Chodník k domu

Ahojte, mám k vchodových dverách urobený nabeh z betónu (viď foto) a chcem na neho dať terasovu betonovu dlažbu 40x40x4 CM. Čím to nalepiť alebo ako to urobiť, aby to dlhodobo držalo? Prípadne aj iný návrh akú dlažbu tam mám dať. Ďakujem za každú radu 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Mrazuvzdorny flexkleber a nesetri😉 Ja som pouzil nalepenie dlazby 30x30cm kleber urceny na bazenove tvarovky ale len po okrajoch ... v strede som pouzil nejaky baumit ale ten drahsi kvoli istote ze to bude drzat a uz tri roky drzii.
Odpovedať
@wolodymyr Ďakujem. Môžem sa opýtať na značku? Zatiaľ bez problémov drží alebo ste museli niečo opravovať? 🙂
Odpovedať
@sunny777 Z fotky mi príde ten chodník strašne úzky. Koľko cm to má na šírku? Ale dlažbu, ako napísal wolodymyr - flexi klebrom s označením C2TE. Na značke lepidla nezáleží, pokiaľ má to označenie.
Odpovedať
@chrobak7 82 cm.
Odpovedať
@sunny777 Tak to je ešte ako tak. Na fotke to vyzeralo užšie, tipoval som 50 cm . 🤔 Ale ten betónový podklad mi príde aj tak dosť krivý. Ja by som to asi prerobil - ten pôvodný betón dal preč a znovu vybetónoval aspoň na metrovú šírku, nech môžu ísť 2 osoby vedľa seba.
Odpovedať
@chrobak7 tiez sa mi to podla tej foto zdalo nejake uzke, ale tak to asi len skresluje pod akym uhlom to bolo fotene. Ale som za, aby spravil o nieco sirsi, predsa len staci taska do jednej do druhej ruky a je to potom dost natesno.
Odpovedať
@sunny777 nestaci to dat do piesku alebo strku (0-4 / 4-😎? Pri betonovej dlazbe sa tam dostane vlhkost, hydroizolaciu betonu neivem ci chces robit (drahe) a to sa ukaze casom... Urobil by som obrubniky, idealne to rozsirit, ako bolo pisane, dat na podsyp malicko, iba tak na zrovnanie nerovnosti betonu a poukladat dlazbu... Ak to bude dole a po bokoch dobre zachytene tak by sa to nemalo rozchadzat.
Odpovedať
@igor256 Rozšíriť to neplánujem. Upraviť to môžem a poukladať do štrku alebo piesku je tiež možnosť 🙂
Odpovedať
@sunny777 A uz ste o tom uvazovali ako po tom chodniku budete chodit v zime?
Odpovedať
@exponent Rovnako ako sme po ňom chodili aj teraz v zime 🙂
Odpovedať
@sunny777 Tak potom v poriadku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?