Gril alebo krb?

Prajem pekný deň. Pomaly sme si začali všetko rekonštruovať a nevieme sa s manželkou dohodnúť či si budeme stavať krb vonku na teraske, nie je tam až taký priestor aby sme zas mohli veľa miesta zabrať, ale jej sa páči. Alebo len nejaký prenosný, možno elektrický. Ako sa vám na takom griluje? ožno teraz by mali nejaké sezónne zľavy nie? Ešte som to neobehával.
Odpovedať
Profilova fotka
mame plynovy gril. Je to super, iny by som nechcel.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som zase iny ako na drevene uhlie nechcel, mame weber a je to vazne top medzi topmi.. aspon co sa tyka pripraveneho masa, vzhladom k otvoreniu prideniu vzduchu kt. si mozes regulovat, tym dosiahnes dopre zaudene z dreveneho uhlia.. samozrejme ak si mal doteraz plynovy, alebo elektricky ostan pri tej volbe, v podstate si myslim ze je to jedno... je to len o tom co clovek ocakava a co chces davat do seba
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
elektrický gril nedá masu ani ničomu inému takú chuť ako keď grilujes na ohni... to je podľa mňa bez debaty. Je len na tebe. či tú chuť rozoznáš a ude ti prekážať. Ja som za to tradičnejšie
Odpovedať
Voľakedy sme predávali grily (drevené uhlie, plyn), plyn je lepšia a zdravšia a pohodlnejšia voľba. Pokiaľ si vyberiete gril na drevené uhlie tak jedine taký, aby Vám masť a tuk nekvapkali do uhlia a to nemyslím grilovanie na alobalových táckach ... :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Môj názor je murovaný gril s pecou na chlieb, resp. peku. Som za tradičné ľudové riešenie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Mal som gril na uhlie potom plynovy ale ked som dostal keramicky gril tak vsetky som zahodil. Teraz na keramickom grile grilujem, peciem pizzu, udim ryby.... Zemiaky su ako z pahreby.
Odpovedať
Mne sa celkom pozdava plynovy gril - Weber... , Osobne si myslim, ze lepsia volba ako elektricky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
toto leto planujem uz aj ja zaobstarat gril, takze keramicky je najlepsi?
Odpovedať
@martanko34 máme gril elektrický CATLER GR 8012, má perfektný povrh, všetko sa na ňom krásne ugriluje bež použitia oleja, mäsko šťavnate, zeleninka je tiež výborná, predtým sme grilovali na drevennom uhli - nedá sa to porovnať, všetky návštevy čo u nás jedli si ho chcú kúpiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ingrid1810 a co vas stal taky gril?
Odpovedať
@tindzia IP
Odpovedať
@krajvasek Aky je to gril kde sa da docielit nekvapkanie tuku na uhliky? Myslim priame grilovanie...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
to by som chcel vediet aj ja
Odpovedať
Profilova fotka
@ingrid1810 mozes prosim ta aj mne napisat do IP co ta stal, dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aký gril by ste mi odporúčili do bytu? Viem že sú aj nejaké také s ktorými sa dá normálne v kuchyni grilovať. Máte taký niekto doma?
Odpovedať
Profilova fotka
@ingrid1810 neda sa to porovnat, cize je to lepsie ako na uhli hej? idem ho pozriet kolko vychadza
Odpovedať
mame plynovy gril a sme strasne radi, ze sme si ho vybrali. Povodny plan bol mat murovany gril na uhlie/drevo.
Odpovedať
@martanko34 to je u kazdeho cloveka ine niekto by ti povedal ze niet nad gril na drevo, ze aj to jedno inak chuti
Odpovedať
@martanko34 asi každé grilovanie má svojich zástancov a odporcov, my sme 15 rokov grilovali na drevennom uhlí, keď bolo horúco trak pri grile sa nedalo stáť, keď sa grilovalo niečo mastnejšie, tak z toho kvapkala masť, nasledne vyšľahol plameň, ktorý sme museli hasiť, nehovorím, že sme to nezvládali, ale elektrický gril je oveľa, oveľa komfortnejší a určite aj grilovanie na ňom je zdravšie :-), susedia kúpili minulý rok plynový a keď sme ich pozvali na grilovačku, tak boli z toho nadšení, že tiež si ho kúpia a plynový predajú :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martanko34 to je vsetko o tom ze kazdemu vyhovuje nieco ine. Niekto neda dopustit na plynovy, iny na elektricky a dalsi na uhlie. My tiez odjakziva len na dreve alebo uhli cize si elektricky neviem ani predstavit ale nehovorim, ze to v zivote nevyskusam :)
Odpovedať
gril
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
Vďaka peci môžeme pripraviť jedlá, ktoré prinášajú jedinečné gurmánske zážitky. mobilnapec
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?