Umiestnenie stola na stolny tenis na zahrade

Ahojte, chcel by som na zahrade umiestnit stol na stolny tenis. Poprosil by som o inspiracie . Jedna sa mi hlavne o podklad pod stol a umiestnenie. Kazde foto potesi a inspiruje. Dakujem
Odpovedať
@bomik Nie je dobrý nápad. Na hru potrebuješ absolútne bezvetrie, takže si zahráš 3x do roka. Ale keď už to tam chceš dať - tak radšej sprav nejakú terasu - vybetónovanú alebo vydláždenú a stôl maj zložený v garáži a keď bude vhodný čas, tak ho len vynesieš a zložíš.
Odpovedať
Profilova fotka
Juj pingpong vonku je uzasny napad. Ako deckam nam komanci dali na sidlisko kraaasa s nadherou pekne vyasfaltovany povrch ciary ako na olypiade domovnik dostal sietku rakety a isli sme na to a zacalo povievat a bol koniec. Vydrzalo to tyzden a bolo po sporte. Do mesiaca z toho bol stol pre kocikujucich oteckov a pivko uz nemuseli drzat v ruke. Ked uz tak skladaci a ten si vyniest na travicku a zapingat si a schovat. Kamos ma garaz a tam ho ma a to je potom hra aj 5 hodin mastime.
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr heh presne . Pri takom stole medzi činžákmi som veru strávil tiež dosť času
Odpovedať
Profilova fotka
asi ho vonku nechceš mať na stálo, tak by som ho na tú chvíľu keď tak len vytiahlo a môžeš dať na spodok nejaké tie podložky
Odpovedať
Ja mam kupeny outdoorovy stol s koleckami, skladaci, presun von/dnu je otazkou minuty. Moze stat v pohode na trave, da sa vyskovo vyrovnat srobovacimi nozickami. Moze aj oprsat ak sa ti ho nechce skladat na noc dnu.
Odpovedať
Profilova fotka
Máme skladací, mám ho v garáži a v lete ho akurát tak vyberáme keď máme nejakú grilovačku alebo niečo a to ho máme normálne na tráve. A potom ho len zložím a vybavené, na stálo by som to mať na záhrade veru nechcel.
Odpovedať
@daniellito uz ho mas dlho? odkial je kupovany?
Odpovedať
pozri napr tu - s dovozom https://profittsport.sk/stoly/vonkajsie/
Odpovedať
Mam ho asi mesiac, zatial skusany v obyvacke a v garazi. Je kupovany v decathlone "Pongori" outdoorovy. Jeden vikend testovany v zahrade na trave a trava dostala riadne zabrat. Preto moja prosba na stale umiestnenie a hlavne napady na podlozku pod stol
Odpovedať
"trava dostala riadne zabrat." myslis od stola alebo od hracov okolo?
Odpovedať
@bpe prave ze od hracov, preto chcem nejake navrhy alebo inspiracie na podklad hlavne na stranach hracov(alebo aj pod celym stolom), aby bol funkcny a zapadol na zahradu(betonovy podklad je ako posledna moznost)
Odpovedať
Profilova fotka
@bomik ten beton mi praveze napadol ako prvy. Lebo co tam das? Nejaku dlazbu? Na tom s bude smykat, travnik akoze za mna vobec, tak nieco na styl zamkovej?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bomik ak nie betón, možno by tam mohol byť mlat alebo jemné kamienky, ale z toho by bol asi bordel po okolí v tráve časom. Alebo umelá tráva, gumová dlažba ako na detských ihriskách.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?