O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Akú látku dať na poťahy na záhradnom nábytku?
Máme urobený nábytok z paliet, na ňom molitany a neviem akú látku je najvhodnejšie dať ako poťah...…
cerler
Pred 3 rokmi
30
Liate podlahy
Dobrý deň, chcem upozorniť na podnikateľa z Nitrianskeho právna-Vladimír Kosir ico: 44431325 ktorý…
mareksla
Pred 3 rokmi
1
Drevodekor na fasáde a okná zlatý dub
Máte niekto okná vo farbe zlatý dub a potom fasádu bielo šedú a drevodekor obávam sa či sa to nebud…
tomino_33
Pred 3 rokmi
16
Fasada Piestany
Dobry den, chcem sa opytat ci nemate niekto kontakt, odporucanie na firmu v okoli Piestan, ktora …
marina14
Pred 3 rokmi
2
Firma Kozák
Dobrý deň, má niekto skúsenosť s drevenými oknami od firmy Kozák zo Žiliny? Myslím kvalita, cena, m…
peky1984
Pred 3 rokmi
3
Zrovnávať - nezrovnavať pozemok
Ahojte, potreboval by som poradiť. Mám pozemok 1500m2. Stavať dobrých 5 rokov neplánujem ale keďže …
jabadaba
Pred 3 rokmi
12
Kam sa presťahovať počas rekonštrukcie
Zdravím. Chcel by som rekonštrukciu 1-i bytu v Banskej Bystrici. Firmy majú objednávky dopredu, ta…
kazmova
Pred 3 rokmi
11
Rekuperacia stačí 63mm potrubie na odťah?
Riešime rekuperáciu, na prívod použijeme 75mm potrubie, na odťah by som radšej použil 63mm potrubie…
mr79
Pred 3 rokmi
9
sponzor fóra
Vyjadrenie od suseda.
Ahojte, nájde sa tu niekto, kto ma konkrétne tlačivo na oznámenie stavby susedom?
senti4640
Pred 3 rokmi
25
Kondenz z komina
Ahoj priatelia stavby. Riesim problem s kanalizacnou rurou pod platnu. Projektant mi nakreslil odv…
t0ny08
Pred 3 rokmi
8
Rozdelovac
Ako vyspravit toto miesto pod rozdeľovačom ?
wolodymyr
Pred 3 rokmi
4
Vyskove rozdiely - uprava terenu
Po uprave terenu nam medzi zahradou a dvorom vznikol vyskovy rozdiel 35-50cm, ktory potrebujem neja…
martiinn
Pred 3 rokmi
13
Hlučnosť rekuperácie a rekuperačných rúr
Ahojte, chcem sa spytat, aku mate skusenost s hlucnostou prudenia vzduchu v rekuperacnych rurkach?…
epto
Pred 3 rokmi
9
Realna cena plynu za m3
zdravim viete mi niekto povedat akby je priblizna realna cena za 1m3 plynuak som v tarife D2 vime z…
eagleowl
Pred 3 rokmi
6
Vytopený poter - kedy môžeme začať kúriť?
Po 3 mesiacoch od zaliatia podlahového kúrenia, sme začali kúriť s programom vysúšania poteru. V de…
rolandik
Pred 3 rokmi
31
Ako ukončiť prípojky?
Ako by ste riešili tie prestupy? Premýšľam, že osekam ten vytečený betón, rúry odpilit tesne pri st…
tomik25
Pred 3 rokmi
1
Kombinácia tmavohnedých okien s dubovými drevenými dverami
Ahojte. Máme vybrané tmavohnedé drevohliníkové okná, dvere by sme chceli dubové, niečo podobné ako …
emka37
Pred 3 rokmi
15
Kvalitná vodeodolná laminátová podlaha
Dobrý deň, prosím odporučte mi prosím kvalitnú laminátovú podlahu, vodeodolnú, nakoľko ide do kuchy…
gamastudio
Pred 3 rokmi
2
Vodar Fintice
Zdravím milí susedia, hľadám vodára, ktorý by mal čas co najskôr, zapojiť nám vodu zo studne do dom…
sialucia
Pred 3 rokmi
1
Vlastnícke právo k stavbe - altánok / dreváreň (problém)
Ahojte. Riešim už niekoľko mesiacov nasledujúci problém a potrebujem radu, alebo názor niekoho, k…
duzu
Pred 3 rokmi
12
Profimalt, unimalt
Poraďte kde sa dá kúpiť v BB a okolí Profimalt alebo unimalt. Všetky stavebniny som už zisťoval a n…
jaroslav_donoval
Pred 3 rokmi
1
Geberit SPH vs. GEB
Dobry den, v ponuke obchodov vidim dvojmo Geberity napr. pre 110.302.00.5 je verzia SPH a verzia GE…
karool82
Pred 3 rokmi
1
Podesta pred vchodove dvere - Treba základy?
Ahojte, riešim dilemu ohľadom vybetonovania podesty pred vchodovymi dverami. Velkost podesty bude…
eagleowl
Pred 3 rokmi
13
STADREKO sivo grafitová - máte niekto?
Ahoj, máte prosím niekto túto zámkovú dlažbu, že by sme si ju mohli pozrieť na foto ako vyzerá na v…
cony1
Pred 3 rokmi
1
Nova omietka a sadrokarton - malovanie
V byte sme nahodili novu omietku a na strop sme dali SDK. Planujeme kupit farbu Jupol Citro. Majstr…
peterban
Pred 3 rokmi
1
Kde kupujete kvalitné pelety na západnom Slovensku?
Prosím viete mi odporučiť niekoho spoľahlivého, kto predáva kvalitné certifikované pelety, nie za š…
ekobriketyles
Pred 3 rokmi
6
Návrh zmluvy na projekt domu
Dobrý deň je tu niekto kto by mi odkontroloval návrh zmluvy či je v poriadku? Nejaký projektant naj…
katrinka8
Pred 3 rokmi
2
Pripojky k domu
Dobry den, viete mi povedat, co vsetko treba ( ako postupovať) ak chcem realizovať pripojky z ,,hl…
chilim
Pred 3 rokmi
3
Ak sa zmenila časť domu počas stavania, potrebujem žiadať o nové stavebné povolenie?
Zdravim, Ak sme zmenili nieco pocas stavania, pristavali nieco, potrebujem nove stavebne povolenie…
aces
Pred 3 rokmi
13
Pergola a potrebné dokumenty
Dobrý deň, prosím riešil niekto pergolu na terase bytového domu, čo všetko bolo potrebné na vybavan…
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
1
2
…
630
631
632
633
634
…