O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Jedno alebo dvojkrídle okná
Dobrý deň, poprosili by sme Vás o radu. Momentálne sme vo fáze, kedy si začíname vyberať okná. V ná…
jizap
Pred 3 rokmi
12
Oprava odflaknutej terasy.
Dobrý deň potrebujem pomôcť.máme terasu ktorú postavil Predchádzajúci majiteľ.podlaha je betónová k…
fugas20
Pred 3 rokmi
23
Ako vyriešť plot?
obraciam sa na vas s prosbou ako by ste vyriesili plot, nas mily used ma oproti nasmu vchodu do dom…
audinak
Pred 3 rokmi
18
Vlastník pozemku a iný vlastník stavby - aké sú práva?
Dobry den. Dostala som darovacou zmluvou pozemok,avsak zistila som,ze na nom stoji rod.dom cudzej o…
chrobak7
Pred 3 rokmi
14
Projektant HC, TT, NR, PN ? / katalogovy projekt
Dobry den, mate skúsenosti s dobrým projektantom z okolia Hlohovca ? orientačná cena za projekt, do…
valilajk
Pred 3 rokmi
2
Dlazba Summelrock sivo biela, Villa Perla siva
Ahojte, prosim Vas, nema nahodou niekto real fotky spominanych dlazieb? dakujem krasne
giorgina7
Pred 3 rokmi
1
Realne skusenosti s eurooknami?
Dobry den, rad by som sa opytal na Vas nazor ohladom spolahlivost/zivotnosti eurookien. Prave ri…
jakino
Pred 3 rokmi
22
Aký Tmavo šedý kameň ku bielej fasáde vaše inšpirácie ???
Ahojte stavbári ideme mať bielu fasádu, okná máme v antracite ...chceli by sme obkladovy kameň na s…
marecek7291
Pred 3 rokmi
5
sponzor fóra
Rozmnožovanie Zamiokulkas
Zdravím, má niekto skúsenosť s rozmnožovanim zamiokulkasu? Už skoro rok mám lístky zasadené v zemi …
tinuhaaaa
Pred 3 rokmi
11
Vnútorné rozloženie kuchyne
Ahojte. Akurát riešim kuchyňu. Už zvonka mám aj navrhnutú. Ale neviem si poradiť s vnútorným rozlož…
ers89
Pred 3 rokmi
1
Rozpočet 3 izbový byt
Dobrý deň, prosím o skúsenosti s rozpočtom v súčasnej dobe, aký vyšiel pri komplet rekonštrukcii st…
ivaab
Pred 3 rokmi
19
Čo s bambusom ?
Dobrý deň, na jeseň som dostala dva bambusy v kvetináčoch. Prezimovali v zateplenej svetlej garáži …
bacili
Pred 3 rokmi
8
Velkost budy pre psa - Labrador
Dobry den, chcem sa opytat, aku velkost budy doporucujete pre labradora a taktiez, ci budu natriet …
zerex4
Pred 3 rokmi
4
Bazény GRE
Ahojte, máte niekto bazén značky GRE? Aké máte skúsenosti? Viete mi ukázať, ako vyzerá v reále? Ďak…
ivanka89
Pred 3 rokmi
1
Stolova doska, kde kupit/dat vyrobit
Ahojte, potrebovala by som dosku, ktora ma sluzit ako pult/stol (prikladam foto z blogu, ktory sluz…
zerex4
Pred 3 rokmi
4
Krbová vložka kolaudácia
Ahojte. Prosim vás musí byť obložená krbová vložka pred kolaudáciu stavby ebo skolaudujeme aj bez o…
zerex4
Pred 3 rokmi
17
Čo vysadit do tieňa pozdĺž celého domu
Prosím o radu/nápad. Potrebujeme skrášliť resp. zakryť výhľad pozdĺž susedovho domu, dĺžka cca 15…
jakabkodano
Pred 3 rokmi
12
Prečerpávacia kanalizačná šachta
Zdravim chcem vas poprosit o vasu radu skusenost odporucania , velmi by nam to pomohlo . Riesime …
jan45
Pred 3 rokmi
2
Cena ornej pody???
Zdravim potrebujem info chcem sa opytat na cenu ornej pody 2360m3(schvalene IBV) bez inžinierskych …
kajo873
Pred 3 rokmi
1
2
33
Základové pätky..
Dobrý deň, Chcel by som sa opytat pripadne poradiť… Plánujem výstavbu chaty… rozmery 625x750… príze…
lukino89
Pred 3 rokmi
7
Dyhovana podlaha
Ahojte, mate niekto skúsenosť s dyhovanu podlahou? Uvažujeme ze si ju dáme ale chceme reálne skúsen…
tamrar
Pred 3 rokmi
6
Vaňa liaty mramor
Ahojte, mate niekto ? Ako ste spokojni po case? Kupili by ste znova?😇 nevieme sa rozhodnut ci mramo…
pink33
Pred 3 rokmi
1
Cena branky
Dobry den, neviete mi poradit resp.uviest pribliznu cenu na hlinikovu antracytovu branku, sirka 120…
matus_pt
Pred 3 rokmi
2
Záhradný domček s pivnicou
Zdravím, chceli by sme postaviť podpivničený záhradný domček. Plocha bude 10 m2 domček a rovnako pi…
topgan
Pred 3 rokmi
15
Je tato cena ok?
Dobry den, Chystame sa rekonstruovat strechu na starsom dome.Jedna sa o strechu valbovu a sedlovu d…
valilajk
Pred 3 rokmi
8
Umiestnenie okien
Dobrý deň ,prosím o radu tipy ohľadom okien vo wc,technická miestnosť, kúpeľňa -tieto miestnosti i…
todo2
Pred 3 rokmi
5
Z developera fušer a zákazník hlupák
Zdravím Vás, ospravedlňujem sa, za moju trúfalosť, som tu nový a hneď prvým príspevkom si vás dov…
pastierik
Pred 3 rokmi
1
2
57
Výstavba ohniska
Ahojte, neviete kde by som zohnala takéto tehly/tvárnice či čo to je na stavbu ohniska? Ďakujem
robert_bo
Pred 3 rokmi
4
Polyfunkčný 4 podlažný dom medzi rodinnými domami
Dobrý deň. Dozvedeli sme sa úplnou náhodou, že po tom, čo sused predal svoj rodinný dom, ho kúpila …
pastierik
Pred 3 rokmi
26
Hypo Postupne čerpanie - naj banka, skusenosti
Ahojte, mozno tu uz prispevok bol a riesilo sa to - netusim stale nachadzam len stare neaktualne…
robert_bo
Pred 3 rokmi
9
1
2
…
645
646
647
648
649
…