Kam sa presťahovať počas rekonštrukcie

Zdravím. Chcel by som rekonštrukciu 1-i bytu v Banskej Bystrici. Firmy majú objednávky dopredu, takže by som potreboval napr. min. od septembra ubytovanie na čas rekonštrukcie. Viete mi poradiť, kde sa zatiaľ presťahovať? Ďakujem.
Odpovedať
Robotnícke ubytovne vyjdu najlacnejsie
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi kolko to bude trvat. Mne by Zanzibar nevadil. Penzion s ubytkom do 20e noc vyde rovnako ako prenajom. K mame ak sa da. Najs si rychlo frajerku s bytom. Moznosti je vela. Popripade brnknut Stiflerovej mame ta ta vezme 😉
Odpovedať
@wolodymyr ..ani hotel Hilton nie je zlý... 😄 full servis 😉
Odpovedať
A rodicia? Neviem ako keby prerabam tak toto je asi prve co mi napadne, rodina, kamarati a potom ked tak riesit ubytovnu alebo volaco podobne.
Odpovedať
Na ten čas k rodine, nie je to toľko aby to nejako naštrbilo vzťahy si myslím. Je fakt, že ubytovne také tie pracovné vyjdú najlepšie cenovo, ale otázka je ako to tam vyzerá, či ti to bude vyhovovať.
Odpovedať
jednoznacne by som sla k rodine. najlacnejsie a najrychlesie riesenie
Odpovedať
Prenajat nejaku chatu, v medziobdobi po letnej sezone do zimnej by nemusel byt problem v okoli BB/ZV. Cela chata sa da prenajat za 500 EUR mesacne, alebo aj lacnejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
rodina, pripadne aj nie, tak by som sa pozrel po nejakych lacnych ubytovaniach, kde vies bez problemov aj docasne byt. Lebo do nejakej garsonky alebo tak by ta asi na urcity cas nevzali, nie je to pre prenajimatelov lukrativne.
Odpovedať
normalne k niekomu k rodine, tak ako ti tu vacsina radi. nebude to ani take komplikovane no najhlavnejsie ani take drahe
Odpovedať
Profilova fotka
kamoska preraba byt a je u rodicov 🙂 sice je uz z toho na prasky 😄 lebo ved jasne dospely clovek ale tak tych par tyzdnov sa da prezit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?