O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prenos zvuku cez hrubú korkovú vinylovú podlahu k susedom
Dobrý deň, rád by som sa opýtal na riešenie problému s odhlučnením podlahy. Prerobili sme panelový…
panmiroslav
Pred 3 rokmi
11
Záclony na mieru Nitra
Ahojte, neviete náhodou poradiť, kde mi ušijú záclony na mieru za normálnu cenu - Nitra?
zita19
Pred 3 rokmi
3
Komu dať spraviť krov v okolí Nových Zámkov?
vedel by niekto poradit dobrych majstrov=krovarov v okoli novych zamkov... vopred dakujeme :-)
stehos
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
100
Základy pod posuvnu branu
Zdravím viete poradiť keď mám 3.5 m otvor na branu ktorá sa bude po kolajnici posúvať. Aké dlhé mus…
nikavuk
Pred 3 rokmi
8
Ohrev vody
Zdravim vas potrebujem vyriesit tento problem na mojom kotly kedze nieje nic horsie ako sa sprchova…
pier
Pred 3 rokmi
8
Susedske spory - plot
Dobry den, chcela by som sa spytat o radu. Na nasom pozemku mame na jdednom malom useku (5m) nizky…
majcco
Pred 3 rokmi
1
2
38
Plot - betónové panely okolie HE, VT, MI
Prosím odporučte firmu ktorá predáva kvalitné betonové panely na plot :slight_smile: Ďakujem
luckab1
Pred 3 rokmi
1
Klasicka malovka alebo airless metoda
Dobry den, chcel by som sa opytat na vnutornu malovku novostavby. Mame sadrove omietky a neviem ci …
marchenzo
Pred 3 rokmi
10
sponzor fóra
Pisaci stol s hlbkou aspon 70 cm
Prosim zhanam detom do izby pisacie stoly v prevedeni dub sonoma ale chceli by sme aby bol aspon 70…
marfushik
Pred 3 rokmi
8
Velke okno v kupelni
Dobry den, prosim ukazali by ste mi ako mate riesene velke okno v kupelni? Ci uz na sirku alebo do …
ziit
Pred 3 rokmi
1
2
42
Šmykľavé schody obložené dlažbou. Ako to vyriešiť?
ahojte, mam problem, lebo schody veduce do domu - oblozene dlazbou, su po dazdi strasne smyklave …
kim_rossi_stuard
Pred 3 rokmi
1
2
34
Termostatické batérie
Ahojte... rozmýšľam nad termostacikou batériou máme problémy z nastaveným teploty vody ked sa spruc…
venusa915
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
62
Viazanie železa
Rád by som sa opýtal, aj keď možno blbosť ale predsa. Chystám sa viazať železo na monolitickú dosku…
marrad
Pred 3 rokmi
1
2
38
Redukcia z normal na SDS?
Existuje dačo také? Mám aku skrutkovač s klasickym skľučovadlom a potrebujem do neho upnuť korunu n…
arcticcode
Pred 3 rokmi
19
Aku velku medzeru vynechat na branu?
Dobry den, prosím viete mi poradiť aku veľkú medzeru vynechat v betónovou plote na stlpiky a branku…
miselito
Pred 3 rokmi
13
IPA V60S42
Ahojte, je tato IPA V60S42 vhodna na platnu pod polystyren? Konkretne tato je z Merkury Marketu akt…
marselino7
Pred 3 rokmi
1
Vybavenie stavebneho povolenia
Prosím Vas davali ste si niekto vybaviť staveb. povolenie niekomu v okoli Zilina- Rajec? A ako sa …
lrdk
Pred 3 rokmi
3
Tlacidla Mexen na geberit
Ahojte. Mate niekto na geberite tlacidla od mexenu? Su podstatne lacnejsie no ci su aj kvalitne?
muska414
Pred 3 rokmi
4
Ipa
Zdravím akú ipu odporúčate na platňu domu pod polystyrén? V60 S35 alebo tú pevnejšiu G200S40? Ďakuj…
marselino7
Pred 3 rokmi
6
Územný plan vysvetlenie
Dobry den, chcem sa opytat ci na vyznačením pozemku moze stat dom (vid foto) kedze je tam ochranne …
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Exterierove schodisko
Dobry den, chcela by som poprosit o radu skusenejsich. Mame exterierove schodisko kde jednotlive sc…
biba1111
Pred 3 rokmi
11
Inšpirácie na zrkadlo v kúpeľni
Prosim vas inspirujte ma zrkadlami v kupelni... chcem take vacsie a hlavne kde stee kupovali 🙏
tremmo
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
69
Roboticka kosacka Gardena
Ahojte. Ma niekto skusenosti s robotickou kosackou Gardena Sileno city 500? Klady,zapory popripade …
tremmo
Pred 3 rokmi
1
2
32
Číslo na dom, ktoré nehrdzavie
Ahojte. Vedeli by ste mi poradit nejake pekne cisla na dom, ktore by nehrdzaveli a nerobili potom t…
ujam
Pred 3 rokmi
1
2
46
Návrh kuchyne v dome
Zdravím vás 😊 kupujeme domček a bojujeme s navrhom kuchyne. Máme priestor spojeny s obývačkou, na t…
marekju
Pred 3 rokmi
15
Ako dlho sa čaká na právoplatné stavebné povolenie?
Pozdravujem. Chcem sa opýtať, ako dlho ste čakali od rozhodnutia stavebného úradu za právoplatným s…
ujam
Pred 3 rokmi
18
Ako ukončiť toto zateplenie???
Dobrý deň. Zateplil som si dom a neviem ako ukončiť polystyrén okolo odkvapovej rúry, viď. foto. O…
zefe
Pred 3 rokmi
19
Aku tarifu zvolit - RD ako chalupa ZSE
Dobry den. Poradte prosim aku tarifu zvolit - momentalny stav - starsi murovany RD okr.Myjava, bez…
giacommo
Pred 3 rokmi
6
Žalúzie z 90
Dobrý deň prajem všetkým poprosím poradiť či mám oby dve okna rozdeliť na polku žaluzie skúsenosti
matusko48
Pred 3 rokmi
8
Elektrická prípojka - prílohy k návrhu Zmluvy o pripojení
Dobrý deň, čo ste prikladali k návrhu Zmluvy o pripojení el.zariadenia do distribučnej siete? Ch…
aces
Pred 3 rokmi
8
1
2
…
634
635
636
637
638
…