Studna - nastavenie frenkvencneho menica a cerpadla

ahojte, mam v studni cerpadlo 4´´DYN 60/68 1,1kw,220V a frekvencny menic Sirio Universal 1,1kw prosim kto ma skusenosti a vie to nastavit? trnava, samozrejme zaplatim situacia: aktualne je to rozbehane a funkcne, ale problem je ze cerpadlo ako keby neustale tahalo aj ked nikde nie je pustena voda. tak som nuteny neustale vypinat eletriku a cely system zapinam az ked chcem vodu pouzit. zo zaciatku to robilo len chvilku a teraz ako keby taha neustale.
Odpovedať
Zdravim, ja mam tento menic, a s cim je problem ? Ako ti moze ist v kuse. !? Ked ho chytis na dotyk nie je teply, a aj prilahle rurky? Skusal si ho vytiahnut zo siete a nechat postat aspon 1-2 hod. Nie tam tak vela nastaveni a nieco kusi byt standartne nastavene. Raz sa mi toto stalo ze islo vkuse, vytiahol som na hodinu zo siete, po zapojeni znizil tlak na 4,2 bar a OK.
Odpovedať
@janopopovec píše že odpája elektriku tak ho určite má vypnuté @pekny a nemáš netesnosť niekde v systéme a stále tlačí vodu alebo potom podľa návodu Čerpadlo sa nevypne. V systéme dochádza k podstatnej netesnosti alebo došlo k zaseknutiu spätného ventilu na zariadení špinou; skúste pohnúť spätným ventilom prstami a skontrolovať, či môže pružina udržať tesnosť. Senzor, ktorý vykonáva detekciu pozície ventilu, je poškodený. Zaistite, aby zariadenie bolo skontrolované výrobcom. Čerpadlo sa neustále zapína a vypína V systéme dochádza k netesnosti. Skontrolujte rôzne hydraulické spoje. Skontrolujte displej, či nedochádza k poklesu tlaku, keď sú kohúty uzavreté. Skontrolujte spätný ventil Sirio Entry z hľadiska nečistôt, ktoré by mohli zabrániť jeho funkčnosti, hlavne jeho riadnemu uzavretiu, a v prípade potreby ho vyčistite stlačeným vzduchom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?