Cena prace zamkova dlazba

Dobry vecer. Chcem sa spytat na cenu prace pokladky zamkovej dlazby. Ide o dvor 4 na 50 cca 200 m². Vie mi niekto povedat co ma to bude stat? Navozenie,zhutnenie,pokladka,sparovanie a zase zvibrovanie. Cisto len cena prace. Vychod. Dakujem
Odpovedať
1
2
@guby Svojpomocne zadarmo.
Odpovedať
@ruren svojpomocne zadarmo? Vykop,navozenie makadamu,velku frakciu lopatou nenaberies cize zase len bager,vybracna doska z pozicovne 2x,preprava,flexa, kotuce.nehovorim o tom ze na tom stravim mesiac. Zadarmo nie je je nic. Chodim totiz do prace a cas na to nemam.
Odpovedať
@guby veď si daj spraviť cenové ponuky firiem z okolia. bez obhliadky je to úplne mimo. je rozdiel robiť rovnorovnú plochu a rozdiel, ak sú tam rôzne oblúky, nerovnosti, sklony, teraz sa dá spraviť zámkovka v rôznych podmienkach. okrem toho bez materiálu ti to nik robiť nebude, lebo ty nedokážeš materiál komplet zabezpečiť. alebo ti dajú pekný príplatok.
Odpovedať
@worker_falcon ved ja viem. Chcem len vediet orientacne co sa berie za dane veci. Orientacne. Dostal som ponuku 10 000 len za pracu. Zda sa mi to vela.
Odpovedať
@guby ,, Cisto len cena prace" Tvoje slova, Inač na C ti chybuje mäkčeň: Ja som položil svojpomocne viac ako 200m2 a nedal som za to 10 000 € a môžem povedať že aj z materiálom ma to nestalo ani 1000€
Odpovedať
@ruren pred 10rokmi?
Odpovedať
Profilova fotka
@ruren mäkčeň "nechybuje" ale správne "chýba", po čiarke sa nezačína veľkým písmenom, v slove "Inač" tiež chýba dĺžeň rovnako ako v "Tvoje slova" chýba dĺžeň na á. Správne nie je "z materiálom" ale "s materiálom".....koniec idiotského gramatického okienka.
Odpovedať
@guby osobne by som nikdy nedal toľke peniaze koľko pýtaju za práce okolo zámkovej dlažby. Keď vidím, že niekto pýta za uloženie 1bm obrubníka 4,5 eura tak sa smejem, že až plačem, za pokladku zamkovej dlažby za m2 13 eura, niekomu už musí pekne vyhrávať. Nieje to nič zložité ani tažké. Vymeráš zoberieš sprej vyznačis čiary a zavolaš bager ten to vykopé a deň predtým si nechaš na kopu doviesť makadám poriadnej hrubky a ten istý bager ti to hneď aj rozvezie. Potom natiahneš šnurky, nechaš si doviesť polosuchý beton a ukladáš obrubníkya potom si daš doviesť makadam 16-32 a furikom ho za jednu sobotu rozvezieš a pozičiaš si vibračnu dosku a zvibruješ a potom si nechaš doviesť 4-8 a furikom si ho už rozvazaš tiež postupne a sťahuješ a potom sa už len hrajkaš a ukladaš. Nie je to robota na mesiac, podklad s vykopom si vieš urobiť na jar po robote za tyžden, obrubníky položiť, keď budete dvaja traja za sobotu a pokladka dlažby tiež jedna sobota, to ti hovorím z vlástnej skusenosti a dorezy si spraviš kedy budeš chcieť. Ukladať zámkovú dlažbu je aspoň u mňa už radosť, lebo keď si pekne pripravíš podklad tak dvaja traja to rozhodite raz dva. Jedine čo človek potrebuje je chuť a trošku sa po robote premôcť a maš ušetrené riadne peniaze.
Odpovedať
@guby Vyhotovenie hrubého podkladu do hrúbky 30cm 5 EUR? to je v tvojom prípade 1000 eur. Ja si neviem predstaviť, aby som toto niekomu zaplatil, keď mam zdravé ruky.
Odpovedať
@ruren tak co sa tyka makcenu tak ak si si nevsimol pisem bez dlznov a makcenov. Kazdopadne dakujem za poucenie z gramatiky. Vratim sa k teme ze ani 1000 eur material? Ak si vezmem len makadam o hrubke 20 cm tak mas 40 m3 to krat 1.7 t = 68 ton x 14 € to sa rovna 952. Este tu nemas zaratanu prepravu, 4/8 ako lozko,piesok na sparovanie,strk cement a pod. Material ti staci aj za 500 €, len ako dlho ti to vydrzi. Hlavne ze ovladas gramatiku
Odpovedať
@guby ale to myslíte len ako vtip však...
Odpovedať
@fenix8 zoberiem ťa na zákazku keď sa budú osádzať obrubníky a potom už toto nenapíšeš...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@profistavbari Ty mňa nemusíš nikde brať, lebo ja som už vo svojom živote voľaky ten obrubník uložil a brať 4,5 eur za uloženia obrubníka do polosuchého betónu je aspoň u mňa zlodejina a nič iné, ale keď ľudia su za to ochotní platiť tak je to ok potom.
Odpovedať
@fenix8 uctujeme 3.5€ vrátane miešania betónu. Nepoužívam žiaden polosuchy zhoreny betón z betonarne... Neuctujem žiaden rez obrubníka aj keď je pod uhlom. A rozmeranie vidím laserom mi zaberie hodiny lebo obrubníky pokladám a nehadzem.
Odpovedať
@fenix8 len zabudas na to ze su stavby kde nesedia vysky,kde si to musis poriadne premerat,riesis spady dorezy resp najlepsie ziadne,rozne uhly a stravis pri len pri merani niekedy aj dva dni. Su veci kde potrebujes rotacny laser a tiez to mestoji euro. Neporvnavaj dvor svojpomocne a stavbu kde rucis za robotu aj niekolko rokov. Zhadzujes tu tych ktory sa tym zivia. Kazdy chce usetrit ale treba aj robotu ocennit
Odpovedať
@profistavbari veď mne to je jedno, ja som napísal svoj názor a za ním si stojím a neviem načo mi tu píšeš tvoj cenník. Ja mam zdravé ruky a môj názor je, že kto ma zdravé ruky a nieje drevo si uloží obrubníky a celú zamkovú sam bez toho, aby musel platiť ťažke tisíce voľakomu za prácu a ako píšem, keď ľudia su za to ochotní platiť, tak musíš byť vysmiatý a o to ide v biznise bez ohľadu na to čo si ja o tom myslím.
Odpovedať
@guby lepšie by som to nenapísal a tú nieje už čo dodať.
Odpovedať
@guby koho ja zhadzujem prosím ťa? Som napísal svoj názor a to je všetko a nikoho som neurazil ani tohto pána čo na mňa reaguje a ako som mu napísal, keď mu za to platia tak je to ok. Ale nepreháňaj, tu sa bavíme o ploche pri dome a ake rotačné lasere, niekedy nič také nebolo a od dnes tam stoja chodníky. Na všetko ti stačí kladivo, šnúra, tyče a keď už tak veľmí potrebuješ tak aj stará šlajvaha ti pomôže a netreba žiadne lasere. A naozaj tu nemotaj stavby na kluč a to o čom si tu začal pisať tvoj dvor, lebo už pletieš hrušky a jablka.
Odpovedať
@guby Vidíš sam sa tu strapnuješ, lebo na jenej strane tu píšeš, ako drahé sa ti to zdá a na druhej strane to obhajuješ, tak trošku sa moceš a na jednej strane to ideš kritizovať a na druhej obhajovať. Tak tu máš profistavbára tak sa s ním dohodní, nech ti pride na tvoj pozemok s rotačným laserom a maš to profi za pár tisíc eur a si vysmiaty. 😉
Odpovedať
@fenix8 plochu 200m a okolí celého domu plus dvor do šnúrky bez lasera? Vážne nieje čo dodať...
Odpovedať
@fenix8 ked sme tu pri jablkach a hruskach tak ja som polozil otazku a nijak si mi neporadil len si napisal ze si si to urobil sam. Nic v zlom ale to mi nijak nepomohlo. Pisal si ze sa smejes z tych ktory daju za obrubnik 4,5 ecka.Prid a zrob mi to. Zhutnis pod obrubniky a zabetonujes 100 m. Nedam ti 4,5 eur za obrubnik lebo by si za zo mna smial. Dam ti 3 za kus. Cize to znamena 300 ecka. Dones miesacku, vercajg,zaplat si zdravotnu,socialku a rob.
Odpovedať
@profistavbari to su novodobí majstri, bez lasera su stratení a takých táto doba produkuje momentálne veľa, včera bol kuchár a dnes je odborník od lasera 😉 Take niečo ako šlajvahu si už v živote videl?
Odpovedať
@guby 👏👏👏
Odpovedať
@guby nie nepridem, lebo ja som ti len chcel naznáčiť, že máš asi ľavé ruky, lebo na jednej strane ti je veľa zaplatiť za profi prácu a na druhú nevieš sám ani obrubník do betonu položiť chlapče, alebo vyrovnať podklad.
Odpovedať
@fenix8 pracujem čo najpresnejsie a nemám čas naháňať bublinky v hadici 😉
Odpovedať
@guby a tým, že máš ľave ruky musíš zavolať profistavbara, ktorý ti ut tlieska aby ti laserom zameral chodničky 😄
Odpovedať
@profistavbari Tak mne stači aj take niečo a nepotrebujem laser a snaď už maš slov lebo si zistil, že sa to aj bez tvojho lasera a naozaj na pozemok okolo bungalovu potrebuješ laser , kym ti nastaviš ten tvoj laser a rozostaviš ho tak ja už mam zamerané ty bublinka 😄
Odpovedať
@profistavbari každý deň pozeram na suseda ,kde mu profici zamerali laserom od cesty, že vraj rovinu tak snaď niesi taký isty profimajster, že odmeraš laserom minus 7 cm pod urovňou cesty 😄
Odpovedať
@fenix8 kde som ťa urazil keď takto komunikuješ? Komplex menejcennosti? Prekáža ti názor niekoho kto ti dáva šancu ukázať čo vieš a ešte ti zaplatiť tak aby si bol vysmiaty?
Odpovedať
@profistavbari neviem, máš pocit, že ja so msa urazil či ty? Veď ty si začal reagovať na mňa, lebo si nesuhlasil so mnou, tak čo tu zase pletieš prosím ťa? Podľa mňa ty máš voľaký komplex a preto si reagoval, lebo nezniesieš iný názor, ako ma niekto druhý. 😉 Ja nemusím nikomu nič dokazovať, chlapec sa tu ide prve obúvať do ceny a potom to obhajovať, tak čo tu píšeš. Veď, keď sa ti nepáči cena urob si to sám a hotovo.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?