O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Záhradný domček - agawa
Dobrý deň. Má niekto z Vás záhradný domček Agawa? /Merkury Market/. Aké sú Vaše skúsenosti?. Ďakuje…
jan_ludvik_frv
Pred 3 rokmi
1
Fototermicke panely
Ahojte, mám záujem o kúpu 6 ks fototermických panelov 30trubicovych, alebo 9ks 20 trubicovych. Ideá…
marko337
Pred 3 rokmi
2
Eternitova strecha
Dobry den, rad by som vas poprosil o radu ohladom dostupnosti zberneho dvora, skladky nebezpecneho …
vebi34
Pred 3 rokmi
2
Vrtanie studni okres Rimavská Sobota
Zdravím vás.. Potrebujem pomôcť na koľko netuším kde začať mame chalupu ale treba tým vyvrtat naraz…
laurica123
Pred 3 rokmi
1
Kúpiť pozemok
Ahojte, je na vyber tento stavebny pozemok lenze je tam zakresleny stary dom vid foto ktory presahu…
palo18
Pred 3 rokmi
22
Cena domu na kľúč Liptov
Zdravím, kamoš by chcel stavať na Liptove. Rozmýšľa že by kúpil pozemok alebo starý dom s veľkým po…
hosmanikova
Pred 3 rokmi
4
Obloženie kovovej zárubne
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať koľko vás cca stálo obloženie kovových zárubní. Je lepšie ísť ce…
snuro
Pred 3 rokmi
2
Cena kachličkovanie
Dobrý deň, viete mi povedať cca cenu za m2 ako sa teraz pohybuje okachličkovanie kúpeľne- obklad 30…
snuro
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Holodom dokončenie
Ahojte ,viem že je to veľmi variabilná otázka..ale pýtam sa ..za kolko sa dá približne dokončiť hol…
kristi13
Pred 3 rokmi
12
Schody na terasu
Zdravim chcem sa len poradit ako by ste poriesili schody na terasa? Vid foto Dakujem
k3zz
Pred 3 rokmi
9
Falcovana krytina - skúsenosti
Ahojte rad by som sa opytal tých ktorý máte falcovanu krytinu klik ako ste s ňou s odstupom času sp…
k3zz
Pred 3 rokmi
22
Úprava terénu
Zdravim, cim upravit takyto pozemok? je to cca 900m/2 samy drn, krtinec, proste nerovny teren...ku…
lacneminibagre
Pred 3 rokmi
9
Gril alebo krb?
Prajem pekný deň. Pomaly sme si začali všetko rekonštruovať a nevieme sa s manželkou dohodnúť či si…
lacneminibagre
Pred 3 rokmi
23
Kuchynska linka - pracovna doska
Zdravim, verim, ze sa tu najde medzi vami niekto, kto mi bude vediet poradit, kedze ja sam nie som …
k3zz
Pred 3 rokmi
6
Koľko vriec betónu mi treba do venca?
Ahojte. Idem robiť taký menší veniec, je to len taká malá stavba na terase. Podľa mojich vedecko-fa…
stano_33
Pred 3 rokmi
26
Hľadám serióznu stavebnú firmu v okolí Košíc
Zdravim, spolocne s priatelkou hladame serioznu stavebnu firmu na stavbu bungalovu/domu (nezalez…
sofkabarbie
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
112
Swim spa
Dobry den, Premyslame nad zriadenim bazenu do zahrady a narazili sme na swim spa. Ma niekto skusen…
juraj363
Pred 3 rokmi
9
Ploché elektrické káble Cykylo verzus okrúhle Cyky
Elektrikar mi navrhol elektroinstalaciu z plochych kablov (CYKYLo). Jedna sa o klasicku podomietkov…
marsdm
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
63
Hypotéka vo VÚB
Ahojte. Včera som požiadala o hypotéku na byt vo VÚB - jedná sa o developerský projekt. Schválenie …
turbot
Pred 3 rokmi
1
2
56
Zmena trasy kanalizacie
Ahojte viete mi niekto poradiť ohľadom kanalizácie? Bod napojenia sa nezmenil, ale ide sa trochu in…
marsdm
Pred 3 rokmi
4
Plynový kotol výmena
Ahojte. Chcela by som sa s vami poradiť, čo robiť. V rodinnom dome máme starý plynový kotol, ktorý …
adriana213
Pred 3 rokmi
7
Lamelova predelovacia stena
Dobry deň, vedel by niekto odporucit firmu, ktora vyraba aj montuje lamely, nie ako obklad na stenu…
bulls7
Pred 3 rokmi
4
Zmena kanalizacie
Ahojte. Dá sa zmeniť na stavebnom úrade, z kanalizácie na žumpu. Mame schválenú kanalizáciu ale je …
janap358
Pred 3 rokmi
12
Prosím radu ako rozložiť kúpeľnú
Dobrý deň Vedel by mi niekto poradiť ako správne rozložiť kúpeľnú? Ide o to že dvere do kúpeľne sa …
stanlej
Pred 3 rokmi
9
Montáž svetlíka do plochej strechy
Dobrý deň plánujeme s manželom v projekte do bungalovu s plochou strechou jeden svetlík (60x90, ne…
martin_gabris
Pred 3 rokmi
9
Veľmi malá spálňa
Dobrý deň, kto by chcel môže pomôcť a pridať fotku ako vyzerá Vaša malá spálňa, keďže aj my budeme …
tamari87
Pred 3 rokmi
27
Baumit 0398 alebo 0397
Ahojte, ma prosim niekto jeden z uvedenych odtienov? Vedeli by ste prosim pridat foto? :slight_smil…
ccanna
Pred 3 rokmi
2
Mravce vo fóliovniku.
Ahojte, Čo sa vám osvedčilo na vyhubenie mravcov vo fóliovníku? Nasadili sme reďkovku a už je 1/2 …
stanlej
Pred 3 rokmi
7
Kolaudácia RD
Ahojte Chystám sa na kolaudačné konanie RD. Jedná sa o starší RD (cca100m2) plus mnou budovaná prí…
juristbo
Pred 3 rokmi
4
Merkury - obklad imitacia mramora
Dobry den Prosim vas ma niekto z mercury veľkosť 120×60 imitacia mramor a je s ňou spokojný? Fotk…
stanlej
Pred 3 rokmi
1
2
60
1
2
…
648
649
650
651