O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vjazd na pozemok vs pristupova cesta
Chceme stavat na zahrade rodicov. Otazka znie, aku sirku prepisat vedla ich domu, aby sme dostali S…
dexter89
Pred 3 rokmi
14
Sanas postel
Dobry den, mate niekto postel od sanasu? ako ste s nou spokojni? konkretne mam zaujem o referenciu …
soki
Pred 3 rokmi
2
Ktorá vizualizácia kuchyne je lepšia?
Dobry den, mame dilemu ktoru variantu kuchyne zrealizovat. Kuchyna je v bytovke, pri okne je siro…
vinbarg2
Pred 3 rokmi
12
Dlažba Suprema od Semelroku
Ahojte má niekto dlažbu suprema karamelová alebo sivá od semelroku, Mohli by ste pridať foto. Ďakuj…
evidza
Pred 3 rokmi
18
Kde umiestniť studňu?
Zdravím Vás, Poraďte kde umiestniť studňu na pozemku? Sme bezradni a nemáme s tymto skúsenosť. :sl…
kalitechnis
Pred 3 rokmi
6
Problematická vŕtaná studňa
Ahojte, skúsim poprosiť o radu aj tu. Dávali sme si vŕtať studňu, priemer 12,5 cm, hĺbka 33 metro…
kalitechnis
Pred 3 rokmi
8
Aké máte skúsenosti s kondenzačným kotlom od Prothermu?
Aký máte kondezačný kotol ? Ste s ním spokojný ? My máme naprojektovaný Viessmann Vitodens 200-W. S…
svecp
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
117
Vizualizacua fasady
Pozdravujem vsetkych. Poradite mi kde v okoli Nitry a Levic si viem dat spravit vizualizaciu fasady…
marika0306
Pred 3 rokmi
6
sponzor fóra
Hlinikova lista ako sokel na podlahu
Zdravim, pouzili ste niekto ako sokel na podlahu (drevenu, dlazbu, vinyl) hlinikovu listu? je to…
tommy87
Pred 3 rokmi
11
Čím rezať hliníkové soklové lišty
Ahojte, prišiel som sem o radu, čím a ako najlepšie rezať hliníkové lišty. Ďakujem za užitočné ra…
tommy87
Pred 3 rokmi
10
Zabrana s uchytom na sklo
Ahojte, zhanam niekoho kto vyraba, alebo vie poradit kde kupim zabranu na schodisko kvoli drobcovi,…
1mata
Pred 3 rokmi
1
Odvoz hliny zo studne
Dobrý, kto by mal záujem o odvoz hliny zo studne zadarmo z okolia Prešov dakujem
brubos
Pred 3 rokmi
2
Rekonštrukcia 2izboveho na 3izbovy
Dobrý deň, vedeli by ste nám pomôcť ako prerobiť tento typ bytu na 3 izbovy? Tak aby kvôli odpadu…
deciont
Pred 3 rokmi
1
2
41
Ventil na studenú vodu-vymena
Vedel by mi prosím niekto poradiť či je možné zmeniť ventil (batériu) v kuchyni, ktorý je len na st…
daralbajda
Pred 3 rokmi
17
Riesenie odnímateľnej police do chodby - rozvodna skrina
Dobry den, radi by sme vas poprosili o radu/inšpiráciu, ako vyriešiť umiestnenie police do predsie…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Odvetranie obytného priestoru
Mam nainstalovane Odvetravacie turbinky.Maju sluzit primarne na odtahovanie tepleho vzduchu z obytn…
wynk11
Pred 3 rokmi
5
Nový trávnik a kopa flakov
Zdravím. Čítal som tu už veľa diskusii.. Ale neviem si poradit. Zasial som pred 3 týždňami trávne o…
hviezdickakate
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
78
Opatovna/druha penetracia pred druhou vrstvou nivelizacie
Ahojte, asi pred mesiacom nebola velmi dobre vyrovnana podlaha cementovym poterom. Mam tam taku vln…
peter_bar
Pred 3 rokmi
6
Pomoc s nastavenim ekvitermickej krivky - Vitodens 111 + Vitotrol 100 OT
Ahoj, prosim, nenajde sa tu niekto, kto nam pomoze s nastavenim krivky? Lepsie povedane s usmernova…
karmenocka
Pred 3 rokmi
18
Zmena dispozície v panelovom byte
Dobrý večer, mal by som na vás otázku, myslíte, že by bolo možné zrealizovať úpravu dispozície v …
dbl
Pred 3 rokmi
20
GS EUROTHERM s. r. o.
Dibry den. Zvazujeme tuto firmu na realizaciu zimnej zahrady. Mate prosim s nimi skusenosti? Recenz…
kubejova
Pred 3 rokmi
1
Aká má byť hodinová sadzba elektrikára?
Aký máte názor na hodinovú sadzbu 13€+dlp elektrikárá v NMNV? Ide o komplet elektroinštalačné prac…
zoldnier
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
63
Sivé okná
Dobrý deň, poprosila by som Vás o fotografie sivých okien - slabosivých (nie antracit). Ďakujem.
1bubko2
Pred 3 rokmi
26
Rosenie poistnej folie pod strechou
Caute. Vsimol som si taky zaujimavy ukaz: Podstresna folia od KJG navlhne akoby zo spodnej strany.…
andreus
Pred 3 rokmi
14
Umyvadlo hlbka 18 cm
Hladam toto umyvadlo (pozri foto). Hlbka 18 cm, sirka 50.
rapidek
Pred 3 rokmi
11
Odstranenie azbestu svojpomocne
Zdravim chcem sa opytat ze ci je mozne si odstranit azbestovu svojpomocne zo strechy? Myslim tak, z…
mikinko1707
Pred 3 rokmi
15
Suprako.sk
Dobrý deň, Chcel by som sa spýtať či ma niekto nejake skúseností s firmou Suprako.sk Turňa nad Bodv…
stavba047
Pred 3 rokmi
3
Studňa
Ahojte, mali sme tu chalanov na pozretie studne a povedali nam sumu za vykop m 70 e komplet so vset…
kalitechnis
Pred 3 rokmi
10
Stavebné povolenie na starý dom s prístavbou
Ahojte priateľia. Chcem sa opýtať, prerábame starý rodinný dom a k tomu chceme urobiť prístavbu. Sa…
halnas
Pred 3 rokmi
9
Náklady na energie
Ahojte , skúšal som prejsť fórum ale nič aktuálne som nenašiel. Ideme sa sťahovať domu, a riešime e…
kavar
Pred 3 rokmi
10
1
2
…
721
722
723
724
725
…