O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Garaz - poziarna bezpecnost
Ahojte, Chcem sa spytat na vas nazor ohladom poziarnej bezpecnosti garaze. Garaz je sucastou domu a…
milanista
Pred 3 rokmi
4
Boxspring posteľ
Dobrý deň mate niekto tuto konkrétnu posteľ? Nejaké recenzie? Pripadne aj tento eshop?
gabi885x
Pred 3 rokmi
1
Elektricke podlahove kurenie a drevene parkety
Ahojte, je tu niekto kto to riskol a dal drevene parkety na elektricke podlahove kurenie (nie plnen…
peter977
Pred 3 rokmi
4
Poprosím o radu ohľadom tohto stromčeka
Prosím vás pekne Neviete náhodou Ako sa volá tento stromček a viete mi prosím poradiť teraz na jese…
dasena82
Pred 3 rokmi
1
2
37
Sprej na zaseknute mechanizmy
Dobrý deň, prosím, poraďte nejaký T.O.P sprej na povolenie. Potrebujem vybrať kolík z roto kovania…
bubioso
Pred 3 rokmi
6
Brúska na reťaze GudeP2501S vs Gude P2300
Ahojte, chceme si so susedom kúpiť napoly brúsku na reťaze, nevieme sa rozhodnúť ktorú: https://bru…
standa1981
Pred 3 rokmi
1
Poraďte aké kvety zasadiť na zahon
Prosím vás aké kvety-trvalky by ste zasadili sem na záhon?je to slnečné stanovisko,rozmer 1meter x …
monika2525
Pred 3 rokmi
7
Podomietkové žalúzie - dodatočne
Ahojte. Máme novostavbu, zateplenú 15cm polystyrénom. Chceme dať nainštalovať vonkajšie hliníkové ž…
lenkito10
Pred 3 rokmi
4
sponzor fóra
Chodník k domu
Ahojte, mám k vchodových dverách urobený nabeh z betónu (viď foto) a chcem na neho dať terasovu bet…
exponent
Pred 3 rokmi
12
Pracovná doska
Poraďte ktorú prác. dosku podlaha je svetlá ako pracovná doska aj zástena
matusko48
Pred 3 rokmi
31
Veľkosť prístavby
Zdravím, mame pozemok 877m2. Je tam postavený starší dom 123m2(neskôr sa bude čiastočne búrať, žije…
senti4640
Pred 3 rokmi
5
Firma na fasádu - okres Michalovce, Prešov, Košice
Hľadáme firmu na realizáciu novej fasády na rodinnom dome, okres Michalovce. Za všetky kontakty na …
alexsofi
Pred 3 rokmi
2
Biely povlak plot - stiepane murovane tvarnice
Dobry den, Cez jesen sa urobil plot (Joniec Onyx) a po prvej zime ukazali biele povlaky. Majster …
igor256
Pred 3 rokmi
24
Vnútorné nenosné priečky svojpomocne
Na zakladnovu platnu pod miesta kde pojdu priecky som zatial natrel penetraciu. Pojdu asfaltove pas…
megdesign
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
85
Melamínová pracovna doska
Ahojte, nemáte niekto melamínovú pracovnú dosku v kuchyni? Máme v návrhu Dub Arlington Egger. Moja …
detana18
Pred 3 rokmi
13
Čo sa stalo s betónovým plotom?
Dobrý deň, prosím čo sa stalo s betónovým plotom uskladneným takto jeden rok, reklamujeme ho, ale č…
janca2262
Pred 3 rokmi
11
Cena prace za rekonštrukciu 3 izbového bytu
Zdravím po dohode s partiou robotníkov z Poľska mi urobili chlapi cenovú ponuku vo výške 9000 eur z…
mellie111
Pred 3 rokmi
2
Http://www.braany.sk
Pekny den mate niekto skusenosti s tooto topolcianskou nitrou ?.braany.sk,,,,,,,,,,,
mirka293
Pred 3 rokmi
5
Zamurovanie otvoru do pivnice ako na to?
Dobrý deň poprosím vás o radu akým postupom zamurovat otvor vchod do pivnice z domu? Do pivnice je …
domino2013
Pred 3 rokmi
7
Problemy so "susedom"
Zdravim. Mam taky zvlastny problem. Dostali sme stavebne povolenie na rozsiahlu rekonstrukciu domu.…
zdena_samaj
Pred 3 rokmi
20
Obhliadka znalcom okres Šaľa/Nitra - osobná účasť potrebná?
Ahojte. Prosím vás tí čo ste mali obhliadku pozemku a stavby na ňom, je moja osobná účasť potrebná?…
mariana01
Pred 3 rokmi
8
Fotinia na kmienku
Ahojte prosím vás viete mi odporučiť kde je najlacnejšie možné kúpiť takuto fotiniu na kmienku cca …
mirula77
Pred 3 rokmi
4
Súkromie pri sprchovaní :)
Viete prosím poradiť, ako/cim urobiť sukromie pri sprchovaní so záhradnou sprchou? Bývame v radovke…
anulienacka
Pred 3 rokmi
26
Okapovy chodnik a zahrada
Ahojte, vid. obr. hned popri dome (strecha - oplechovanie atiky je klopene sa strechu) by som chce…
martima
Pred 3 rokmi
11
Pristupová cesta podmienky
Ahojte, chcem sa spytat ohladom momentalnych podmienok na pristupovu cestu na pozemok na, ktorom ch…
chrobak7
Pred 3 rokmi
3
Studna - nastavenie frenkvencneho menica a cerpadla
ahojte, mam v studni cerpadlo 4´´DYN 60/68 1,1kw,220V a frekvencny menic Sirio Universal 1,1kw pr…
jumt
Pred 3 rokmi
3
Ktorú kosačku? Weibang VS Riwall
ktorú z týchto kosačiek by ste brali ? toto je aktuálne top model od riwallu 4kw motor a ma variat…
technik007
Pred 3 rokmi
6
Co s takymto vencom?
Ahojte Stavitelia, Chcel by som sa poradit a hlavne uistit ci je v poriadku takyto veniec (vid foto…
ascedant
Pred 3 rokmi
6
Sádrové strojové omietky - východné Slovensko
Poradte niekoho na sádrové strojové omietky.
rastislav_porac
Pred 3 rokmi
10
Omietky východne slovensko recenzie.
Dobrý večer blíži sa cas kedy zacnem robit vnútorné omietky hladzam partiu mozu byt aj poliaci najl…
rastislav_porac
Pred 3 rokmi
4
1
2
…
640
641
642
643
644
…