O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ako zviesť vodu zo zvodou
Ahojte kamosi. Vykopal som pas aby som vodu zo Strechy zviedol do starej vyschnutej studne na pozem…
martin25
Pred 3 rokmi
12
Kachle so smaltovanou upravou povrchu alebo bez?
Ahojte. Idem kupovat kachle - konkretne Jotul. A chcem vas poprosit o vase rady,tipy a idealne skus…
petersd
Pred 3 rokmi
13
"Smaltová" farba na liatinovú piecku - ako na to?
Samostatne stojace liatinové krby/piecky štandardne majú šedočiernu žiaruodolnú povrchovú úpravu. A…
petersd
Pred 3 rokmi
1
Prívesné vozíky Agados
Dobrý deň. Prosím vás aké máte skúsenosti s vozíkmi od firmy Agados? Považoval som ich za spoľahliv…
igorkoo
Pred 3 rokmi
8
Otazka- lezata kanalizacia
Dobry den, Na prilozenej foto vidno, ze "odtok" zo sprchoveho kuta ide mimo kupelnu. Ostatne v dome…
andrejito_zemanito
Pred 3 rokmi
2
Dom s galériou, otvoreným stropom, medziposchodim
Dobrý deň hľadáme projekt domu s galériou, otvoreným stropom a čiastočne obývaným podkrovím, prosí…
jan45
Pred 3 rokmi
19
PE prechodka - zavlaha
Dobry den, na spoji medzi tlakovym spinacom a rury na zavlahu zacala kvapkat voda,chcel som dat te…
mawisch
Pred 3 rokmi
7
Ochrana sadrovej omietky
Zdravim, kupujeme holobyt, v ktorom su urobene strojove sadrove omietky. Bojime sa, ze to bude nach…
kajo873
Pred 3 rokmi
4
sponzor fóra
Kupovali ste cez www.najlacnejsiepodlahy.sk?
Poprosila by som skusenosti s nakupom a jednanim cez e- shop http://www.najlacnejsiepodlahy.sk/. da…
pistabb
Pred 3 rokmi
10
Shou sugi ban
jeden z najkrajsich stavebnych materialov.. moze byt po uprave velmi trvacny a bezudrzbovy... necha…
kaldes
Pred 3 rokmi
19
Imitácia tehlového obkladu
Dobrý deň, má niekto skúsenosť s PVC blokmi imitácia tehly? Uvažujem buď nad tapetou alebo týmto do…
chrobak7
Pred 3 rokmi
3
Stačí toľkoto okien na dostatočné presvetlenie?
Ahojte. Stačí mať v dome toľko okien na dostatočné presvetlenie? Čo myslíte? Na obrázku vidno aj r…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
6
Paradajky - choroba alebo škodcovia?
Dobrý večer všetkým, prosím Vás vedeli by ste mi poradiť čo napadlo moje paradajky, resp. ako mám ď…
diana_tregerova
Pred 3 rokmi
1
Paradajky "dolu hlavou"
Caute. Chcel by som doma pestovať paradajky dolu hlavou lebo mám nevyužité slnečné miestečko. Má s …
diana_tregerova
Pred 3 rokmi
24
Ard Projekt
Ahojte, chcela by som sa spýtať či máte niekto projekt od ARD-u.
8805129927
Pred 3 rokmi
2
Existuje norma pre garážové stojisko v bytovom dome?
Kúpil som byt s garážovým stojiskom. Developer mi ho ukazoval, keď ešte neboli nakreslené čiary, ta…
duzu
Pred 3 rokmi
8
Obklad/obmurovanie vane - detaily.
Zdravim, chystam sa obmurovat/oblozit vanu a trapi ma zopar detailov. Vana bude klasicky v rohu al…
epto
Pred 3 rokmi
8
Cena dosiek na stresny zaklop
Dobry den, Chcem sa spytat za kolko ste zohnali dosky na stresny zaklop. Planujem dat 24mm hrubku.…
tomik25
Pred 3 rokmi
6
Penetrácia pod strojovú sadrovú omietku
Ahojte, Zajtra firma začína strojovo omietať - sadra - knauf mp 75 diamant. Dnes prišli oblepit o…
patrikfilo
Pred 3 rokmi
1
Liatinová rúra do PVC
Dobrý deň chcel by som sa spýtať ako správne napojiť a utesnit liatinovu rúru do PVC kanalizačnej r…
nakna
Pred 3 rokmi
4
Firma na strojove sadrove omietky - DOPYT
Zdravim vas, vie prosim niekto odporucit fakt dobru firmu na hore spomenute omietky ? Stavba je v R…
matusrk
Pred 3 rokmi
1
Co pod cyprusovec?
Dobry den, mame cyprusovec lejlandsky, ako soliter. Okrasne travy, ktory tam boli, kym bol cyprusov…
mirula77
Pred 3 rokmi
2
Privzdušňovacia hlavica.
Poprosím o radu. Mám zvislú DN 50 kanalizáciu z HT plastu ktorá odvádza vodu z umývadiel. Rozvetvuj…
milan209
Pred 3 rokmi
3
Prerobenie balkóna na izby
Máme veľký balkón zastrešeny s ktorého by sme chceli urobiť 2 izby.Tu väčšiu časť by sme chceli zam…
valilajk
Pred 3 rokmi
4
Bau Holding - spokojnosť
Plánujeme si postaviť cez túto firmu dom Stilo absolut. Chceli by sme sa informovať ohľadom kúrenia…
marek1806
Pred 3 rokmi
26
Interiérová farba na sadrovú omietku
Ma niekto z vas skusenosti s vinylovou farbou caparol samtex 10? Chceme si svojpomocne vymalovat sa…
maru_maruska
Pred 3 rokmi
3
Kanalizácia na miernom svahu
Zdravím chceli by sme na rekreačnej chate svojpomocne vybudovať splachovacie WC s odpadom do septi…
jan45
Pred 3 rokmi
3
Oplati sa okno so 3-sklom s Ug=0,5 vs. Ug=0,6
Ideme vymienat okno v panelaku a je moznost ist do okna s 3-sklom sirka 48mm s Ug=0.5 alebo s 3-skl…
bigos_miro
Pred 3 rokmi
12
Odpudzovac pavukov
pekny den, chcem sa opytat na skusenost s odpudzovacom do zasuvky, funguje? ak ano, ktory? dakujem …
duzu
Pred 3 rokmi
13
HELUZ 11,5 brúsená vs TermoBRIK TD 130 PD brúsená
Ahojte, ako vnutorne priecky sme chceli pouzit tehly TermoBRIK TD 130 PD (alebo HELUZ 14 brusena).…
eagleowl
Pred 3 rokmi
4
1
2
…
641
642
643
644
645
…