Zakopanie plynovej prípojky

mam na pozemku plynovu pripojku a staviam dom kde nechcem plyn. co s tym ? ako sa to da zaplombovat ? do zeme zakopat asi nie to by zhrdzavela ta zatka na konci.
Odpovedať
1.Nápis na SPP že z dôvodu bezpečnosti si neprajes na pozemku plyn. Oni ti napíšu , alebo nápis 2.žiadosť o zrušenie prípojky. Tiež ti odpisu Alebo to jednoducho 3.obkop ,sklop dolu a zakop... Všetky riešenia som zažil ,rozhodni sa sám. Doporučujem bod 2.
Odpovedať
@mirec1245 natri, zaslep ruku zakop, to kym prehnije bude trvat 100 000 rokov. este sa ti niekedy moze zist.
Odpovedať
vdaka za nazor
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Riešim ten istý problím teraz. Prosím vás ako ste to nakoniec vyriešil ? SPP mi pani povedala cenu cca 2500€ za zrušenie prípojky...( 5-6m dlhá na konci plastove kolienko smerom hore a od toho kolienka je tam ešte aj ocelova trubka cca 70cm a potom je tam plomba ) Váham teraz či to môžem sklopiť dolu a zakopať a zakopať. Alebo to premiestniť na miesto kde mi to bude najmenej zavadzať a nechat to trčať zo zeme a obstavať to.
Odpovedať
@mirec1245 Riešim teraz rovnaký problém. Ako ste to poriešil nakoniec ? na SPP mi povedali odhad za zrušenie prípojky 2500€ . Takže to vylučujem túto možnosť. A rozmýšlam že to celé odkopem a ohnem do zeme alebo to nechať trčať zo zeme tak ako to je a neako to obstavať. Neviete či sa tá prípojka nedá skrátiť tak že by zostala zakopaná v zemi ? (prípadne kolko by to vyšlo ?) Vďaka za info
Odpovedať
Podhrabal som to aby sa to dalo dobre ohnúť a potom ohol . Je to asi meter a pol pod úrovňou terénu . Obsypal som to kamenivom a dal som tam fóliu a a ešte väčšie kamene na vrch aby sa na to prišlo keby sa náhodou niekedy bagruje a zakopal hlinou. Tiež sa mi nechcelo platiť za to.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?