O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Obnažene DT tvárnice
Dobrý deň. Chcem sa opýtať akým spôsobom by ste riešili situáciu na foto. Dva rady DT tvárnic ako d…
33stefan33
Pred 3 rokmi
12
Mala chatka v extravilane mimo uzemneho planu
Ahojte. Moc sa v tom nevzynam, preto sa pytam. Mali by sme zaujem kupit pozemok, ornu podu, trva…
jan45
Pred 3 rokmi
10
Hrubá stavba drevodomu - dokončenie
Ahojte, chcela by som sa opytat, či máte na odporúčanie firmu, ktorá by nám vedela dorobiť drevodom…
brizzolit
Pred 3 rokmi
2
Drevodom
Ahojte za aky cas sa vam postavil drevodom ked vsetko klapalo. Od základov az po vyloženie zubnej k…
brizzolit
Pred 3 rokmi
2
Studňa pod pergolou
Prerábame si starý dom, ktorý využívame ako chalupu. Chceme si urobiť pri dome na dvore pergolu, no…
unique
Pred 3 rokmi
4
Byty v novostavbe Tehelné pole - NFŠ
Zdravím, nenašiel som žiadnu debatu k tejto novostavbe , tak zakladám, možno sa uchytí. Cie…
dusho
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
19
20
589
Domáca vodáreň - závlaha
Ahojte, chcel by som sa opýtať kto má závlahu alebo by vedel poradiť. Chcem si kúpiť domácu vodáreň…
miso6777
Pred 3 rokmi
1
Základová doska z polymérovymi vlaknami
Chcel som by som od Vás poradiť. Je možné nahradiť polymérove vlákna KALCIFIL namiesto karí siete d…
juristbo
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Zvody
Dobry den,viete mi poradit klampiara v oblasti topolcany partizanske. Dali mi cenovu ponuku 200 e. …
roman_kohyl
Pred 3 rokmi
10
Čerpadlo
Dobrý deň, prosím o radu. Včera v noci pri plne naloženom kotli nám vyplo čerpadlo (riadiaca jednot…
dedo758
Pred 3 rokmi
2
Jarná súťaž s Allianz: Vyhraj cestovný kufor a ďalšie skvelé ceny!
Viac ako dva roky trvajúca pandémia zmenila fungovanie v mnohých oblastiach, vrátane poisťovníctva,…
ascedant
Pred 3 rokmi
1
2
36
Práčka krátka odtoková hadica
Zdravím, nadpájalis te niekto odtokovú hadicu od práčky? Chýba mi asi 40 cm. Najkratšia odtoková ha…
richardes123
Pred 3 rokmi
3
Dom Humenné
Neviete o niekom, kto predáva rodinný dom v Humennom (pripadne v blízkom okolí)? Ďakujem
pn00
Pred 3 rokmi
1
EcoNordic WH4 tepelne čerpadlo
Zdravím ma niekto skúsenosti s tepelným čerpadlom EcoNordic WH4 ? Je to spolu aj s rekuperaciou a o…
roman_bonk
Pred 3 rokmi
1
Holobyt alebo štandard
Dobrý deň, vybrali sme si 3 izbový byt v developerskom projekte Riviéra Nitra a zvažujeme, či si …
neit
Pred 3 rokmi
13
Plot zo zeme?
Ahojte, ako sa volá tento typ plotu, prosím? Prípadne ak máte skúsenosti - pre/proti, kľudne napíšt…
barbora220
Pred 3 rokmi
2
Premiestnenie elektromera
Ahojte. Poradí mi prosím niekto, ci je možné premiestniť elektromer a ak áno, čo všetko k tomu treb…
aandrea99
Pred 3 rokmi
16
Akú práčku
Poraďte práčku, cca do 500e, aby mala: Min.1200 otáčok, aspoň 8kg, parný program, rýchly program (a…
domix147
Pred 3 rokmi
16
Koľko piesku na špárovanie 165m2 zámkovej dlažby?
Dobrý deň, poprosím o radu, koľko kg čierneho sopečného piesku /drte/ treba na zašpárovanie 165m2 z…
capzahradnik
Pred 3 rokmi
2
Spokojnosť so zámk.dlažbou od Semmelrock TOSCANA?
Prosím o reálne skúsenosti so zámk. dlažbou od Semmelrock TOSCANA kombi, bez ohľadu na fareb. odtie…
andyhi
Pred 3 rokmi
1
Zámková dlažba 2-4 cm
Ahojte.Riešime obnovu chodníkov.Aké máte skúsenosti zo zámkovou dlažbou v hrúbke 2-4 cm? Samozrejme…
viola55555
Pred 3 rokmi
1
Eternit - Maďarsko
Máte niekto skúsenosti s odstraňovaním starej eternitovej strechy v Maďarsku? Aké sú tam podmienky?
jaro_betus
Pred 3 rokmi
2
Aká je minimálna vzdialenosť cesty od paneláku?
Dobry den. Chcem sa spytat ci niekto vie aka ja minimalny vzdialenost cesty od panelaku. Ide o to z…
janetbla
Pred 3 rokmi
13
Stavebný dozor popri zamestnaní
Ahojte, momentalne pracujem na TPP v jednej stavebnej firme ako projektovy manazer. Chcem si urobi…
janetbla
Pred 3 rokmi
14
Kúpili by ste takúto strechu?
Dobrý deň, milí strechári, zvažujeme kúpu RD, ktorý je starší a má novú škridlovú strechu. Manžel …
rtlmfgmt
Pred 3 rokmi
4
Susedova prípojka
Dobré ránko prajem, idem si k vám po radu.Nas nový sused si včera začal robiť oplotenie a elektrick…
dexter89
Pred 3 rokmi
17
Záhradná sprcha
Dobrý deň, chcela by som poradiť ako najjednoduchšie spraviť na chalupe záhradnú sprchu. Aby som b…
aandrea99
Pred 3 rokmi
13
Kuchynská linka na mieru Presov
Dobrý večer. Prosím poraďte niekoho v Prešove na kuchynskú linku na mieru za rozumnú cenu. Ďakujem
ricir
Pred 3 rokmi
4
Zle osadene okna
Dobry den minuly rok mi osadili okna teraz mi idu robit omietky a zistilo sa ze okna su zle osadene…
marsdm
Pred 3 rokmi
4
Úver
Dobrý deň, prepáčte možno to bude trápna otázka, ale v tomto našom štáte človek nemá nikdy 100%-tnu…
mims92
Pred 3 rokmi
8
1
2
…
647
648
649
650
651
…