O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Tikkurila optiva verzus Feelings extra durable
Zaujimalo by ma ci ma niekto z Vas konkretne skusenosti alebo niekde videl tieto farby na stene. Ch…
neperrolak
Pred 3 rokmi
4
Pozor na podlahu Krono Xonic od Kronospan
Pozor na podlahu Krono xonic od výrobcu Kronospan (Kronooriginal). Výrobca je vždy Poľsko aj keď b…
vajo15
Pred 3 rokmi
23
Chýba sokel
Ahojte, chcem vás poprosiť o radu... Kúpili sme dom a na fotke vidieť, ako je riešený chodník a so…
pistikus
Pred 3 rokmi
16
Technické riešenie odlišné od normy STN
Zdravím, vedel by niekto poradiť so žiadosťou na technické riešenie odlišné od normy STN ? Ďakujem.
m_kom
Pred 3 rokmi
2
Je lepšia hypotéka z banky alebo ŠFRB?
Prosím Vás čo je lepšie brať hypoteku z banky alebo štatny fond???????????????????????
wyrky
Pred 3 rokmi
5
Advokát/právnik na reštitúcie - Prešov, Košice
Nemáte niekto tip na šikovného advokáta/právnika z regiónu Prešov - Košice, ktorý sa špecializuje, …
pety7
Pred 3 rokmi
2
Ktoré odrody ovocných stromov vybrať?
Dobrý deň, napadlo ma prísť opýtať sa sem, keďže je toho kopec a ja vôbec netuším ktorú odrodu vybr…
dada_boris
Pred 3 rokmi
21
Veniec U profil
Ahojte, skúšali ste niekto miesto u profilu od Ytongu alebo porfixu dávať priečky na boky venca50mm…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
20
sponzor fóra
Stavintel Dohňany
Ahojte, má niekto skúsenosti so stavebnou firmou Stavintel v Dohnanoch? Ďakujem :slight_smile:
ivpo
Pred 3 rokmi
2
Pozor na predajcu Ľubomíra Tkáča a jeho podvodné stránky!!
Chceme upozorniť na predajcu a jeho internetové stránky kde ponúka rotačné lasery a iné veci. Kúpil…
profistavbari
Pred 3 rokmi
6
Ťahanie elektriny na novú ulicu - 200 metrov
Ahojte, chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosť s tým, že by mu preplatil distribútor el. energ…
petersd
Pred 3 rokmi
25
Vata alebo polystyren-kolaudacia?
Ahojte. Potrebovala by som radu ohladom zateplenia. V projekte mam zateplenie polystyrenom, aj ener…
zmajoritka
Pred 3 rokmi
8
Halúzky Katsury vo váze nevykvitli - prečo?
Ahojte, som si odrezala cez zimu pár konárikov z čerešne Katsury a dala som do vázy, že mi pekne vy…
lilitela
Pred 3 rokmi
1
Poraďte dobrého a lacného architekta
Dobry den Potrebovala by som na starsi 10 rocny dom , ktorý nieje skolaudovany urobit plan domu. K…
ivana_galikova
Pred 3 rokmi
6
Prepocet tepelneho oporu
Poradite mi prosim.....niektore materialy uvadzaju: "Tepelný odpor 3,16" a niektore uvadzaju…
vykricnik
Pred 3 rokmi
11
Rohový drez
Ahoj, neviete kde by sa dal zohnať takýto rohový drez? Že je akoby až dozadu. Vďaka
kichino
Pred 3 rokmi
1
2
42
Škvara
Zdravim majstri, Prerabam starý panelákovy byt. Po odkryti podlahy je 6cm skvary. Podlahu potrebuje…
marcus123
Pred 3 rokmi
9
Sklon do garáže - príjazd
Zdravím Vás, vedel by mi niekto poradiť ohľadom sklonu garáže? Z prístupovej cesty máme príjazd do …
magdalenamag
Pred 3 rokmi
1
Skúsenosti - drevosplynujúci kotol Blaze Harmony
Zdravim, ma niekto osobnu skusenost s drevosplynujucim kotlom Blaze Harmony? Ako je s nim spokojný …
emilia25
Pred 3 rokmi
15
Zamaskovanie rozvodných skriniek
Poprosím, nemá niekto zaujímavý nápad ako zamaskovať elektrickú a plynovú skrinku pred pozemkom dom…
adele22
Pred 3 rokmi
15
Lepená korková podlaha Korok Jelínek
Ahojte, máte niekto doma niektorý z týchto dvoch druhov lepenej korkovej podlahy?
bigjamajko
Pred 3 rokmi
4
Stavebný dozor
Ahojte, viete odporučiť osvedčený stavebný dozor v okolí žiaru nad Hronom? Ďakujem
mellie111
Pred 3 rokmi
3
Výpočet sklonu a dĺžky nájazdu do garáže
Ahojte. Potrebujem radu. Ako alebo, kde viem zistiť, či náš nájazd do garáže nebude príliš prudky…
magdalenamag
Pred 3 rokmi
29
Komín do sauny
Zdravím, chcel by som sa spýtať. Staviam si svojpomocne saunu a kúriť v nej chcem pevným palivom. V…
peter_porubsky
Pred 3 rokmi
1
Búranie nenosných priečok a znalecký posudok
Dobrý deň, mal by som otázku ohľadom rekonštrukcie domu a následného znaleckého posudku, v roku 202…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
5
Nominatív
Kto je zodpovedný za stavanie plotu medzi susedmi? Pri výkope domu som stiahol ornicu plus zeminu …
deciont
Pred 3 rokmi
15
Vadny prudovy chranic?
Zdravim, včera som dokončil zapojenie rozvadzaca na chalupe a mám malý problém. Jeden prudovy chrán…
eltraghino188
Pred 3 rokmi
23
Od koho kuchyňu?
Dobrý deň. Zaujímalo by ma, od koho máte kuchyne a ako ste s nimi spokojní. Koho by ste odporučili …
aristka
Pred 3 rokmi
2
Akú dlažbu by ste odporučili na chodníky?
Dobrý deň, ideme tento rok robiť chodníky. Chceli by sme nejaký hnedý, resp. bežový odtieň . Chcela…
mimms
Pred 3 rokmi
2
Stavebný úrad-
Dobrý deň. Chcem sa informovať mam zámer výstavby rekreačnej chaty (cca 50 m2). Stavebný úrad mi n…
1hemi
Pred 3 rokmi
7
1
2
…
697
698
699
700
701
…