O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Tepelné čerpadlo - po namontovani
Ahojte, chcel by som Vás poprosiť mám pár otázok k tepelnému čerpadlá, budem rád za váš názor resp.…
andrejito_zemanito
Pred 3 rokmi
6
Vonkajsia terasa - sa “drolí”
Ahojte. Skusim ci mi niekto nevie poradit, kupili sme RD kde je uz vonkajsia terasa - nie je to dre…
daniela328
Pred 3 rokmi
6
Zateplenie zahradneho domceka zvnutra
Ahojte, poradte mi prosim, ako treba vyskladat vrstvy zateplenia stien zahradneho domceka. Z vonkaj…
duzu
Pred 3 rokmi
6
Projektant na vodnú stavbu - vŕtaná studňa
Nájde sa tu niekto kto by vedel pomôcť s prípravou podkladov na stavebné povolenie?
petersd
Pred 3 rokmi
1
2
40
Baxi pripojenie vonkašieho čísla
Dobrý deň, vedel by mi prosím niekdo poradiť, mám kotol Nulova baxi duo tech +24 a chcel by som pri…
mgx
Pred 3 rokmi
5
Hladam šikovnú partiu na strojove omietky
Hladam firmu alebo partiu na sadrove omietky strojove ak ma niekto skusenosti s niekym poprosim kon…
7pietro12
Pred 3 rokmi
1
Drevený verzus plechový vyvýšený záhon
chystám sa na pestovanie vo vyvýšených záhonoch, nikde však neviem nájsť info aký rozdiel je medzi …
zita19
Pred 3 rokmi
31
Drevenny zaklop na zelezobetonovy strop
Zdravim Vas, mam zelezobetonovy strop na ktorom mam spraveny rost z fosien a medzi nimi je 36 cm va…
jozik123
Pred 3 rokmi
9
sponzor fóra
Dlažba divné šmuhy
Ahojte. Viete mi prosím poradiť, čo je na tej dlažbe? Príde mi to ako ošúchané, je to gresova dlažb…
simi227
Pred 3 rokmi
4
Vinyl podlaha vereg mulberry
Ahojte chcem vas poprosit ci nahodou niekto nema tento typ podlahy. Ak ano ci by mohol poslat foto …
lenka_krolakova
Pred 3 rokmi
2
Nutnost stuzujucej priecky.
Dobry den, chcem sa opytat ci je v pohode ak v bungalove 14000X10800 nebude ziadna stuzujuca prieck…
janek_
Pred 3 rokmi
31
Biela alebo sivá dlažba
Ahojte, neviem sa rozhodnúť akú dlažbu do obývačky, biela mramorová alebo sivá mramorová. Manžel ne…
vladimiiiirka
Pred 3 rokmi
8
Treba mať spevnenú základovú dosku pod priečkami z vpc?
Ahojte. Obvodové a nosné múry mám z ytongu. Priečky by som chcel kvôli lepšej nepriezvučnosti a aku…
kikario42
Pred 3 rokmi
2
Cena plyn KK vs. TČ
Viem že sa to už preberalo X-krát. Ale za súčasnej situácie, stále platí že je lacnejšie ísť do vy…
hades11
Pred 3 rokmi
1
2
49
Kuchyne od Čvirika - máte skúsenosť s touto firmou?
Kuchyne od Cvirika - mate skusenost s touto firmou? Ci uz dobru alebo zlu, napiste mi ju prosim. Ch…
radkacas
Pred 3 rokmi
28
Lepidlo pod a na EPS
Prosim vas...ake je vhodne lepidlo na nalepenie EPS na novostavbu a ake na povrch EPS ako omietka. …
profistavbari
Pred 3 rokmi
11
Modro sivá kuchyna
Dobrý deň, máte niekto modro sivu kuchynu. Môžem poprosiť o fotky takýchto kuchýň.
marek746
Pred 3 rokmi
17
Povolenie na balkonove dvere
Dobry den, potrebujem stavebne povolenie alebo ohlasenie stavby na RD, ak chcem jedno okno v obyvac…
marek746
Pred 3 rokmi
6
Uver na dom
Dobry den, viem, ze je to tema, mozno nie moc vhodna, ale ak by sa dalo a komu to nevadi, napisete …
jancikk
Pred 3 rokmi
1
2
46
Celova kamera
Zdravim, mate skusenosti s celovou kamerou? Samozrejme, ze cena hra rolu, ale primeranu poziadavkam…
svitokf
Pred 3 rokmi
7
Lesklá dlažba v obývačke
Áno či nie? Máte skúsenosť s údržbou? Foto poteší ak máte niekto takú dlažbu v interiéri
alenaf34
Pred 3 rokmi
22
Tepelne cerpadlo Vaillant split alebo monoblok, 5 alebo 7 KW ?
Dobre rano, Vedeli by ste mi prosim poradit pri vybere TC? V projekte mam navrhnute tepelne cerpad…
fural
Pred 3 rokmi
10
Pancierova sietka pod strojove omietky
Dobrý deň idem si sem po radu idem robit strojove omietky vapennocementove jedna firma mi povedala …
jan45
Pred 3 rokmi
2
Ako vyvrtat otvor na bateriu do nerehoveho drezu?
Ahojte vsetci co s tym mate skusenost. Treba na to specialne vykruzovadlo/vrtak? Pripadne ist …
marcelc
Pred 3 rokmi
14
Vetva podlahovky do samostojacej garáže
Zdravím, chcem sa spýtať, oplatí sa ťahať cca 20 m po vonkajsku ( popod zem) vetvy podlahoveho kure…
rapidek
Pred 3 rokmi
15
Pozemky - Krasňany pri Žiline
Ahojte. Vcera som bola na pozemkoch v Krasnanoch za Korejskymi bytmi. Vola sa to myslim Kut. Realit…
matho897
Pred 3 rokmi
20
Cim zarovnat ytong pre okna
Zdravim Mal by som otazku, cim by bolo najidealnejsie a najlahsie zarovnat drazky v ytongu pre zal…
dodok
Pred 3 rokmi
3
Okna IGLO ENERGY
Ahojte máte niekto skúsenosti s oknami IGLO ENERGY. A skúsenosť s fmou OBNOVSTAV? Dakujem
anna911
Pred 3 rokmi
1
Sekčná garážová brána - núdzové otváranie
Zdravím, uvažujem nad montážou sekčnej garážovej brány na elektrický pohon. Ako je to v prípade vý…
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Neupravené tuje od suseda a škaredý plot - ako vyriešiť moju výsadbu
Pekný deň, prosím o radu a prípadne inšpiráciu, ako vyriešiť moju výsadbu, aby som sa nemusela poze…
kemino
Pred 3 rokmi
15
1
2
…
689
690
691
692
693
…