Smievatelne LED panely 6W

Ahojte, potrebujem poradiť 😄 Planujem mať v obyvačke 12 ks stmievatelnych LED panelov. S tým že budu dva vypinače dvojkanálove 5B. Je možné aby to stmievanie fungovalo len cez nejaky malý baterkový ovládač? Pretože mám problém nájsť taký stmievač ktorý je dvojkanálový a je 5B. Alebo teda poraďte mi niečo lepšie?
Odpovedať
ja mam tieto okrem ovladania cez mobil je knim bluetooth ovladac, svieti super https://www.banggood.com/pl/YEELIGHT-...
Odpovedať
ci ty hladas len stmievac?
Odpovedať
@ewcurik Robím so svietidlami 30 rokov a ešte som 5B stmievač nestretol. Predpokladám že panely sú na stmievanie cez triak. Ak je to do hotovej inštalácie, dalo by sa to stmievať dieľkovým ovládačom a primačom v strope. jediná nevýhoda je, že po vypnutí vypínačom sa nezachová pôvodné nastavenie. Aj tak by som to rozdelil aspoň na dve vetvy, lebo 12 LED driverov dokopy už môže blbnúť. Ak budeš robiť novú inštaláciu, tak sa to dá vyriešiť elegantnejšie.
Odpovedať
Skus tu: https://www.ziarovky-led.sk/led-vstav... Panely na 24VDC, vyhoda je, ze k nim mozes pouzit akykolvek stmievac na LED pasiky, ktorych je na vyber obrovske mnozstvo. Nevyhoda, potrebujes trafo. Panelove svietidla na 230V vacsinolu pouzivaju prudove zdroje a na tie bezne stmievace velmi nefunguju.
Odpovedať
Možno by som skúsil smart led panely..Ovládať cez apku alebo hlasom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?