O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Interierove dvere - Trnava
Dobry den. Chcel som Vas poprosit o radu pri vybere interierovych dveri do domu. Mate skusenosti s …
filipovic
Pred 3 rokmi
4
Bojler - poškodený závit.
Potrebujem poradiť. Na bojleri sa mi "podarilo" pri výmene anodovej tyče poškodiť závit. Myslím, že…
nororo
Pred 3 rokmi
9
Virivka
Ahojte poprosím vás o radu najlepšie z vlastnej skúsenosti. Akú nafukovací vírivku by ste mi poradi…
katat2
Pred 3 rokmi
18
Zámok na portálové dvere
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť prosím, poprípade nemáte niekto skúsenosť ci je možné dorobiť …
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
Podvod s tepelným čerpadlom
- hlavný dodávateľ stavby - firma A - subdodávateľ kúrenia - firma B S dodávateľmi A a B sme sa do…
marekjahoda
Pred 3 rokmi
13
Povrchova uprava betonovej platne v garazi
Zdravim, Viete mi povedat co je to za povrchova uprava na betone? Foto prikladam, je to fotene v a…
chrobak7
Pred 3 rokmi
5
Tepelné čerpadlo Fenomis
Dobrý večer, prosím vás má tu niekto TČ od slovenskej firmy Fenomis? Som zvedavá na recenzie, hodno…
katat2
Pred 3 rokmi
3
TČ DAIKIN - ochrana "pred zamrznutím"
Zdravím. Mám TČ DAIKIN monoblok EDLQ05CAV3. Má napevno naprogramovaný parameter , že pri ochlad…
marekha1
Pred 3 rokmi
5
sponzor fóra
Cena za zapojenie kotla a akumulacky
Ahojte…. kolega mi vypracoval cenovú ponuku na dopojenie kotla a akumulacnej nádrže. ak je tu niek…
dalaj
Pred 3 rokmi
3
Francuzke okna na poschodi
Ahojte vyhody nevyhody francuzskych pkien na poschodi. Poradite, kto mate ci ich dat, alebo radsej …
lenkito10
Pred 3 rokmi
22
Typ komina Schiedel
Zdravim Vas. Vedel by mi niekto poradit s vyberom komina schiedel. Budu k nemu napojene kanadske…
schiedel_maros_plsko
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
105
Čo všetko potrebujeme pred stavebným povolením?
Prosím vás, muž mi dal za úlohu zistiť, čo všetko potrebujeme pred stavebným povolením. Dnes čítam …
dalaj
Pred 3 rokmi
4
Radiator v podkroví
Prosím Vás ,vedel by niekto poradit? mame kotol viadrus 26, je nan napojenych 10 radiatorov ,od kot…
kyci
Pred 3 rokmi
1
Tlak a praskanie v bojleri.
Prosím o radu. Mám bojler Eliz 80L rok išiel ako hodinky. A zrazu problém. Začalo to nepríjemným pr…
drugac
Pred 3 rokmi
15
Staviame dom
Ahojte chcem sa opýtať ako postupovať so stavbami domu ....máme pozemok ako sad úzky ale dlhý cca š…
mellie111
Pred 3 rokmi
12
Zvlhčovač a chladič v rekuperácii.
Zvlhčovač a chladič HomeEvap zabudovaní do potrubia. Má už niekto s tým skúsenosť? Funguje to?https…
janopopovec
Pred 3 rokmi
1
2
32
Praskanie - pukanie v bojleri
ahojte chcem sa spýtat. mam v novostavbe v byte nový bojler: Bojler Ariston Velis Evo 80 Nový zname…
drugac
Pred 3 rokmi
11
Staval niekto dom podla projektu Euroline 1573?
Ahojte, rozhodujeme sa o projekte a zaujal nas euroline 1573. Ma ho niekto postaveny? Co ste menili…
moni_a_peto_strbik
Pred 3 rokmi
4
Skúsenosti firma Váš-domiv (RS)
Dobrý deň, nikto dáke skúsenosti so stavebnou firmou Váš-domov z Rimavskej Soboty? Ďakujem
muma20
Pred 3 rokmi
1
Renovacia elektronistalacie v Nemecku
Zdravím. Som tu úplne nový a v podstate hlavne preto, lebo hľadám niekoho, kto by bol ochotný pomô…
c2h5oh
Pred 3 rokmi
1
Staré kachle
Dobrý den.Prosím vás o radu Dnes sa mi pri kúreni úplne prepadla horná čast starých kachiel.Samozre…
jazetka
Pred 3 rokmi
5
Pohodlna sedacka, kreslo
Dobry den, Chcel som sa spytat na vase skusenosti ohladne kresiel a sedaciek k TV alebo len tak na…
nora7
Pred 3 rokmi
5
Dlažba STAR GREY z kachličkova
Zdravím, Prosím Vás nezostali niekomu zostatkové kusy z tejto dlažby z Kachličkova? Ukončili totiž…
andrea_jaskova
Pred 3 rokmi
1
Zmena výšky strechy
Dobrý deň, Po vydaní stavebného povolenia by som rád vytiahol múry o 0.5m vyššie ako je schválené v…
vykricnik
Pred 3 rokmi
6
Novostavba s pozemkom
Zdravím, vie mi niekto poradiť stavebnú firmu, ktorá ponúka výstavbu rodinného domu spolu s pozemko…
sisiatko12
Pred 3 rokmi
10
Vyvyseny zahon bez nateru
Ahojte. Mate niekto vyvysene zahony zo smrekove dreva, ktore ste nijak neosetrovali? Ake mate skuse…
aknelka1232
Pred 3 rokmi
15
Pretláčanie 1/2" do 1" hadice?
Dobý deň. Riešim či je možné pretlačiť, pretiahnuť cca 15-18 metrov 1/2" čiernu LDPE prípojku (hadi…
sonau
Pred 3 rokmi
9
Dvere sklo- drevo
Vedel by niekto poradit kde by mi vyrobili dvere do interieru, nieco ako na foto? Hlavne vela skla …
lucan21
Pred 3 rokmi
1
Pristavba PD
Dobry deň.. mame dvojdom ktorému sme pristavili malu izbičku 10m2. Zháňam projektanta ktorý by nám…
mimms81
Pred 3 rokmi
2
Daikin vs midea
Ahojte, potrebujeme klimu do byte pre moju mamu. Dostali sme ponuku s moznostami: Splitová zostava …
skpeter
Pred 3 rokmi
9
1
2
…
692
693
694
695
696
…