Žalúzie z 90

Profilova fotka
Dobrý deň prajem všetkým poprosím poradiť či mám oby dve okna rozdeliť na polku žaluzie skúsenosti
Odpovedať
Profilova fotka
Co kde ako? Mozes sformulovat otazku, alebo este lepsie nakreslit? 🧐 Vnutorne zaluzie, vonkajsie zaluzie? Mas dve okna, kazde ma dve casti. Pytas sa, ci na kazdu cast dat zaluzie alebo jednu na cele okno ?
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa názvu témy sú myslené vonkajšie žalúzie. Akože či tam dať len jednu veľkú žalúziu alebo dve užšie, aspoň tak som to pochopil.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 prepáč vonkajšie žalúzie @pfabry hej presne tak
Odpovedať
myslím že otázka je jasne položená. áno určite to rozdeľ. jedna spoločná žalúzia pre otváravu a neotváravú časť je nezmysel.
Odpovedať
@jana_jozsova_konig Nerozumiem tomu, ale jedna téma ti nestačí? To sa fakt musíš pýtať to isté ani nie po týždni znovu? https://www.modrastrecha.sk/forum/okn...
Odpovedať
Profilova fotka
Nevidim predpripravu na kastlik na vonkajsie zaluzie, ale mozno sa to montuje inak ako poznam. Ako uz pisal chrobak, ak dve, treba stredovy stlpik, ak tadial budete chodit, dat dve. Ale ked tam nemas slnko, preco vonkajsie zaluzie?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 tak možno aj z takého bezpečnostného hľadiska vonkajšie a aby vnútri nemuselo nič byť na oknách. Však nie je podmienka, že musia byť zastreté. A ak sa dávajú na všetky okná, tak ja by som dal aj sem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?