O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Akú značku kotla vybrať na tuhé palivo
Dobrý deň. Prosím Vás kto máte doma kotle na tuhé palivo mohli by ste poradiť s akou značkou ste sp…
emilia25
Pred 3 rokmi
4
IS - proje. dokumet. + realizacia
Dobrý deň, zháňam firmu, resp. niekoho kto to spraví vsetko zamna. Práca na kľúč. Takže: vybaven…
nomad37
Pred 3 rokmi
1
Premac - Longara pieskovo hnedá
Nezostal prosím Vás niekomu kúsok dlažby Longara vo farbe pieskovo hnedá od Premacu? Bol som pozrie…
majkyv
Pred 3 rokmi
1
Rozpad betónového lôžka pod oplotením
Dobrý deň, chcel by som vás poprosiť o radu ako postupovať pri oprave betónového lôžka, ktoré sa ná…
sonau
Pred 3 rokmi
8
Otvory do Betonovej šachty na studnu
Dobrý deň budem objednávať betónovú šachtu 1,8m3 kde bude uložená expanzná nádoba , frekvenčný meni…
ruskur
Pred 3 rokmi
6
Murovany gril
Ahojte chcel by som od vas takú menšiu radu. Vcera sme dokoncili murovany gril v altanku a dnes sme…
deuz
Pred 3 rokmi
11
Cena rekonstrukcie bytu 2022
Ahojte, kupila som byt 42m2 a idem sa pustit do celkovej rekonstrukcie. rada by som od vas chcela v…
zozoa
Pred 3 rokmi
1
Odporučte prosim firmu na výrobu sieťok na okná v Nitrianskom kraji
Naši kúpili dom kde neboli sieťky na plastových oknách tak by sme ich chceli dať spraviť aj na ter…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Škárovacia hmota ku svetlej dlažbe
Dobrý deň, vybrala som si svetlú dlažbu vo farbe slonovinovej kosti. Pôjde do predsiene, chodby, ob…
martuska_haluska
Pred 3 rokmi
1
Stavba možno o 5 rokov - zrušiť stav. povolenie ?
Po dlhom zvažovaní sme sa rozhodli určitý čas v našej obci nestavať vôbec. (Pre nepr. obcanov) Sta…
charles91
Pred 3 rokmi
14
Predlženie lehoty na dokončenie stavby
Dobrý deň, hľadala som tu vo Fóre, ale odpoveď som nenašla, preto som vytvorila novú tému. Koľkokr…
charles91
Pred 3 rokmi
5
Ma niekto zasadenu malinocernicu?
Viete mi dat niekto nejake tipy na pestovanie?Respektive co viem ze sa to taha ale na 3m dlzky a tr…
rado220
Pred 3 rokmi
1
Firma v okoli PN, TT na rekonstrukciu bytoveho jadra + stolarske prace
Dobry den...viete mi odporucit kvalitnu firmu alebo majstra na rekonstrukciu bytoveho jadra?...potr…
dena12
Pred 3 rokmi
1
Na ktorú vrstvu založiť komín?
Poradíte? Staviame chalupu novostavbu a za chvíľu bude treba postaviť komín aby sa mohol dokončiť k…
tomik25
Pred 3 rokmi
21
Zateplenie podlahy v garáži
Zdravím, len v krátkosti: -izolovaný dom a v jednom rohu domu s 2 spoločnými stenami je garáž -gar…
jan45
Pred 3 rokmi
2
Dverova sietka proti hmyzu - pantova alebo posuvna ?
Zdravim, planujem dat na dvere na terasu sietku, len sa neviem rozhodnut, ci dat beznejsiu a lacne…
marlo
Pred 3 rokmi
24
Dobrý stolár v okolí Za, PB, TN
Zdravim. Prosim, odporučíte mi dobrého stolára v okolí Za, PB, TN? V priebehu mesiaca by som chc…
kejsix
Pred 3 rokmi
4
Ako vyriešit schody a terasu
chcela by som poprosit o inšpiraciu ako vyriešit terasu a schody. Orientovaná na západ takže peče n…
cerler
Pred 3 rokmi
2
Odrezky z hranolov-napady,vyuzitie
Hladam inspiraciu ako vyuzit odrezky z hranolov. Nemate nejake napady alebo pod akym nazvom hladat …
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Sadra pomocou injekcie?
Dobry den, v stene sa mi uvolnila voda na kt idem dat vodovodny ventil. Samozrejme je to pod obklad…
pavol_skalicky
Pred 3 rokmi
21
Vysunutý záhon
Zdravim,chcel by som manželke vytvoriť vysunutý záhon a napadlo ma či ho niekto neskúšal vyrobiť z …
donsalieri
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
61
Firma na poter východ
Dobrý deň poraďte prosím firmu ktorá robí poter na podlahové kúrenie najlepšie okolie Poprad Prešov…
ricir
Pred 3 rokmi
4
Semmelrock suprema
Ahojte, prosím vás mate niekto reálne foto dlažby suprema sivohneda melirova a karamelova. Ďakujem.
ochino
Pred 3 rokmi
2
Kurenie ,radiatory
Ahojte Bývame od augusta v novostavbe v paneláku. Keď sa začali v polke októbra kúriť bolo potrebn…
dedo758
Pred 3 rokmi
24
Kúrenie ,voda, rozvody plynu
Poraďte ...prosím na kúrenie rekonštrukcia starého domu ..jedná sa o komplet nové rozvody vody,kúre…
bmolnar
Pred 3 rokmi
2
Cena projektu rekonstrukcie
Ahojte. Koľko Vás prosím vyšla celá dokumentácia projektu rekonštrukcie starého rodinného domu? (T…
altereggo
Pred 3 rokmi
2
Firma na prerabku
Dobrý deň .Poprosím o radu !Pomôžte skúsenosť ami so firmou na prerabku domu za normálnu cenu…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
2
Pozemok s ťarchou
Ahojte. Vedel by mi niekto poradiť? Chcem kúpiť pozemok od brata, ktorý vlastní tri parcely, na dru…
jenny318
Pred 3 rokmi
5
Banka schvalovanie
Ahojte prosim Vás stretli ste sa niekedy uz s pripadom kedy vám jedna banka pri konecnom schvalovan…
juri_no
Pred 3 rokmi
5
Doplnenie stavebnika
Ahojte mám schválené stavebné povolenie ( na moje meno) a hypotéku v banke pričom si ale banka dal…
anavi369
Pred 3 rokmi
7
1
2
…
632
633
634
635
636
…