Čo všetko potrebujeme pred stavebným povolením?

Prosím vás, muž mi dal za úlohu zistiť, čo všetko potrebujeme pred stavebným povolením. Dnes čítam na stránke obci kde budeme stavať, čo potrebujeme priložiť k žiadosti. Avšak vie mi niekto laicky vysvetlí bod 4? To čo každého z toho úradu mám kontaktovať a čo od nich žiadať ? 🤣🤣🤣 Ďakujem.
Odpovedať
musis ich kontaktovat ci suhlasia zo stavbou tak isto ako budes kontaktovat v bode 6. proste sa musia vyjadrit k stavbe
Odpovedať
@mirka3171996 Bola si na obecnom úrade osobne ? Ak nie, tak rozhodne choď. Ja ako prvé som išiel na obecný úrad, predstavil sa, povedal, že sa plánujem budovať v tejto obci a prišiel som sa informovať o žiadosti o stavebné povolenie. Pracovníčka na obecnom úrade mi dala do ruky všeobecnú žiadosť o stavebné povolenie a začala predo mnou škrtať všetky prílohy, ktoré nepotrebuje. Ku všetkému mi povedala pár viet a vysvetlila kde, čo, kedy a za kým. Vytlačila mi ešte všetky prílohy (žiadosti) ktoré sú potrebné pre obec a odišiel som. Za cca. 3 mesiace som mal stavebné. Tým chcem povedať len jedno, že nikto ti tu neporadí tak dobre, ako na obecnom úrade. Veľa šťastia a trpezlivosti - a nezabudni, do všetkých dverí vstupuj s úsmevom.
Odpovedať
Profilova fotka
suhlas, nebudem tvrdit, ze tu ti nikto neporadi, to isto ano. ale najlepsie ti povedia priamo na urade obce, kde chcete stavat. tam s tym maju skusenosti a nebudete prvi ani posledni, co sa pridu na to informovat. a budete mat istotu, ze budete mat vsetko na prvy raz pripravene.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?