O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kolko dni ma majitel domu na vystahovanie ,dom sme kupili tento mesiac aj je vyplateny
Dobry den kupili sme dom,tento tyzden prisli peniaze na ucet za dom,zmluva este neni podpisana budu…
kejsix
Pred 3 rokmi
1
2
33
Prerušenie sérioveho zapojenia svietidiel
Ahojte, poradte možnosti vyriešenia problému. Terajšie zapojenie: 2 schodiskové vypínače - medzi ni…
technik007
Pred 3 rokmi
10
Skúsenosti s Gopnik s.r.o. / bizref.sk
Ahojte, máte niekto skúsenosti s firmou Gopnik (bizref.sk/krasne-byvanie)? Realizovali niekomu hrub…
dumbier11
Pred 3 rokmi
4
Vlhký veniec vnutri kvoli nezatepleniu
Zdravim Vas, murari nam nedali styrodur do venca, ked sa zalieval. Teraz nam to robi neplechu a vlh…
megdesign
Pred 3 rokmi
21
Vitodens 100w problem s hydroblokom
Ahojte, mam otazku ohladne vitodensu 100. Kupili sme byt kde je kondenzacny kotol vitodens 100w ( 5…
filipno2
Pred 3 rokmi
14
Úzky dom do svahu
Ahojte, nájdem tu niekoho, kto staval úzky dom do svahu - prípadne aj podpivničený? Podelili by ste…
staviamedomcek
Pred 3 rokmi
6
Financovanie nehnutelnosti v CR
Dobry den, chcel by som sa opytat ci niekto nahodou neriesil financovanie ceskej nehnutelnosti (ak…
matejpn
Pred 3 rokmi
6
Vetracia medzera na izoláciu šikmej strechy.
Ahoj. ( Jedná sa mi o zateplenie šikmej strechy medzi krokvami. ) ...Rád by som sa dozvedeľ, či n…
nejko
Pred 3 rokmi
15
sponzor fóra
Dub sheffield light a fasada
Zdravim,mate prosim niekto okna v dekore dub sheffield light oak?ako planujete doladit fasadu?velmi…
zdenka_direrova
Pred 3 rokmi
1
Mám zbrúsiť laty vibračnou alebo excentrickou brúskou?
Dobrý deň, potrebujem zbrusit starý lazurol na latach akú brusku zvoliť vibračnu či excentricku ? Č…
zita19
Pred 3 rokmi
15
Kúpiť byt v novostavbe vedľa plynovej kotolne?
Zdravím, rozmýšľame nad kúpov bytu v novostavbe no je vedľa plynovej kotolne. Jedna stena v kuchyni…
pier
Pred 3 rokmi
5
Vystahovanie z domu
Dobry den chcem sa spytat,kupili sme dom,cez reality,zmluvy su podpisane,tento tyzden sme poslali z…
technik007
Pred 3 rokmi
7
Slabý tlak teplej vody
Dobrý deň,neviete poradiť ? Mam rodinný dom s vlastnou vodarnou a bojlerom na teplú vodu,v posledne…
jeackynka
Pred 3 rokmi
14
Unimobunka
Ahojte, nepredáva niekto unimobunku ku stavbe z okolia Kysuckého Nového Mesta?
purplesticks
Pred 3 rokmi
3
Podvodná firma- Mário Vajda Victory
Chcem všetkých varovať pred "majstrom" Máriom Vajdom v BA. Bol mi odporučený cez kolegu v práci, ta…
jozefko2
Pred 3 rokmi
1
2
36
Fotovoltaika - meranie produkcie el. energie
Ahojte, Viete poradiť merací systém na zhodnotenie produkcie fotovoltaických panelov ak nie je použ…
cmelor
Pred 3 rokmi
1
2
51
Laminátová podlaha Parador alebo Quick Step
Mate niekto skusenosti s danymi znackami laminatovych podlah?
onemind
Pred 3 rokmi
7
Doplnkové ochranné pospájanie
Zdravím všetkých, v rámci rekonštrukcie kúpeľne v staršom rodinnom dome so sieťou TN-C plánujem do …
stmiki967
Pred 3 rokmi
9
Hlada sa projektant na na maly developersky projekt
Dobry den, Hladame projektanta na dlhodobu spolupracu na malom developerskom projekte - subor 6 RD,…
alteaarchitects
Pred 3 rokmi
4
Ako riešiť hydroizoláciu pod obvodové múry?
Strechaci. Debnenie dosky bolo robene z XPS 120. Teraz idem davat hydroizolaciu pod obvodove mur…
profistavbari
Pred 3 rokmi
29
Platba elekrickej prípojky v záhradkárskej osade
Dobrý deň všetkým. Možno mi budete vedieť poradiť, ako sa povie o 5 min. dvanásť. Máme chatu v záh.…
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
32
Skúsenosť s obchodom Slapaky.sk
Ahojte, prosím Vás, máte niekto skúsenosť s e-shopom slapaky.sk? Majú samozrejme aj predajňu v Zá…
hrehusa
Pred 3 rokmi
2
Ako odstrániť pleseň v pivnici?
Dobrý deň, Prosím vás Úplne nám plesnivia steny v pivnici. Okná sú stále otvorené a pleseň je via…
mimi373
Pred 3 rokmi
1
2
33
Stary porobeton
Ahojte ostala mi nejaka suť prevažne stara polamana tehla a iny stavebny odpad súčasťou toho su aj …
palo18
Pred 3 rokmi
2
Kameň Považan sivý
Nemáte niekto fasadny obkladový kameň Považan sivý? Zaujímalo by ma ako vyzerá lebo na internete so…
tamarka_32
Pred 3 rokmi
9
Vzduch v čerpadle v studni - prečo sa to deje?
V pivnici máme studňu s domácou vodárňou, ktorá kedysi (asi rok dozadu) fungovala. Potom v studni p…
xname3
Pred 3 rokmi
16
Náš nápad na pôdorys domu
Ahojte, prosím o radu resp. aký dojem máte z takéhoto typu a rozloženia domu. Zíde sa nám nezaujat…
zltalienka
Pred 3 rokmi
31
Zilina rekonstrukcia bytu stavebne firmy a ceny
Dobry den, Rad by som sa opytal na skusenosti a odporucania stavebnych firiem v Ziline a okoli na r…
jozef_bee
Pred 3 rokmi
8
Zvuková izolácia na podlahu
Viete mi poradit nejaku ucinnu zvukovu izolaciu na podlahu?
stefanby
Pred 3 rokmi
14
Brana od Elmaru
Zdravim. Mate uz niekto osobnu skusenost s touto branou (Elmar Porto)? Som pocul, ze pri silnejsom …
lucosina101
Pred 3 rokmi
11
1
2
…
695
696
697
698
699
…