Rozmiestnenie v kupelni

Zdravim,potrebovala by som poradit ako rozumne rozlozit jednotlive subjekty v kupelni,aby to bolo aj funkcne a aj sme vyuzili priestor na maximum. Premyslam,ci nevymenit vanu so sprch.kutom,ale neviem ci tym nieco ziskam. A este premyslam kam umiestnit wc,ci je rozumne davat ho oproti dveram. Dakujem
Odpovedať
@franci1986 ak sa da zmenit aj poloha okna..nebolo by lepšie vymenit medzi sebou sprchovy a zachod...tak by ste mohli mat wc schovane za nizsim murikom ktory by sa ju vani zboku pristavil
Odpovedať
Tiež si myslím. WC pod oknom je fajn, kvôli vetraniu, a radšej ďalej od umývadla (zubné kefky...), je to hygienickejšie. My máme naplánované podobne, tiež sú takto dvere a okno. Naľavo od dverí je walk in sprcháč, jeho zadná stena oddeluje WC od zvyšku priestoru . A vpravo od dverí je umývadlo, ako máš ty, ale iba jedno (hoci je kúpelňa väčšia) a za umyvadlom pozdĺž pravej steny je vaňa. Len to by muselo byť iba to jedno umývadlo.
Odpovedať
Este otazka ze aky ma rozmer to okno. My budeme mat tiez podobne prvky podobny rozmer a velke okno cca 100cm od podlahy. Walk-in sprchac pravo dole (dlzka 150cm), dvojite umyvadlo pravo hore, vana vlavo hore, wc vlavo dole - takto bude wc najdalej od umyvadla, za dverami a nie oproti a orientaciu okna mame juh, takze rano nebudem musiet ani svetlo zapinat, slnko mi bude svietit priamo na zrkadlo.
Odpovedať
@imilee 1200 x 600,je to len take male okno. Neviem si to uplne predstavit,cize umyvadlo budete mat pod tym oknom?
Odpovedať
@mellie111 skusim zistit od projektanta,ci je to este mozne,ale napad to je fajn
Odpovedať
@gretka2 cize vanu budete mat ako keby pod oknom? To mi tiez napadlo. A ako prosim tam budete mat oddelenu tu sprchu od wc? Vymurovanou stenou?
Odpovedať
@franci1986 Nie pod oknom, takto nejako (obklad si nevšímaj) anci1986 . Len naša by mala byť o 75cm dlhšia (široká cca ak vaša).
Odpovedať
Profilova fotka
Pekny navrh, takto nejak by to podla mna islo.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa to takto zdá okej, až na to, že teda by som sprcháč dal kde je záchod, žeby sa to vymenilo, nech neni vidieť wc hneď ako sa otvoria dvere, ale inak na ten priestor je to podľa mňa dobré.
Odpovedať
@franci1986 Umyvadlo budeme mat presne ako mate Vy wc, okno mame oproti dveram viac v strede takze ak budem stat oproti umyvadlu okno bude pri lavej ruke.
Odpovedať
Profilova fotka
No je to fajn, len zase ked bude niekto na vecku a niekto sa kupat tak to bude fajn pohlad 😄
Odpovedať
Profilova fotka
@mellie111 inak to napadlo aj mňa. Ak by sa takto vymenili a pri wc by sa dala aspoň aká taká zástena, tak by to tak mohlo fungovať dobre a nejak by sa ani z miesta neubralo
Odpovedať
Článok sa načítava...
@gretka2 Toto je pekné. Wc skryté, aj sprcháč dobre umiestnený, toto sa mi zdá praktické. Kedysi mi to nejako nevadilo že aké je v kúpeľni rozmiestnenie, ale posledné obdobie fakt si všímam, že keď otvoríš dvere tak wc je to posledné čo chceš hneď vidieť 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?