O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Presunutie studne
ahojte. Kúpili sme starší rodinný domček, ktorý budeme búrať a namiesto neho stavať nový. Na pozemk…
technik007
Pred 3 rokmi
9
Vrtana studna - utesnenie prechodu
Dobry den, mozete mi prosim Vas odporucit spravny tmel na utesnenie prestupu rury vrtanej studne do…
kovacovskatehelnasmaltovna
Pred 3 rokmi
2
Umiestnenie stola na stolny tenis na zahrade
Ahojte, chcel by som na zahrade umiestnit stol na stolny tenis. Poprosil by som o inspiracie . Jedn…
marsdm
Pred 3 rokmi
14
Záhradný architekt
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť, odporúčať záhradného architekta z Košíc? Máme mierne svahovi…
kosto13
Pred 3 rokmi
2
Bezzarubnove dvere
Ahojte, mate niekto bezzarubnova dvere? Viete mi dat foto a popripade odpocurit kto vam robil...dak…
duzu
Pred 3 rokmi
2
Povolenie na zateplenie domu
Dobrý večer chcel by som sa spýtať ohľadom povolenia na zateplenie starého kamenného domu. Je tam …
duzu
Pred 3 rokmi
4
Drenáž starého domu....
Veľmi pekne by som chcela poprosiť o radu ako ukončiť, vyspraviť, upraviť takéto oddrenazovanie?...…
peter977
Pred 3 rokmi
6
Pletivový plot pripevnenie pletiva
Dobry den, chcem sa skusenejsich opytat, ci taketo pripevnenie pletiva je v poriadku. Ako vidiet na…
foox
Pred 3 rokmi
15
sponzor fóra
Vstavaná umývačka
Zdravím, chcem si kúpiť vstavanú umývačku, ale aby som na ňu nemusel dávať dvierka vo farbe linky, …
robco_99
Pred 3 rokmi
11
Prípojka vody - studňa
Ahojte. Keďže na pozemku nemáme vodovod tak musíme vybavovať studňu. Viete mi prosím povedať čo vše…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
4
Problemovy sused
Dobry den. Vie mi niekto poradit aky postup zvolit ak nam sused pravidelne robi problemy. Momentaln…
frantiska_6
Pred 3 rokmi
1
2
38
Kompozitové dosky - WPC - Merkury Market
Caute , Ma niekto tieto terasové dosky z Markury Marketu na terase? Sú to dobré dosky alebo pozerať…
yelly1
Pred 3 rokmi
7
Projekt - jednoduchý bungalov
Zdravím, prosím o názor na projekt, nejaké návrhy, pripomienky :slight_smile: najlepšie od ľudí, k…
frantiska_6
Pred 3 rokmi
20
Aplikacia parozabrany
Ahoj majstri. Zacal som robit parozabranu pod vaznikovy krov, na ktoru pojde fukana izolacia. Pod f…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
7
Skúsenosti s WPC Slovakia + iný predajca drevoplastu
Má niekto skúsenosť s firmou WPC Slovakia? Máme v pláne murovaný plot doplniť o drevoplastovú výplň…
yelly1
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
83
Kotol 2
Dobry den prosim Vas kolko ste platili komplet celu sumu za kombinovaný kotol +material+robota pyta…
edberg
Pred 3 rokmi
27
Lokálne vyrovnanie podlahy
Zdravim. V paneláku idem meniť plávajúcu podlahu v kuchyni a na chodbe. Miestami by som potreboval …
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Cierne flaky na drevennej terase
Dobry den, Rad by som sa s vami poradil. Na terase sa mi vytvorili cierne flaky. Mam drevennu ter…
luke89
Pred 3 rokmi
7
Krb a preklad
Dobrý deň, Mam otázku môže byt krb umiestnený pod betónovým prekladom? Vid fotka. Samozrejme okol…
reward
Pred 3 rokmi
2
Bungalov 1275
Dobrý deň. Vedel by mi niekto prosím v týchto časoch povedať koľko by asi vyšiel tento bungalov pos…
janka_266
Pred 3 rokmi
11
Hľadám kontakt na "KRBÁRA"
Mozem poprosiť o kontakt na krbára? staviame v PK a prvu kalkulaciu sme dostali od krbára z BA a bo…
smutkova_dankova
Pred 3 rokmi
21
Novela stavebného zákona?
Údajne už prešla novela stavebného zákona. Čítal to uz6 niekto a mohol by v skratke zhrnúť, čo sa m…
dodok
Pred 3 rokmi
7
"Padajuce" soklove listy
Po montazi soklovych zakladacich profilov som zistil, ze "trochu" padaju smerom do von. Vyzera to t…
profistavbari
Pred 3 rokmi
3
Ako vybrať tieniacu plachtu na terasu?
Zdravim, Poradite mi daku tieniacu plachtu na terasu? Ideálne 3x3m ale niečo čo máte vyskúšané, leb…
fishy
Pred 3 rokmi
1
City park spravcovska spolocnost BYTREX
Mate niekto skusenosti so spravcovskou spolocnostou Bytrex? Poplatky za prevadzku objektov su neum…
khkhkhkh
Pred 3 rokmi
1
Betonove pätky na dom
Dobry den.Chcel by som sa opytat ohladom stavby slameneho domu .Chceme postavit dom na betonovych …
peter977
Pred 3 rokmi
3
Výška komína pre Attack DPX35 Profi
Zdravím Vás, budem rád za každú radu. Hlavne majiteľov tohto kotla. Mam daný kotol, spolu s akumula…
schiedel_maros_plsko
Pred 3 rokmi
4
Fitingy na vodovodnu bateriu - mosadz / chrom
Zdravim, potrebujem doma na bateriu pouzit fitingy, ale doma mam len chromove. Mozem pouzit tie, al…
radottrado
Pred 3 rokmi
1
Hľadám dobrého obkladača
Zdravím, poriadíte mi kontakt na dobrého obkladača- okolie TT, HC, Sereď,.. + musí vedieť obmurovať…
ajaraf
Pred 3 rokmi
1
2
40
Drevodomček - ako izolovať podlahu?
Dobrý deň priatelia stavitelia :slight_smile: som v stavebníctve úplný laik a potreboval by som po…
damians
Pred 3 rokmi
3
1
2
…
639
640
641
642
643
…