Brana od Elmaru

Zdravim. Mate uz niekto osobnu skusenost s touto branou (Elmar Porto)? Som pocul, ze pri silnejsom vetre sa hybe a vydava "zvuky" kedze je z hliniku... Moze mi ti niekto potvrdit alebo vyvratit? Vdaka
Odpovedať
mame tuto branu a je uplne v poriadku, sme spokojní
Odpovedať
Mam podobnu branu, statrsiu - nie je taka dlha a pri silnom vetri ma problem udrzat.... Neviem, ci ma tato nejake priduchy. Aka bola cena?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Ahojte, skusim ozivit staru temu. Zvazujem lamelovu hlinikovu branu ako je Porto od Elmaru, ale zaujimali by ma skusenosti ludi ohladne zvukov vo vetre. U nas je dost veterno, hlavne narazovy vietor, takze ma to dost zaujima. Mate nejake skusenosti?
Odpovedať
@marko_182 vlani sme si dávali od nich robiť tiež bránu, samonosnú, model Remo. bývame v takej rovinatej oblasti, kde tiež zvykne sem tam byť nepríjemný vietor, ale nemám pocit, že by to niečo robilo s bránou. že by sa kývala alebo alebo robila spomínané zvuky. úplne v pohode aj počas toho vetra.
Odpovedať
Ahojte. Rada - ak nemate pohon brany highspeed, alternativa pri silnom vetre je, ze pohon vyblokujete a branu rychle odsuniete manualne. Avsak plati to pre pripad, ze sa viete pripadne dostat na pozemom aj cez malu branicku, ked prave prichadzate domov a nie je to rano pred odchodom do prace... Plati pre samonosnu, resp. posuvno po kolajnicke 😎
Odpovedať
@lucosina101 Super, dakujem pekne za odpoved. A s kvalitou a firmou ako takou ste boli spoojni?
Odpovedať
@marko_182 musím povedať, že veľmi, nemenila by som ani keby druhý raz riešime bránu. ono to poznáš aj podľa komunikácie napríklad, že nemajú problém zdvihnúť telefón, rýchlo vedia odpísať na maily a podobne. aj keď nám boli po potvrdení tej prvej ponuky na zameraní, tak to boli takí v pohode ľudia, že aj pokecať sa dalo s nimi. viem, že to nie je ich povinnosť alebo čo, ale tak to poteší. čo sa brány týka, tak tá je úplne podľa predstáv a podľa vizualizácie. kvalitu ja osobne posúdiť neviem, ale keď muž obzeral tak vravel, že pekne spravené, že aj tie zvary alebo čo to, že sú dobre porobené.
Odpovedať
@dobryden1985 Dakujem. Nebojim sa az tak o otvaranie brany vo vetre. Skor aby "neklepala" alebo nevydavala zvuky vo vetre, aj ked nie je v pohybe. V podstate nadvazujem na zaciatok tejto temy, kde to niekto spominal.
Odpovedať
@lucosina101 Dakujem. Toto su presne informacie, co ma zaujimali. Nie je to mala investicia, tak to chcem radsej zverit niekomu zodpovednemu, s kym sa to da v pohode odkomunikovat. Urcite ich oslovim na nacenenie, ked to bude aktualne.
Odpovedať
@marko_182 tak to som rada, že som pomohla 🙂 presne ako hovoríš, keď už si človek chce dať takéto poriadne oplotenie, tak si treba vybrať aj poriadnu spoločnosť na realizáciu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?