Prerabka jadra - cena

Ahojte, ideme kupovať byt a síce ma bytové jadro prerobené, murované, chceme si ho zväčšiť a teda kúpeľňu spraviť nanovo. Jednu priečku treba zbúrať a potiahnuť (zruší sa chodbicka do kuchyne). Neviete niekto koľko cca by to mohlo stať? Ze koľko nám treba žiadať hypo, aby sme aj na tuto prerabku mali. Samostatný záchod ostáva, jedna sa len o kúpeľňu. Pripadne ak viete odporučiť dobrého majstra z dolnej, resp hornej Oravy. Ďakujem.
Odpovedať
Záleží či si to budete robiť samy, že počítať iba materiál alebo to bude robiť firma. Ak firma, tak si daj urobiť ponuky na to čo potrebuješ a budeš mať hneď jasnú predstavu.
Odpovedať
Počítal by som tak 3000€. Riešil som to v minulosti a vyšlo nás to okolo 2000€ ale keď vidím tie ceny dnes tak myslím že treba rátať okolo 3000 € samozrejme záleží aj od druhu dlažby, batérii, vene alebo kutu. My sme menili vaňu ale isli sme do lacnej.
Odpovedať
@keithy nanovo s vymurovaním cena 3-4.tis eur a to bolo dávno..
Odpovedať
@mato86 za 3000 pochybujem ratal by som na kluc okolo 5ky
Odpovedať
Hypoteku by som ziadal co najvyssiu samozrejme, pretoze aj tak vam to okresaju a nedostane plnu sumu si myslim. Teraz su tie podmienky kadejake. Zalezi aj od nacenenia bytu odhadcom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?