Opatovna/druha penetracia pred druhou vrstvou nivelizacie

Ahojte, asi pred mesiacom nebola velmi dobre vyrovnana podlaha cementovym poterom. Mam tam taku vlnu/priehlbinu na 2 miestach vedla seba. Cize by som tam chcel vyliat anhydrit v tenkej vrstve do tych preliacin aby sa to zarovnalo. Chcel som to spravit v sobotu, tak som to rano napenetroval, ale poobede mi daco do toho skocilo a som nestihol. Mam v plane to spravit zajtra v utorok, cize po 3 dnoch. Otazka je, ze ci to rano mam opat penetrovat, alebo uz to nemam robit. Dakujem za odpoved.
Odpovedať
Neviete sa pls niekto vyjadrit? Dik
Odpovedať
@peter_bar zaprasilo sa to odvtedy? Pokial nie a nie je to posliapane, kludne lej. Len si musis uvedomit, ze tak ako ma nivelak max hrubku vrstvy, tak ma i minimalnu a moze to byt i horsie ako pred nivelaciou 🙂
Odpovedať
@peter_bar A preco tam pchat lokalne sadru a nedat nieco na cementovej baze? Superjemna je napr. nivelacna hmota Murexin OS 50 Kazdopadne s nivelackou to do nuly nespravis. Na to su pomerne drahe vyspravkove hmoty napr. Murexin SF 83 alebo vysprav Starcontactom.
Odpovedať
@rkorba horsie neverim ze to bude, vzdy sa to da prebrusit/dorovnat myslim. Hlavne aby to chytilo.
Odpovedať
@zefe nula nemusi byt, ale teraz tam je dost rozdiel, aj -1cm pri stene priehlbina, potom ide do 0 a zase priehlbina do -0,5cm a potom uz je pekna rovina vsade. Tak to chcem trosku zrovnat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?