O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Podklady od predávajúcich pre hypotéku kupujúcich v Prima banke
Zdravím modráci. Zaujíma ma aké podklady ste museli ako predávajúci nemovitosť predkladať banke p…
sonau
Pred 3 rokmi
8
SDK, alebo omietky na filigrán
Ahoj.Chcem sa opýtať mám filigranový strop a dilemu či dať SDK,alebo omietky.Za vecné odpovede ďaku…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
16
Aktualne ponuky april 2022 pracka a susicka samostatne
Pozdravujem, ano,zrejme je x diskusii v tejto teme,avsak potrebujem rychlejsie zistit co kupit,pre…
lrdk
Pred 3 rokmi
4
Protherm Medved 30 PLO + Honeywell Evo Home
Dobry den. chcel by som sa opytat, ci Honeywell Evohome bude fungovat ma mojom starom statickom kot…
mgx
Pred 3 rokmi
14
Omietka na betónový strop
Zdravím, potreboval by som poradit, aku omietku mam pouzit na zelezobetonovy strop, Strop je odliat…
purplesticks
Pred 3 rokmi
3
Podložka pod PVC podlahu
Zdravím použil niekto z vás podložku pod pvc podlahu ? Podlaha bude vyrovnaná nivelackou.
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
Vyjadrenie Slovenskej správy ciest
Zdravím, riešil niekto vyjadrenie slovenskej správy ciest k zriadeniu vjazdu, resp. pripojenie súkr…
andrew26
Pred 3 rokmi
1
Dlažba v kuchyni
Ahojte. Chcem sa spýtať tých, ktorí majú dlažbu v kuchyni a už sa im stalo, že spadol hrniec na zem…
valeriapoe
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
66
sponzor fóra
Kábel CYKY vo vode
Kládol som CYKY 4x16 do chráničky uloženej v zemi pár rokov, ktorá však bola úplne plná vody. Nebo…
jblaze
Pred 3 rokmi
24
Výpočet m³ domu
Dobrý deň, vypočítal by mi prosím niekto objem domu podľa pôdorysu? Keďže nám bolo povedane že mome…
cukrik25
Pred 3 rokmi
24
Cena práce za hrubú stavbu - je primeraná?
Prosim o radu. Firma nam ponukla realizaciu hrubej stavby aj s vykopovymi pracami ktore by predstav…
purplesticks
Pred 3 rokmi
17
Mobilný dom - dovoz
Ahojte, dovážali ste niekto mobilný domček z Polska? Ak áno, poradili by ste kontakt/stránku? Res…
alencica
Pred 3 rokmi
1
Farebna malba na primalex polar
Ahojte, ak idem malovat casti stien farebne v izbe kde su steny natrete primalexom polar (pred 3r b…
alex2345
Pred 3 rokmi
5
Orava dekoratívne omietky
Prosím vás kto robí na Orave dekoratívne omietky? ďakujem
tamarka_32
Pred 3 rokmi
4
Napínaný strop skrýtý záves
Zdravím, máte niekto napínaný strop a zároveň skryté koľajnice na záves? Chcel by som sa pozrieť, a…
richardes123
Pred 3 rokmi
1
Jarealitka Žilina
Zdravim všetkých, chcem napísať o "jarealitke zo Žiliny", ktorá mi pomohla vybaviť všetky veci pri …
majasenec
Pred 3 rokmi
11
Firma na anhydritový poter - Žilina a okolie
Zdravím viete mi poradit nejaku dobru firmu v Žiline alebo PB ?..a aku sumu berú za m2 v akej hrubk…
rives
Pred 3 rokmi
3
Fasáda drevo
Prosím nemá niekto kontakt na firmu čo mi urobím fasádu v imitáciu dreva ideál okolie Martin
stanii75
Pred 3 rokmi
5
Aku farbu vybrat - Hornbach Selection, Primalex Ceramic, ina?
Ahojte, idem v detskej izbe malovat casti stien na zeleno a potrebujem najst na to vhodnu farbu. Ce…
jabadaba
Pred 3 rokmi
8
Premac - Sahara
Ahojte, prosim vas ma niekto z vas zamkovu od firmy Premac odtien sahara? Ak ano nepodelili by ste …
ally99
Pred 3 rokmi
1
Aký podklad pod betón?
Ahojte, ideme betonovat plochu 4×3m, aký podklad sa dava? Makadam, strk? Ci je to jedno? Potom uzab…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
3
Oprava dier v sadrokartone
Ahojte chcem sa spytat ako pekne zahladit diery v sadrokartone po hmozdinach (boli tam police a obr…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
13
Zrušenie úveru zo strany banky
Dobrý deň, súrne by som potrebovala radu, keďže už si neviem rady sama.. dňa 14.04.2022 som podala…
zur
Pred 3 rokmi
4
Renovácia plotu
Zdravím rád by som sa poradil, Idem pre zakaznika vyrabat novu branu a branicku no ma este zachoval…
jan_jakubik
Pred 3 rokmi
6
Odporúčania pre zastrešenie bazénu
Hľadám medzi vami, odporučenia s kým ste spokojný čo sa týka zastrešenia bazénu. S akou firmou? Čo …
cukrik25
Pred 3 rokmi
16
Zastrešenie bazéna - odporúčanie
Dobré ráno, vedeli by ste mu poradiť firmu s ktorou máte dobré skúsenosti? Nitriansky kraj. Ďakujem
kreola
Pred 3 rokmi
4
Fasada Baumit 396
Ahojte, nemá niekto fasádu v odtieni Baumit c. 396. Ak áno, prosím pošlite foto. Ďakujem. Prípadne …
katka1503
Pred 3 rokmi
2
Fotovoltaika - Mikroinvertery, Envoy a Enlighten od Enphase
Diskusia o mikroinverteroch, o dátovú zbernicu Envoy a o aplikáciu Enlighten, od firmy ENPHASE...
duzu
Pred 3 rokmi
7
Potrubie plynu vedene stredom pozemku
Vedel by mi prosim nieto poradit? Kupili sme pozemok bez tarchy, vypracovali projekt domu, schvalil…
adina17
Pred 3 rokmi
1
2
38
Rohová kuchyňa 2,2x1,8
Dobrý deň, zariaďujeme kuchyňa v 1 izb.byte pričom je v tvare L - teda rohová kuchyňa s rozmermi 22…
lenkito10
Pred 3 rokmi
10
1
2
…
649
650
651
652
653
…