Podlahové vykurovanie od firmy Enertop

Zdravím, má niekto skúsenosť s firmou ENERTOP, čo sa týka dodania materiálu, koltov a komplet realizácie podlahového vykurovania? Zvažujeme, či nechať na nich realizáciu podlahovky, alebo to radšej nechať na niekoho iného, alebo urobiť svojpomocne... Ďakujem za každý postreh :)
Odpovedať
táto firma bude robiť podlahovku nám cca. koncom júna. komunikácia s nimi je výborna, na rozdiel od iných, ktorých sme kontaktovali. pán už bol aj na stavbe, veľa veci nám poradil, odporučil. mne sa javil veľmi dôveryhodný a znalý, teda vie o čom hovorí. pokládku polystyrénu si urobíme sami. oni nám prídu dať podlahové topheating + cementový poter + kotol. cena cca rovnaká ako sme dostali od iných.
Odpovedať
Napodobne. Nám budú robiť podlahovku topheating tento mesiac. Robili už rozvody vody a kanála. Všetko podľa dohody. Dobrá práca aj cena.
Odpovedať
od tejto firmy sme si dali robiť podlahovku topheating a neľutujeme. V podstate nám spravili komplet všetko bez nejakých zádrhelov, aj cenovo nás to vyšlo v pohode, určite by som sa znova rozhodol pre odborníkov a nechal realizáciu podlahovky na nich.
Odpovedať
Profilova fotka
S firmou ENERTOP mám fakt dobrú skúsenosť, realizovala nám komplet podlahové kúrenie pred 2 rokmi. Šikovná partia chlapov, pracovali rýchlo a výsledok je veľmi kvalitný. Komunikácia s pánom Semančíkom na TOP úrovni, poradil nám, dal nejaké tipy, aby to bolo pre nás čo najvýhodnejšie. Za mňa môžem len odporúčať, všetko funguje. :-)
Odpovedať
Dakujem vsetkym za reakcie, podlahovku od ulozenia polystyrenu az po spustenie kotla uz mame hotovu od firmy ENERTOP a sme spokojni :) vsetko prebehlo bez problemov a velmi rychlo, odporucame aj ostatnym :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ozivujem temu, niejake najnovsie skusenosti, recenzie na firmu Enertop? Co sa tyka ceny, kvality realizacie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dobrý deň, firmu Enertop neodporúčam. Na obhliadku prišiel obchodný zástupca, ktorý nie je v problematike kurenia úplne doma. Prišla cenová ponuka, mali sme aj lacnejšiu ponuku, ale chceli sme top heating technologiu , tak sme sa rozhodli investovať. Samotná realizácia prebiehala tak, že nám srdcia pukali, ked sme s manželom videli tie zničené steny. Na každú potrubie vyrypali aj 50cm otvor, lebo pur pena to všetko istí. Máme aj záhradné vypúštanie s nemrznúcim ventilom, dieru do steny nevrtali kolmo ale pod nejakým neznámym uhlom, a je to tam celé zošimkmené, bateria v sprche nakrivo....... Robili nám aj potery, ale odtokové žľaby nám zabarali tak, že nie sú použiteľné. Teraz ked sme spustili vodu do systému, mám mokne stena v kotolni, ale nevieme či iba zle utesnili vývody vody, alebo máme chybnú vodoinšaláciu v stene. Uvidíme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?