Drenáž starého domu....

Veľmi pekne by som chcela poprosiť o radu ako ukončiť, vyspraviť, upraviť takéto oddrenazovanie?... Je to starý dom a časť základov je kameň a casť betón. Veľká vďaka 🙂
Odpovedať
@acerka11 zacali ste sa mrvit okolo zakladov domu a nemate sajnu co teraz s tym? Gratulujem 🙂 inak k tomu domu este pojde meter hliny, ked mate taku siroku nopovku nachystanu? Dom sa bude aj zateplovat?
Odpovedať
@robo91 nopovka sa odreže na požadovanú výšku....zateplovať sa bude ale až neskor nie hneď teraz ani tento rok....hľadám tu cenné rady resp. ak niekto riešil niečo podobné....ďakujem ale za každý názor a radu
Odpovedať
Predpokladám, že drenážne potrubie je zabalené v geotextilnej fólií (nie je na ňu len tak nasypaný makadám.) V rohoch spravíš revíznú šachtu z potrubia, kde napojíš drenážné potrubie. Celé to zvedieš do odpadu, odvodňovacieho kanálu ak ho máte na ulici, alebo zbernej nádrže a môžeš teoreticky využiť aj ako zdroj vody na polievanie. Ale miesto kde odchádza voda z drenáže musí byť položené nižšie ako je drenážne potrubie...
Odpovedať
@peter977 ďakujem za radu....ja som skôr myslela ako to ukončiť, vyspraviť hore na teréne kde sú tie základy také hrboľaté
Odpovedať
@acerka11 zbíjačku a rozbiť to
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?