O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Montaz klimatizacie Trnava
Zdravim zhanam nejakeho sikovneho majstra, ktory predava a montuje klimatizacie do rodinneho domu. …
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
2
Na Slovensku vyrábané spotrebiče
Budem zariaďovať dom a tak má napadlo čo sa u nás fyzicky vyraba. Boli TV Samsung z Galanty. Ešte …
dusantt
Pred 3 rokmi
22
Lagúna 445
Dobrý večer, má niekto dom Lagúna 445 už postavený? Chcel by som vidieť riešenie interiérového osve…
kajdo
Pred 3 rokmi
3
Projektant pre rodinný dom - Prešov a okolie
Dobrý deň, poradte prosím spoľahlivého cenovo rozumného projektanta RD na stavebné povolenie .…
scallszo
Pred 3 rokmi
27
Odkiaľ kúpiť Turkestánsky brest na živý plot?
Poprosím Vás odkiaľ ste kupovali mladé sadeničky turkestanskeho brestu na živý plot a v akej kvalit…
vegetarian13
Pred 3 rokmi
1
2
48
Prasknuté napajanie komina šamotového. PORADTE/POMOC
Dobry den, Prasklo mi napajanie komina 200 priemeru lebo byvaly majiteľ dal 200 dymovod do 200 šamo…
tomas_icso
Pred 3 rokmi
1
Stavby v rakusku
Idem stavať dom na kluč v Rakúsku v Bergu, chcem sa opýtať,či máte skúsenosti, ako to je s materiál…
robert1977
Pred 3 rokmi
6
Stavba v Rakúsku
Ahojte chcem sa spytat ci tu je niekto kto staval dom v Rakusku .....Alebo ma skusenosti ako to tu …
robert1977
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Bojler Ariston
Ahojte ľudia Máte niekto Ariston velis 80 čiže 65 litrovy bojler??????
77mino
Pred 3 rokmi
9
Architekt rekonstrukcia domu Revúca
Ahojte Vedeli by ste mi odporučiť architekta pre rekonštrukciu RD? Ideálne okolie Revúci, Brezna …
peto_bordzo_bordiga
Pred 3 rokmi
1
Projektant na podpivničený rodinný dom
Zdravím, Zháňam projektanta na podpivničený rodinný dom v Prešove. Má niekto osobné skúseností? Ďak…
scallszo
Pred 3 rokmi
1
Stavba rodinného domu v Rakúsku po zmene legislatívy v stavebníctve
Ahojte, hľadám slovenskú stavebnú firmu, ktorá nemá legislatívne problémy pri stavbe RD v Rakúsku. …
robert1977
Pred 3 rokmi
13
Zmena projektu pre stavbne povolenie
Dobrý deň, prišla som si pre radu. Územne konanie sme robili s iným projektom a na stavebne konanie…
moratibru
Pred 3 rokmi
5
Hľadám stolára, Nové Zámky a okolie
Hľadám stolára pre výrobu drevených výrobkov (stojanov, ďalej upresním) pre firmu v Nových Zámkoch.…
mexy
Pred 3 rokmi
1
Laminatova podlaha s V-drazkou alebo bez
Ahojte, mame vybratu laminatovu podlahu s V-drazkou, ale bojime sa, ci sa v tych drazkach casom neb…
b33ro
Pred 3 rokmi
1
2
47
Veľké ihličnany vo dvore
Ahojte, kúpili sme dom a teraz prebieha rekonštukcia. No a otázka sa týka konkrétne troch obrovskýc…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
1
2
43
Žalúziove vypínače simon 54
Zdravim, máte niekto žalúziove ovladace od tohto výrobcu? Simon 54 centrálne, skupinové a miestne o…
smartcomfort
Pred 3 rokmi
2
Bungalov 1579- Euroline
Zdravím všechny, Chtěl jsem se zeptat, zdali někdo nemá zkušenost s tímto domem, popřípadě nějaké …
alfibarbora
Pred 3 rokmi
2
Koľko by stál originál zrub?
staval niekto original zrub ? kolko by stal taky mensi zrubovy domcek s obytnou plochou cca 80 m2 ?
veron1991
Pred 3 rokmi
15
Prevádzka krbu pred kolaudáciou
Má niekto skúsenosti so žiadosťou na životnom prostredí s povolením užívania stavby malého zdroja z…
petersd
Pred 3 rokmi
31
Obrovská spotreba elektrickej energie
Dobrý deň, po cca. Mesiaci a pol zapojenia elektromeru je stav na elektromer cez 4000 kw/h. Na zači…
vebi34
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
120
FAKRO strešné okná-osobná skúsenosť?
Ahojte, rada by som sa spýtala, či máte niekto osobnú/vlastnú skúsenosť (pozitívnu alebo aj negatív…
pukatchka
Pred 3 rokmi
1
Kúrenie v chalupe
Ahojte viete poradiť ktoré kúrenie je vhodné do starého domu ktorý bude využívaný občasne ako vlast…
dexter89
Pred 3 rokmi
5
Korol Prietokový verzus zásobník zvlášť
Ahojte, viete mi poradiť aký kotol si vybrat? rozhodujeme sa medzi protherm tiger - prietokový ale…
mattyrv
Pred 3 rokmi
5
Cim prekryt, premalovat, pretapetovat atd. OSB dosky
Ahoj, chcem Vas poprosit, spojte vsetky sily a poradte! rozhodli sme sa, asi v slabej chvili, ze po…
jajabax
Pred 3 rokmi
6
Kvalita osadenia plastových okien
Ahojte, prišiel som si k vám pre radu. Montážnici nám namontovali nové plastové okná s parotesnými …
engine_er
Pred 3 rokmi
1
Ponorné čerpadlo s dobrým pomerom výkon, cena, spotreba? ideálne do 400W
Zdravím vás, z dôvodu použitia solárnej energie hľadám nejake ponorné čerpadlo pre rodinný dom s do…
radoslavc
Pred 3 rokmi
13
Postele Saffron alebo Hastens
Nemate niekto prosim skusenost s tymito postelami? Vdaka
fero1234
Pred 3 rokmi
1
2
34
Zapojenie Varnej Dosky + Rúra
Pekný deň, chcel by som sa poradiť. Je možné takto zapojiť varnú dosku a rúru? Jedna sa o sporákov…
danculd
Pred 3 rokmi
2
Aký je toto hmyz?
Posledne 2-3 týždne nachádzame doma tento lietajúci hmyz. Najprv sme si mysleli, ze je to nočný mot…
bizullka
Pred 3 rokmi
1
2
45
1
2
…
711
712
713
714