O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rekonštrukcia 2izbového panelového bytu - Zvolenský typ
Dobrý deň, vedeli by ste pomôcť prípadne poslať nejaké inšpirácie prerábky 2izbového panelového by…
duzu
Pred 3 rokmi
7
Pripojky voda a elektrina ako dalej?
Pekny vecer,chcem sa informovat ohladom vody elekt. pripojky, co sa tyka elekt. pripojky posielam f…
zuzana_hudakova78
Pred 3 rokmi
4
Čím lepiť obklad okolo kachlovej pece?
Ahojte, Poradte prosím, čím ideálne nalepiť gresový veľkoformát okolo kachľovej pece (viď foto do …
duzu
Pred 3 rokmi
4
Podbitie strechy pri pultovej streche
Dobrý deň, má prosím niekto pultovú strechu. Z akého materiálu ste robili podbitie presahu strechy?…
maruska144
Pred 3 rokmi
1
Vaňová batéria Mexen skusenosti
Dobrý deň zapáčila sa nám tato batéria https://www.maxmax.sk/vanova-termostaticke-baterie-mexen-cub…
patuscha
Pred 3 rokmi
2
Poraďte mi s kuchyňou
Ahojte, prosím poraďte mi s kuchyňou... pridávam moje skromné nácrty 😭😄 neviem či sa v nich vyzná a…
612
Pred 3 rokmi
22
Kupelna + oddelene wc
Ahojte, zaujimal by ma Vas nazor: na poschodi mame v projekte planovany priestor na kupelnu s wc 3 …
ondro_26
Pred 3 rokmi
16
Zmena projektu za nový
Ahojte, prosím o radu, kupujeme pozemok- kde je už aj projekt so stavebným povolením.. Projekt nám …
pavol_v
Pred 3 rokmi
8
sponzor fóra
Neohladuplny sused
Dobry vecer. Viem.ze to semasi nepatriale potreboval by som poradit. Co robit ak je susedova strech…
ondro_26
Pred 3 rokmi
3
Podlahovka na "riedko,, nedostatočná pre podlahové chladenie.
Zdravim vás, chcem sa vás tu spýtať kto mate podlahove kúrenie aj s podlahovym chladenim v ramci te…
tomik25
Pred 3 rokmi
1
2
46
Paropriepustná fólia pod dlážkovicu
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť ohľadom fólie pod dlážkovicu. Dlážkovicu mi idú pokladať na r…
jan45
Pred 3 rokmi
2
Železobetonova stropna doska miesto venca, je to možné?
Ahojte, prosim vas riešime akurát strechu a rozmýšlame že miesto väzníkoveho krovu by sme dali žele…
chrobak7
Pred 3 rokmi
12
Bramac dodanie
Prosím Vás nevie niekto aké má dodacie lehoty Bramac?? V stavebninách nevedia sami koľko sa čaká le…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
2
Izolácia terasy
Ahojte, chcela by som sa opýtať na názor (ideálne odborníka) na izoláciu terasy, viď foto. Firma ná…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
2
Podfukovanie okna (nie cez ale popod)
Dobry den, su to cca 3 tyzdne od kedy byvame v kupenej novostavbe. Pocas chladneho vikendu sme si v…
neslobodnomurar
Pred 3 rokmi
7
Podvodnik TN
Dobrý deň prajem touto cestou by sme Vás chceli upozorniť na podvodníkov meno Peter Janoš Trenčín K…
martinko85
Pred 3 rokmi
12
Kde ste kupovali čísla na dom?
Ahojte, poradte prosim Vas eshop, pripadne kamennu predajnu, kde ste kupovali cisla na fasadu. Dak…
katyka13
Pred 3 rokmi
1
2
34
Prerušovana čiara
Ahojte, co znamena táto prerušovana ciara na katastralnej mape? Ak zozumujem blizsie tak ta ciara…
chrobak7
Pred 3 rokmi
5
Zmena stavby pred dokončením- jednoduchá stavba = pribudla pivnica
Ahojte, našla som niečo podobné v omnoho starších vláknach ale keďže sa stavebný zákon neustále men…
mala_ela
Pred 3 rokmi
5
Rozvod vody , je to takto správne?
Dobrý deň som v štádiu kúpi holodomu ktorý sa ešte dorába. Zarazilo ma ako je tam tahana voda. Zvár…
robertpastuszek
Pred 3 rokmi
14
Ako vymenit tesnenie na vstupnych dverach do bytu?
Ahojte, chcem sa spytat ako vymenit tesnenie na vstupnych dverach do bytu. Mame ho na spodku take r…
miselito
Pred 3 rokmi
2
Cim zahladit vysekanu elektrinu?
Dobry den, posuval som v kuchyni ele instalaciu a potrebujem to dat do poriadku. Su tam myslim sad…
miselito
Pred 3 rokmi
4
Dizajnér interiéru
Chcela by som sa opýtať na vaše skúsenosti s interierovými dizajnérmi... Kde ste si ich vyhľadali, …
ernesttyukos
Pred 3 rokmi
15
Prieduchy od krbu
Mám zvláštnu otázku....pred pár rokmi som bol v Lotyšsku a tam mali nad pieckou mriežku asi 40x40 c…
tomik25
Pred 3 rokmi
10
Hrubá stavba
Dobrý deň, ideme stavať dom. Projekt máme hotový a chceli by sa informovať na cenu hrubej stavby k…
michal_dian
Pred 3 rokmi
1
2
37
Ekonomické stavby Žilina
Dobrý deň... máte niekto skúsenosť???
lubomir_rolo_rolinec
Pred 3 rokmi
4
Aké tepelne čerpadlo
Zdravím, aké by ste mi poradili TČ ? ja rozmýšľam nad vzduch voda ale poniektorí na nete píšu ze to…
roman_bonk
Pred 3 rokmi
6
Ako cistit dymovod s prstencami romotop MAMMOTH
Dobry den, prosim o radu ako cistit dymovod, v ktorom su pouzite prstence romotop mammoth. Nemam re…
sofia223344
Pred 3 rokmi
15
Kúpa peliet v Považskej B.
Dobrý deň.Hladam kvalitné pelety na kúrenie a nie veľmi drahé.Kupoval som Royal A1 z Čiech,ale chc…
julius16
Pred 3 rokmi
1
Znižovanie otvoru dveri
Ahojte chcem sa opytať rozhodol som sa nakoniec pre slovensku normu dveri aj ked vymurovane mam na …
igorkoo
Pred 3 rokmi
2
1
2
…
651
652
653
654
655
…