O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Senzor pre schodište
Ahojte prosím vás kde máte alebo by ste zabudovali senzor na zopnutie osvetlenia schodišťa. V mojo…
ernesttyukos
Pred 3 rokmi
13
Nadpojenie strechy v úžlabe
Débrý deň vrhol som sa robiť prístrešok na dome čiže nadpojím škrídliu a budem pokračovať. Len nev…
miroslav_prochadzka
Pred 3 rokmi
1
Zrkadlové fólie na okna KOŠICE
Zdravím Vás, viete mi niekoho odporučiť na zrkadlové protislnečné fólie na okna v RD? Ak máte dobrú…
caeles
Pred 3 rokmi
1
Obklady a dlazby Poľsko
Ahojte chcela by som sa informovať. Počula som že mnohí chodia na obklady a dlazby do Poľska. Vraj …
peteer_h
Pred 3 rokmi
1
2
38
Dokoncovacie prace Trnava
Ahojte, Kedze sme sa nakoniec so stavebnou firmou dohodli na ukonceni spoluprace hladam v okrese Tr…
marostt
Pred 3 rokmi
2
Penobeton
Ahojte, prosim vas, mate niekto skusenost s pouzitim penobetomu namiesto polystyrenu do podlahy? (n…
marostt
Pred 3 rokmi
3
Kotol na chalupu
Máme takúto situáciu: Objekt je rekreačná chalupa. Vykurovanie je riešené ústredným kúrením. Kotol…
bertie
Pred 3 rokmi
4
Živý plot z hrabu
Ahojte, ako by ste upravili teren pod vysadbu ziveho plota z hrabu"? Geotextilia a kamen bude pren …
jabadaba
Pred 3 rokmi
6
sponzor fóra
Filtrácia dažďovej vody na polievanie jedlej záhrady
Ma s tym niekto skusenosti? Dazdova voda, pokial je zberana zo sklony strechy, neverim jej, neverim…
domix147
Pred 3 rokmi
1
2
60
Máte skúsenosť s kúpelňou od Domoss?
zdravim rozmyslam nad kupou kuchyne. neviem sa rozhodnut pre nejaku firmu. niekolko znamych mi od…
jpa
Pred 3 rokmi
5
Aké sú kúpelne od Domoss?
zaroven s kuchynou idem rekonstruovat ak kupelnu. najradsej by som bol aby to bola jedna firma. vsi…
jpa
Pred 3 rokmi
4
Vypenené odpady, je to ok ?
prosim vás, keď mi robil vodár vodu tak mi iba takto vypenil odpady ako je na foto.. myslíte, že to…
calimune
Pred 3 rokmi
16
Skracovanie stĺpikov panelových plotov
Dobrý deň, Chcel by som sa nejakých majstrov opýtať, či by doporučili skrátiť stĺpik so stenou 1…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
12
Nový Magazín na Modrej streche! :)
🥳 A je to tu! Predstavujem vám nový Magazín na Modrej streche!💻👇 Prečítate si v ňom všetko o: ✅…
ivetik78
Pred 3 rokmi
9
Tmavá špárovka
Ahojte, chcem sa opýtať, či máte niekto tmavú špárovku v kúpeľni a ako sa to udržuje, príp za foto …
ivetik78
Pred 3 rokmi
15
Zhanam elektrikara
Zhanam sikovneho elektrikara okres TN, IL, PB.
neutrino
Pred 3 rokmi
2
Vytopený dom pred nasťahovaním
Pozdravujem... pred tyzdnom nam "prdol" gulovy ventil na privode vody do domu (v garazi). Nemame t…
marko9902
Pred 3 rokmi
24
Torenit pod HS portál a vchodové dvere
Ahojte, prosím vás, dávali vám výrobcovia okien pri montáži torenit pod HS portál a vchodové dvere?…
uzivatel11
Pred 3 rokmi
29
Smievatelne LED panely 6W
Ahojte, potrebujem poradiť :smiley: Planujem mať v obyvačke 12 ks stmievatelnych LED panelov. S tým…
geroyhc
Pred 3 rokmi
6
Maxparket skusenosti
Zdravim, neriesil niekto podlahy cez https://www.maxparket.sk/ hladam referencie. vdaka
adushka_dr
Pred 3 rokmi
2
Plot postaveny vo vyske - spevnenie svahu
Ahojte, chcel by som sa s vami poradit ohladom nasladujucej dilemy. Nechal som si postavit betonov…
jozik123
Pred 3 rokmi
14
Koľajnicové systémy na závesy a záclony
Dobry den.Zvažujeme montaž kolajnic na zavesy a zaclony.Prosím vás o typy na kolajnicové systémy, s…
zita19
Pred 3 rokmi
1
2
32
Firma na zasklenie lodžie v Bratislave
ahojte, mam otazku chcela by som zasklit lodziu. Este sa rozhodujem ci ramovy alebo bezramovy syste…
cerler
Pred 3 rokmi
7
Kotol Maga DP 25 Premium
Ma prosím niekto tento typ kotla doma?Ako ste s ním spokojný? Je k nemu potrebna akumulačnà nàdrž a…
rimbam3021
Pred 3 rokmi
1
Náradie Parkside vs Lux tools
Ahojte, mal niekto tú česť s náradím Lux tools (baterkový program - všetko na jednu baterku) a vie …
arcticcode
Pred 3 rokmi
31
Kde kúpim škárovku?
Chcel by som si oblozit stupnice schodiska s cinkovanou bukovou skarovkou kvality A/B a hrubky cca …
roman_x
Pred 3 rokmi
11
Akú látku dať na poťahy na záhradnom nábytku?
Máme urobený nábytok z paliet, na ňom molitany a neviem akú látku je najvhodnejšie dať ako poťah...…
cerler
Pred 3 rokmi
30
Liate podlahy
Dobrý deň, chcem upozorniť na podnikateľa z Nitrianskeho právna-Vladimír Kosir ico: 44431325 ktorý…
mareksla
Pred 3 rokmi
1
Drevodekor na fasáde a okná zlatý dub
Máte niekto okná vo farbe zlatý dub a potom fasádu bielo šedú a drevodekor obávam sa či sa to nebud…
tomino_33
Pred 3 rokmi
16
Fasada Piestany
Dobry den, chcem sa opytat ci nemate niekto kontakt, odporucanie na firmu v okoli Piestan, ktora …
marina14
Pred 3 rokmi
2
1
2
…
629
630
631
632
633
…