Bungalov 1275

Dobrý deň. Vedel by mi niekto prosím v týchto časoch povedať koľko by asi vyšiel tento bungalov postavený firmou? Ďakujem. https://www.eurolineslovakia.sk/sk/pr...
Odpovedať
Profilova fotka
Ved a ta cena, co je tam uvedena, to nepatri k tomu?
Odpovedať
@sykorka75 No jedine ak to prenásobíš koeficientom tak 1,5 🙂
Odpovedať
@janka_266 No záleží koľko berie firma na M2 domu. Ale odhad môže to byť cca 160 000€.
Odpovedať
@sykorka75 je ale to moc asi smerodajne nie je aj tak si k tomu treba co to este pre istotu priratat
Odpovedať
Profilova fotka
@igiro to je pravda a ono sa ta cena moze pomaly z tyzdna na tyzden pomenit pri tychto dnesnych podmienkach. ale kludne by som pre istotu ratal aj okolo 200, radsej viac ako byt potom nemilo prekvapeny.
Odpovedať
@sykorka75 patri, len sa mi zdá neaktuálne vzhľadom na zmeny cien dnes 😄a neradi by sme začali stavať niečo, čo potom zistime, že stojí nad naše finančné limity. 🙂 @valilajk zatiaľ nám spravili cenovú ponuku len na základovú dosku 16700€, zvyšok že nacenia až po kúpenom projekte.
Odpovedať
@janka_266 No my sme si pred mesiacom dávali robiť cenník podľa aktuálnych hodnôt na jednoduchý bungalov o úžitkovej ploche 117m2. Vyšlo to cca 170 000€ ... Aj s pracou, komplet. Ak ale viete nejaké veci urobiť sami, tak sa to dá zraziť určite o cca 20%.
Odpovedať
@valilajk a to vám vedia tu cenu aj zaručiť do konca stavby?
Odpovedať
To sme nedávali firme nacenovat. Ale jednému pánovi. To nie ej cenník stavby, ale skôr rozpočet. Ideme si stavať sami, ale potrebovali sme rozpočet pre banku. Čiže nie, cena sa nedá zaručiť ... Najmä nie dnes, ale je sa od čoho odraziť aspoň.
Odpovedať
@valilajk aha jasne, sa mi to nezdalo, lebo nám firmy ledva nacenili platňu 😄 aj to už asi neplatí. A môžem sa spýtať kolkoizbovy idete stavať? Pripadne ak by ste mohli pridať sem alebo poslať súkromne do správy pôdorys 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?