O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Drevohliníkové okná a dvere
Prosím ak máte niekto skúsenosti s drevohliníkovými oknami, akú značku (výrobcu) odporúčate. Mám ce…
mintal
Pred 3 rokmi
1
2
34
Betónový plot od Profil Invest - máte skúsenosti?
Zdravim, maju akciu obojstranny betonovy plot za cenu jednostranneho, su z Vranova. maju aj pekne p…
motard
Pred 3 rokmi
1
2
40
Spevnenie / prerobenie tramov medzi poschodiami
Zdravím, kúpili sme stary dom. Predosli majitel dosť zfusoval robotu na sadrokartonovych stropoch t…
p_e_t_e_r
Pred 3 rokmi
11
Zmluva o pripojeni elektriny
Dobry den, Vedel by mi niekto pomoct ako treba po vyplateni Zmluvy o pripojenie pokracovat? Co musi…
aces
Pred 3 rokmi
15
Ako skontrolovat - odtlakovat vodovodne potrubie?
Zdravim majstri, Idem davat polystyren pred podlahovym kurenim a chcem pre istotu otestovat ci je …
profistavbari
Pred 3 rokmi
11
Základy na RD
Dobrý deň, nevie niekto koľko môže stáť na pozemku iba vybudovaná základová doska bez toho, aby sa …
gabistar
Pred 3 rokmi
8
Vonkajsie bodove svetla
Ahojte,potrebujem poradit ohladom podhladovych svetlach do podbitia. Dom je uz hotovy a rad by som …
ernesttyukos
Pred 3 rokmi
18
Pracovnici na prace na stavbu a oklia stavby
Dobry den,vie niekto doporucit cca dvoch zrucnych pracovnikov na novostavbu a prace okolo exterieru…
storm2015
Pred 3 rokmi
5
sponzor fóra
Kolko vas vysli projekty a povolenia na vystavbu obytneho podkrovia?
Dobry den, mame rodinny dom v ktorom chceme zobytnit podkrovie. Je to stary ale stabilny valkovy do…
maru_maruska
Pred 3 rokmi
3
Reset tlačiarne Canon po doplnení neoriginálnej farby...
Dávam to do diskusie všetko možné tak dúfam,že mi to nevyhodia veď je to o domácnosti :smiley: ... …
foox
Pred 3 rokmi
6
Elektricky ohrev bazena
Poradte elektricky ohrev pre bazen 25m3… Staci na 1 fazu a netreba nejaky velky vykon. Pozeral som …
y2k
Pred 3 rokmi
17
Biela lesklá alebo vanilková
Ahojte, nakoľko nás čaká vyber kuchyne do nového domu nastala nám trosku menšia dilema. Veľmi sme …
sandria
Pred 3 rokmi
28
Spodny rad zateplenia
Dobrý deň, chcel by som sa opytať ci je potrebne lepit styrodur na spodny rad zateplenia bungalovu …
jan1987
Pred 3 rokmi
1
Sprchový kút Ravak Blix Slim - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti so sprchovým kútom Ravak Blix Slim? Ideálne vo verzii štvorec 90x90…
dusanmt
Pred 3 rokmi
1
Zviazanie stavby z panelu
Dobry deň, hladam majstra čo by mi vedel vyrobiť a namontovať/navrtať z ocelovej pásoviny 3-5 ks …
vrajmantak
Pred 3 rokmi
4
Led pásik
Zdravím, mám problém s led pasikom. Pásik svietil v pohode krásne ale problém (teda možno) je že tr…
pfabry
Pred 3 rokmi
3
Obklady+dlažba
Odkiaľ máte obklady+dlažbu? a ste spokojní? Všade samé zlé recenzie... človek je z toho zmätený a …
japupi
Pred 3 rokmi
4
Batéria pre FV systém.
Zdravím, keďže sa veľmi nevyznám ..chcel by som sa opýtať ak by ste mi vedeli poradiť .. akú batéri…
kudlo13
Pred 3 rokmi
1
Obklad betónových exteriérových schodov
Dobrý deň, betónové schody do svahu máme obložené pieskovcom. Pred niekoľkými rokmi to bolo robené …
zdenokov
Pred 3 rokmi
1
Zateplenie podlahy, akú zvoliť izoláciu
Ahoj, rekonštrujem byt v tehlovej bytovke na 1. poschodí, pod bytom sa nachádzajú pivnice. Pôvodné …
tomasbb89
Pred 3 rokmi
1
CLT drevostavba - bungalov
Ahojte, chcem sa spytat, ma tu niekto realne skusenosti s clt drevodomom? Chystame sa stavat clt dr…
pavolzz
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
107
Skladba stien pre unimobunku ?
Zdravím, mám oceľovú konštrukciu unimobunky a potreboval by som poradiť nejakú konkrétnu skladbu st…
canonmp150
Pred 3 rokmi
1
Egger kompozitné podlahy
Dobrý deň, zariaďujeme dom, mame vyhliadnutú podlahu EGGER GreenTec kompozit s integrovanou korkovo…
neplenova
Pred 3 rokmi
2
Mám drevenicu z roku 1928 opraviť alebo zbúrať?
Mam moznost ziskat od rodicov stary dom rok 1928 .. ide o tom ze je to drevenica ovakovana aj z dnu…
michal_vittek_misko
Pred 3 rokmi
6
Kuchyna napady
Dobrý deň, má niekto takto riešenú kuchynu? Co vy na to?
zltalienka
Pred 3 rokmi
6
Paropriepustne pásky okolo okien
Dobrý večer, vedeli by ste mi poradiť ohľadne interiérových a exteriérových pások na plastové okná …
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
3
Kúpeľňa: Sadrová omietka + obklad
Chcem poprosiť o radu ako najlepšie pripraviť sadrovú omietku v kúpeľni pred obkladaním veľko formá…
zariadujemedom
Pred 3 rokmi
7
Prerábka bytového jadra Nitra
Dobrý deň, Chystám sa prerábať pôvodné bytové jadro. Vedeli by ste mi doporučiť nejakú firmu, alebo…
adrian_balog
Pred 3 rokmi
3
Podlaha od zahradneho domceka
Ahoj, idem si po radu. Starsi zahradny domcek, podlaha je len jedna 10cm betonova doska zospodu nez…
rkorba
Pred 3 rokmi
9
Kachličkár/obkladač
Ahojte. Hľadám šikovného kachličkára/obkladača. Prosím Vás poraďte, s kým ste boli spokojný. Senec …
lauraxx
Pred 3 rokmi
14
1
2
…
635
636
637
638
639
…