Umiestnenie zavlahovej a bazenovej techniky

Ahojte, Rozmýšľam, kde umiestniť zavlahovu techniku a do budúcna aj bazenovu. Pôvodne to malo ísť do záhradného domčeka, no ten nakoniec ten bude úplne inde a veľmi ťažko by sa odtiaľ ťahali hadice. Viem, že druhá možnosť je šachta. Nemáte niekto ešte iný tip? Ešte som videl v jednom dome, že to mali iba navrtane na plote, no to neviem ci je v poriadku, keď na to prší. Ešte dodám, že do domu sa to nedá dat, ten už dávno stoji a bývame. Vďaka za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak chcete umiestniť radiaciu jednotku na automatickú závlahu možete vklude ju umiestniť aj na plot kde pršií. Radiacie jednotky su vonkajšie a vnútorné jedine čo nemajú radi je vlhkosť. Pri radiacej jednotke značky Hunter odporúčame použiť X2. Ak by ste chceli poradit tak mi vklude napíšte. Elektroventili pokial máte 4 kusy tak štadard šachta viac kusov tak Jumbo šachta. Kontakt: https://octopia.sk/automaticka-zavlaha https://octopia.sk/kontakt
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od krasavec_estekrajsi:

Ahojte, Rozmýšľam, kde umiestniť zavlahovu techn…
@krasavec_estekrajsi ty vieš šie kde si to najviac chcel umiestniť a podľa toho cystanovíš či to bude domček z mountfieldu vlastná zbúcha nabúda alebo dodáš už do stavených ci na plot.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?