Pristresok v tvare L nad vchodove dvere

Profilova fotka
Zdravim, hladam riesenie na pristresok pre nas dom. Dom je hotovy ma urobenu aj fasadu. Problem je ze potrebujeme nejaky pristresok napr ako tento na obrazku v tvare L. Problem je ako ho upevnit hlavne tu hornu stranu ak uz mame urobenu aj fasadu? Murivo je 25cm zateplenie tiez 25cm. Btw: ta sliepka neviem co tam robi :D Dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
@crit hlinikovu/ocelovu konstrukcia kotvena do mura pomocou zavitovych tyci( dal by som cca 18 _8.8pevnost) na chem.maltu. Na konstrukciu uz cokolvek, styrodur/fasad.farba, prip.dreveny obklad, na strechu falc.plech.
Odpovedať
Profilova fotka
@dent dakujem, no uz len zohnat niekoho kto by to vedel urobit. Nakolko ja si na to netrefuam 😒
Odpovedať
@crit ked prekusnes aj taky bezny dizajn tak daj hotovu striesku ktoru kupis kdekolvek, a mas, uz len montaz poriesis.
Odpovedať
Profilova fotka
@dent no prave tu som nechcel uz som pozeral kedze mame dom s rovnou strechou chcel som to Lko vyzeralo by to ovela lepsie. Kazdopadne dakujem za rady 😉
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@crit zdravím. Ako ste nakoniec poriešili prístrešok? Tiež zháňam niečo podobné.
Odpovedať
Profilova fotka
@ateirneh nijako chceli sme klasicke Lko ale tienceny co zato pytaju.. Od 2300eur hore... Prv budeme riesit ine veci
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?