Nový Magazín na Modrej streche! :)

Profilova fotka
🥳 A je to tu! Predstavujem vám nový Magazín na Modrej streche!💻👇 Prečítate si v ňom všetko o: ✅ stavbe domu ✅ rekonštrukcii bývania ✅ interiérových inšpiráciách a trendoch ✅ domácnosti ✅ chalupárčení ✅ záhrade Objavíte chutné recepty či užitočné rady do domácnosti.👩‍🍳 Prinesieme vám zaujímavé rozhovory s odborníkmi, ale aj členmi našej/vašej Modrej strechy, ktorých fotoalbumy sa pravidelne umiestňujú v TOP rebríčkoch.😍 Poradíme vám so všetkým - od základov, až po interiérové dekorácie.🛋 Aké témy vás zaujímajú? Prijali by ste rozhovor s vybraným odborníkom? Čo by ste si v našom Magazíne chceli prečítať?🤔 Napíšte nám do komentárov a my sa pokúsime vaše želanie splniť.😎 Link na Magazín o stavbe a bývaní nájdete aj v hlavičke (menu) stránky: http://www.modrastrecha.sk/magazine/ ✍️💙
Odpovedať
super novinka, hned som si vsimla, ze tu je nieco inak 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Kľudne aj recepty a také rady do domácnosti, napríklad recepty na čistenie v domácnosti, čo čím ide dolu. 😉 Ale tiež by bolo fajn keby sa dajú tie články, recepty nejako uložiť, nech sa k ním ľahšie potom viem dopátrať, čo sa mi pozdávalo.
Odpovedať
Profilova fotka
@jelaspis to čistenie by veru nebolo na škodu, keby sa spravilo také nejaké zhrnutie, lebo to tu často padajú otázky, že čo čím odstrániť z rôznych povrchov a materiálov.
Odpovedať
Profilova fotka
@pfabry @jelaspis Super nápad a určite mám podobné témy v pláne. Máte na mysli aj konkrétne veci/časti v domácnosti? Lebo tých miest na čistenie je až až, tak aby som vedela, na ktoré z nich sa sústrediť a podobne. 🙂 Ukladanie článkov "do obľúbených" si prejdeme a ohlásim sa, ak by sme takúto možnosť priniesli. Zatiaľ využívam napríklad možnosť ukladania URL linkov/odkazov v záložkách môjho webového prehliadača, kde si to viem triediť aj podľa tém a podobne. 🙂
Odpovedať
@michaelarecht jasne, da sa to aj takto formou zaloziek riesit, ale bolo by to take sikovnejsie, keby sa to dalo priamo tu. kazdopadne velmi dobry napad s tym magazinom.
Odpovedať
Hej hej svieti to tu, novinka 🙂 super sa mi pacia taketo aktualizacie ako keby 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
to je presne ako pre mna, take rady tipy, DIY 🙂
Odpovedať
@henotom to viaceri ocenime 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?