O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kúpiť pozemok?
Je na predaj pozemok za Dobru cenu. Zaciatok pozemku je svahovitý tam by stal dom ostatok je rovný.…
zltalienka
Pred 3 rokmi
1
2
41
Názor na projekt, som zúfalá 🙈
Prosím vás o názor na projekt. Okolo nás nikde nič široko ďaleko. Svahovity južný kopec. Ja chcem k…
senti4640
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
97
Uskladnenie krovu
Ahojte, chceli sme tento rok robiť strechu, máme vo výrobe krov (CNC výroba krovu na skladačku), má…
66simonka66
Pred 3 rokmi
4
HS portal a vchodové dvere - hliník alebo plast?
Zdravim , viete mi poradit ohladom materialu HS portalu a vchodovych dveri ? Davam si momentalne na…
evawoodec
Pred 3 rokmi
1
2
47
Benatsky stuk
Dobry den, viete mi,prosim, poradit niekoho kto robi benatsky stuk z okolia Martina? Plus aka je te…
zuzimunda
Pred 3 rokmi
1
Skrinka pod dvojumývadlo
Dobrý deň, zariaďujeme kúpeľňu. Budeme mať dvojumývadlo. Chceli by sme si dať batérie zo steny, tak…
marrad
Pred 3 rokmi
12
Podlozka pod bazen
Ahojte, poradte prosim aku dat podlozku pod kruhovy bazen 3,66m. Najlepsie z vlastnej skusenosti V…
victorka505
Pred 3 rokmi
17
Kotol na pelety
Zdravím, chcel by som sa spýtať ci ma niekto skúsenosti s kotlom na pelety dovezeny z poľska. Konkr…
fedor16
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Posunutie hranice pozemku?
Dobrý deň možno hlúpa otázka, ale neviem k nej nájsť odpoveď, tak sa spýtam tu. Idem stavať dom, p…
miroslav_snobel
Pred 3 rokmi
9
Úzky pozemok.
Dobry deň. Chcela by som sa opýtať ak máme pozemok široký 9.53m a dlhý 57m. Z ľavej strany pôjde ce…
dangs
Pred 3 rokmi
5
Bývanie v Kostolišti na Záhorí
Ahojte, zvažujeme kúpu domčeka v Kostolišti, je tu niekto kto tam býva a vedel by mi napísať +/-, p…
angieska
Pred 3 rokmi
19
Gresová dlažba v imitácii dreva z Poľska
V posledných rokoch sa dlažby v tomto dizajne tešia veľkej obľube, obzvlášť úspešný je výrobca Mara…
stpaul2
Pred 3 rokmi
1
Cena elektrika
Dobry den, sme v procese hrubej stavby a kedze ceny stale stupaju, chcel by som si nejak rozratat b…
calwen306
Pred 3 rokmi
14
Maliny, čučoriedky.. - mulcovacia kôra okolo ?
Dobrý deň, všade čítam že keď sa zasadia čučoriedky, maliny, brusnice má sa dať okolo nich mulč.. n…
emiliee
Pred 3 rokmi
18
Vyska stropu
Ahojte vyska stropu 250cm v rodinnom dome je ok? Ci si myslite ze to dom opticky velmi zmensi? Zauj…
doritt
Pred 3 rokmi
1
2
35
Vykon kotla
Zdravím, vedel by mi niekto povedať, aky výkonny elektrokotol mi utiahne 25A istič?
xanderhell
Pred 3 rokmi
9
Parozábrana - asfaltový pás vs PE fólia
Ahojte, riešim skladbu strechy na náš dom. Rovná strecha a zaujíma ma len otázka parozábrany. V pro…
matus_pt
Pred 3 rokmi
17
Skúsenosti s varnou doskou Bora so vstavaným digestorom
Ahojte, máte niekto skúsenosti s varnou doskou Bora so vstavaným digestorom? Dostali sme cenovú pon…
radoslav_chudy
Pred 3 rokmi
13
Drevená podlaha na nekrytú terasu
Dobry den, rada by som na terasu v byte, ktora nie je zvrchu kryta (je kryta len zboku) dala dreven…
robo91
Pred 3 rokmi
30
Ako sa starate o zahradu
Pytam sa tak vseobecne ako sa starate o zahradu,zahony,stromy,ovocne kriky..Ako sa starate o trvalk…
rado220
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
85
Ako pridať wifi ovládanie pre Nice Road 400
Zdravim. Mame pohon Nice road 400, kde by sme chceli domontovat wifi modul, aby sa to dalo z dialky…
majkimajki72
Pred 3 rokmi
1
2
38
Môžem dať iný prívodný kábel do domu ako je v projekte?
Zdravim, momentalne riesime pripojky k do novostavby, ktore budeme tahat pod prijazdovou cestou. O…
volt
Pred 3 rokmi
1
2
59
Sadrova omietka
Dobrý deň, chcem sa opýtať o radu. Máme už asi dva roky robenú v izbe sadrovu stierku, začali sa …
tomasyno
Pred 3 rokmi
2
Cena zateplenia RK a okolie
Zdravím, chcel by som sa spýtať či niekto teraz v okolí RK resp ZA kraji zateploval a koľko ho to p…
babadook
Pred 3 rokmi
1
Ako ste spokojný s vnútornými dverami od Sapeli?
Má niekto z vás takýto typ dverí??? Chceli by sme vedieť ako ste spokojný.Vybrali sme si úplne hlad…
lubi_ca
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
71
Gumideck terasa
Ahojte máte prosím skúsenosti s gumideck ? Chceli by sme terasu z toho termojasena ale nie je tak c…
zuzanka66
Pred 3 rokmi
1
Popukane steny - prerabanie
Na panelovom byte sme prerobili jednu izbu, dali sa sietky vsade a aj tak nam to popukalo (vid foto…
peterban
Pred 3 rokmi
6
STATIK a GEODET KOŠICE
Dobry den, viete nejakych odporucit?
toky1
Pred 3 rokmi
2
Lepenie systemom Baumit Open - kotvenie
Ahojte, ma tu niekto skusenosti s tepelnoizolacnym systemom baumit open? Ideme zateplovat 12cm ba…
ccanna
Pred 3 rokmi
17
Ako casto treba kosit pozemok na ktorom sa nebyva
Zdravim , mozte mi povedat ako casto bude potrebne kosit pozemok na ktorom este nebyvate? Idem kup…
bugiy
Pred 3 rokmi
15
1
2
…
637
638
639
640
641
…