O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Je zámková dlažba Leier Patio vhodná pod auto?
Zdravím pomocníci, chcel by som sa spýtať na vaše skúsenosti zo zamkovou dlažbou o hrúbke 5 cm. Je …
andrejsto
Pred 3 rokmi
6
Betonovy plot z tvarnic
Dobry den,potrebujem postavit murovany plot z tvarnic,material dodam,tvarnice uz mame,ide mi o prac…
chrobak7
Pred 3 rokmi
10
Potvrdenie pre predávajúceho o zložení kúpnej ceny do advokátskej úschovy
Zdar. Kto má reálne skúsenosť a vie aké má byť potvrdenie pre predávajúceho /mňa/ o zložení peňazí …
aandrea99
Pred 3 rokmi
5
Aké napojenie komína pre krb je lepšie 45° alebo 90°
Zdravím všetkých, Ideme riešiť komín v našej novostavbe pre občasné vyžitie krbu v obývačke. Názory…
schiedel_maros_plsko
Pred 3 rokmi
5
Šachta na bazén a vodáreň
Dobrý deň. Ku kopanej studni plánujem umiestniť šachtu v ktorej bude priestor na umiestnenie tlak…
rkorba
Pred 3 rokmi
17
Samonivelačka na dlažbu
Dobrý deň, chcel by som tu poprosiť o radu. Chceli by sme naliať samonivelak do kúpelne na dlažbu (…
worker_falcon
Pred 3 rokmi
9
Náš projekt , prosím o pripomienky :-)
Dobrý deň, navrhli sme si takýto projekt, zatiaľ je v štádiu kreslenia projektantom, máte nejaké ná…
daniela87sk
Pred 3 rokmi
27
Tepelne cerpadlo vs Kondenzacny kotol 2022
Caute. Prosim Vas o nazor. Moja situacia je taka ze minuly rok (2021) som pritiahol plyn na hranic…
gedy
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Doplnenie kabla v chranickach
Dobry den, kupili sme staru chatu, kde chceme pridat el.varnu dosku, ohrev vody a pod. Vecsina kabl…
megdesign
Pred 3 rokmi
31
Základová doska z vlaknami Kalcifil
Máte niekto skúsenosť z polyprepylenovymi vlaknami KALCIFIL? Ďakujem
pete74
Pred 3 rokmi
1
Fóliované hliníkové posuvné dvere proti hmyzu
Strechári, potrebujem výrobcu na fóliované hliníkové posuvné dvere proti hmyzu, vzor fólie: tmavý o…
matto_wednesday
Pred 3 rokmi
1
Keramický predpäté preklady Leier na tehlu porfix
Preklady porfix sú nedostupné na trhu, uvažujem že kúpim preklady Leier predpäté MDE na obvodový m…
igor256
Pred 3 rokmi
2
Pletivový plot
Dobrý deň. Chcem sa spýtať, či potrebujem ohlásenie drobnej stavby. Chceme oplotiť pozemok, zatiaľ …
dida333
Pred 3 rokmi
15
Plech na striešku
Ahojte. Robím si takú menšiu striešku nad terasu. Potreboval by som poradiť ohľadom plechu. Teraska…
arcticcode
Pred 3 rokmi
19
Voľne stojaca vaňa - ukážete svoje fotky?
Ahoj potrebujem poradiť,má niekto volne stojacu vanu.my mame predpripravu a akurat ideme riesit obk…
majokx
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
61
Vertikutacia travnikoveho koberca
Dobry den, v jeseni som zalozil novy travnikovy koberec. Je potrebne ho uz teraz v jari vertikutova…
kevinm66
Pred 3 rokmi
9
Co je to za trvalku
Vie niekto co to moze byt?
norcima
Pred 3 rokmi
6
Farba orech Slovaktual
Zdravim chcem sa opytat ludi co maju okna slovaktual vo farbe orech ci pri urcitom svetle nehadzu z…
silvusik353
Pred 3 rokmi
5
Ako skrášliť betónový plot?
Dobrý deň, máme plot z obyčajných betónových tvárnic a potrebujem poradiť ako ho skrášliť. Moja pre…
majkisper
Pred 3 rokmi
13
Majstri na fasádu okolie po
Dobrý deň vedeli by ste mi odporucit niekoho kto robí fasádu okolí po ? A ako sa teraz pohybuje cen…
noemmy
Pred 3 rokmi
4
Stavebne puzdro - oplati sa? Ake su vase skusenosti?
Ahojte, v detskych izbach mame navrhnute satniky ako samostatne miestnosti. Kvoli mensim rozmerom i…
zltalienka
Pred 3 rokmi
17
Typ vane.
Ahojte, skoro kazdy kto tu prispieva, ma doma vaňu.chcem vas velmi pekne poprosit, aly druh vane ma…
domix147
Pred 3 rokmi
1
2
43
Odstránenie starej oceľovej zárubne
Ahojte, viete mi poradiť "technologický postup" odstránenia starej ocelľovej zárubne v panelákovom …
chrobak7
Pred 3 rokmi
11
Praskliny na novej fasadnej omietke
Zdravim priatelia. Pred dvoma tyzdnami mi majster murar dokoncil vyspravku ganku a fasadu na chalup…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
2
Elektroskrinka
Zdravím strechári, Trápim sa s otázkou ako osadiť elektroskrinku na našom pozemku. Nikde sa nevi…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
4
Rozpočet na montovaný drevodom
Ahojte. Potrebovala by som nejaký prehľad čo sa týka cien za holodom pri rodinnom dome typu bungal…
lordkofola
Pred 3 rokmi
8
Ako hlboko ukotviť záhradný plot
Zdravím, Kvôli psovi, rozmýšľam nad predelením úžitkovej a okrasnej záhrady nízkym dreveným plotom…
abocinm
Pred 3 rokmi
9
Montovaný dom Stilo od BAU Holding (Dom snov)
Zdravim, kto uz ma niekto montovany dom Stilo 3i Bau holding ? ake mate skusenosti ? Su nejake prob…
lilik_janockova
Pred 3 rokmi
1
2
57
Pultova strecha
Zdravim sme v stadiu projektovania a riesime strechu...chcemu jednoznacne skridlu a pultovu strechu…
janci1181
Pred 3 rokmi
1
Dvihnute rohy cementoveho poteru
Zdravim, Prosim o radu. Nas poter ma cca 8 tyzdnov. Prve 2 tyzdne sme polievali, potom opatrne vetr…
rapidek
Pred 3 rokmi
1
2
34
1
2
…
643
644
645
646