O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Pouzitie travertinu za kachle
Dobry den,mame v zaujme za krbove kachle dat do novostavby travertinovy obklad.vsade v informaciach…
storm2015
Pred 3 rokmi
1
Kúrenie v zime na chalupe
Ahojte, viete poradiť? Bývam v byte, takže do kúrenia v domoch sa vôbec nevyznám, tak prosím o poch…
adam_sangala
Pred 3 rokmi
29
Vymena WC resp. splachovania - voda prska mimo misu
Dobry den. Nastahovali sme sa do bytu, kde bolo taketo WC (vid foto). Pri splachovani nam vsak vo v…
wyrky
Pred 3 rokmi
4
Bungalov O120
Zdravím, nájde sa tu človek, ktorý má postavený, alebo stavia tento RD ( projekt od djsarchitekture…
nstst
Pred 3 rokmi
1
Vizualizacia1
Kde si dať urobiť vizualizáciu interiéru Košice ?
zita_glim
Pred 3 rokmi
2
Vodna misa
ahojte, prosim mate niekto prakticku skusenost s cortenovou vodnou misou? planujeme 100 - 120 cm p…
khalies
Pred 3 rokmi
14
Stredový stĺpik
Chcela by som poprosiť o názor na stredový stĺpik pri nových oknách, bol nám doporučený kvôli váhe …
revolucne_okna
Pred 3 rokmi
11
Krytina plochej strechy
Zdravím :) idem vás, hlavne tých čo sa tomu reálne rozumejú, poprosiť o radu. Idem robiť domček na …
pepe542
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Územno-plánovacia informácia
Viete mi povedať ako vyzerá územno-plánovacia informácia? Vďaka
marekjahoda
Pred 3 rokmi
18
Nová linka a presun varnej dosky
prerábam kuchyňu v panelákovom byte. Linka bola doteraz len rovná pec s plynovým sporákom bola vľav…
zita19
Pred 3 rokmi
9
Skusenosti firma Ekodom / K- art s.r.o / K-design s.r.o. Rimavska Sobota Michal Kalina
Mate zle skusenosti s firmou Ekodom / k-art /k-design Rimavska Sobota Michal Kalina ?
jpconsult
Pred 3 rokmi
2
Sklo STOPSOL CLASSIC CLEAR
Dobry den. Potreboval by som radu. Jedna firma na plastove okna okrem ineho nam dala CP na svetlik …
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
2
Tapety do domu
Ahoj, chcela by som sa opýtať na to kde ste kupovali tapety. Nejaké pekné tapety za rozumné ceny...…
majcco
Pred 3 rokmi
9
O rastlinach online
Zdravim Vas, Ako zacinajuci zahradkar, by som sa Vas chcel popytat, kde na internete hladate infor…
majcco
Pred 3 rokmi
3
Z čoho postaviť dom?
Dobry den, chystame sa na jar zacat stavat svojpomocne nizkoenergeticky dom a rad by som ziskal n…
lubk0
Pred 3 rokmi
8
Timeless sklo
Ahojte, mate prosim niekto skusenost so sklom SGG TIMELESS? Jedna sa o specialnu upravu pri vyrobe …
wyrky
Pred 3 rokmi
2
Vydanie povolenia bez skolaudovanej prístupovej cesty
ahojte. prosim poradte.Už sme v koncoch. Na stav.urade nám povedali ze k vydaniu SP stačí skolaudov…
berek
Pred 3 rokmi
30
Akumulacna nadrz a uzitkova voda spolu ??
chel by som sa vas opytat aky mate na to nazor .. ked sa robi kurenie s akumulacnou nadrzou obycajn…
pedrisito
Pred 3 rokmi
1
2
52
Minimálna hrúbka poteru
Prosím Vás aká je minimálna hrúbka poteru v podkroví kde bude aj podlahové kúrenie? Na projekte mám…
dusan126
Pred 3 rokmi
11
Starsi Dom nema zakladovu dosku co to pre nas znamena?
PRosim vas co to pre nas znamena ak dom nema zakldovu dosku? je postaveny len tak na zemi ? ide o …
duzu
Pred 3 rokmi
18
Skusenosti s lexanom
Dobrý deň. Zaujimalo by ma aku mate skusenost s bronzovim lexanom na terase. Konkretne ma zaujima c…
bubioso
Pred 3 rokmi
23
Rakúsky peletový kotol Hapero
chcem vedieť, či máte niekto skúsenosti s rakúskym peletovým kotlom značky Hapero, rozmýšlam nad j…
jozef169
Pred 3 rokmi
7
Stavebný dozor ku rekonštrukcii domu v Liptovskej Lúžnej
Dobrý deň, viete mi prosím poradiť po skúsenostiach stavebný dozor ideálne z okolia RK ku svojpomo…
jakubd
Pred 3 rokmi
3
Neznámy "darček" urieknutia???
V našej hrubej stavbe sa objavil zvláštny džbán, váza, nazvime to ako chceme. Bez odkazu, bez ničoh…
michaelarecht
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
130
Prevod pozemku do vlastníctva
Dobrý deň, mám, prosím, niekto skúsenosť ako je možné previesť do vlastníctva pozemok, ktorý je v …
erna01
Pred 3 rokmi
5
Lepenie drevenej podlahy
Prosim Vas,ti co mate drevenu podlahu na podlahovom kureni...Vsetci mate podlahu nalepenu? Alebo ni…
slavvo
Pred 3 rokmi
1
2
46
Zápach zo špárovky z krbu
Ahojte. Prosim vás o veľkú radu. Mate niekto skusenost so zapachom zo sparovky počas kúrenia,ktorá …
tamrar
Pred 3 rokmi
4
Kde kupit dvierka na plynomerovu skrinku?
Dobry den, kde sa daju prosim kupit dvierka na plynomer? V plote mame zabudovany plynomerovu skrink…
slavvo
Pred 3 rokmi
3
Tepelne cerpadlo voda-voda
Budem mat cerpaciu studnu priemer 200 - hlbka 12 m na zavlahu, a vsakovaciu studnu 300 hlbka 8 m n…
pastierik
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
143
Ísť po kváder alebo len malovku dole?
Zdravím. Potrebujem poradiť s vnútornými stenami v izbe. Na stenách som mal praskliny rôznych veľko…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
3
1
2
…
716
717
718
719
720
…