alebo nie. ak si proste nefajciar, tak ten dym proste zacitis
Odpovedať
Článok sa načítava...
@cekino 2m betonovy plot trochu pomoze, lebo zabranis priamemu prudeniu vzduchu od suseda a dym stupa hore. Zalezi od vetra. Rastliny urcite nie. Inak uz len kydnut ku spolocnemu plotu kopu hnoja, aby sused fajcil inde 😄 Mna toto strane obtazovalo pocas rokov, ked som nedobrovolne byval v byte. V dome mam nastastie konecne pokoj od fajciarov.
Odpovedať
@zefe v byte mi cig. dym pomohol odhaliť čierny odber elektriny, , susedné byty majú napojené zásuvky cez spoločnú dieru , zložil som kryt a zbadal som že suseda je napojená na moju zásuvku, mala dobrého kamaráta dom mám tiež pomerne daleko od susedov a naviac posledný v rade za mnou už len les
Odpovedať
Wau, takže takto sa to dá zistiť? To poradím aj známym 😄 😄 Ak majú podobný problém ako tu spomínate.
Odpovedať
@zefe v byte áno to je ešte horšie, kde sme predtým bývali, tak pod nami bývali susedia, čo fajčili doma, síce pri otvorenom okne, ale aj tak to bolo nenormálne cítiť a cez stupačku ani nehovorím. To furt pocit ak keby som bol niekde v krčme.
Odpovedať
@marek746 Je to boj, ktory nevyhras. Ozves sa, tak sa v lepsom pripade urazi, ze on sa chudak nebude obmedzovat s fajcenim. Ja som raz jednemu navrhol, ze sa kazdy den nazeriem kapusty s fazulou a pridem mu naprdiet do obyvacky. To aspon nie je zdraviu skodlive. Vzdy som mal stastie v byte, ze som bol obkoleseny cigami, deckami, hlasnymi telkami,... som rad, ze to zivotne obdobie je za mnou.
Odpovedať
Profilova fotka
@cekino nasad si všade ľalie , prerazia zápach cigariet 😁
Odpovedať
Skoda ze sa to neda zasadit aj do chodieb v bytovkach 😄 Kamos tak byva a maju riadny smrad lebo sused je pako a fajciar a miesto toho aby siel von fajci aj v byte aj v priestoroch to je hroza.
Odpovedať
@dimin to ani nespomínaj, to zakaždým, keď ideme k sestre na návštevu, tak u nich chodí jeden sused fajčiť dole do pivnice. lebo na balkóne mu je asi zima alebo čo. takže to je komplet v celom vchode cítiť od dola až nahor.
Odpovedať
@misutka12 myslim, ze keby to vadilo vsetkym a vsetci by sa zhodli, zvolali domovu schodzu, tak by sa s tym dalo nieco robit, osobne si neviem predstavit zeby som nieco take toleroval, raz som bol v takom vchode u znameho a to bola chvila, co som po schodisti isiel k nemu a hned dolu a citil som sa jak popolnik
Odpovedať
@juraj363 vies čo, oni to riešili s domovníčkou už niekoľkokrát. ale to bolo zakaždým len také, že ona potom prišla za susedom, urobila no no no, on s tým nachvíľu sekol a po čase to mali zase.
Odpovedať
A ako sa da taketo nieco so susedom ktory je neprisposobivy a teda ani slova ostatnych ani domovnikov neberie vazne?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?