O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Návrh kúpelne 1
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť s návrhom kúpelne? chcel by som tam dať Vanu a aj sprchovy, plu…
slavka7_7
Pred 3 rokmi
27
Aplikácia na nakres domu
Ahojte. Prosim viete mi poradiť nejakú jednoduchú apku v mobile na návrh domu (exterier)? Dakujem
bruncak
Pred 3 rokmi
2
Sťahovanie do bytu s mačkou
Ahojte, žiaľ sa musím presťahovať do 1i bytu z rodinného domu.. mám kocúra, je to bengalska mačka, …
bigjamajko
Pred 3 rokmi
21
Spravny postup obkladu - Sadrove omietky
Ahojte, budeme obkladat na sadrove omietky a zaujimalo by ma ci mam spravny postup. Najprv obrusi…
zariadujemedom
Pred 3 rokmi
1
Malovanie - aky odtien bielej farby zvolit
Ahojte, chystam sa malovat a rozmyslam nad tym aku farbu zvolit. Konkretne mam vybratu znacku (Reli…
macko444
Pred 3 rokmi
13
Fasada bez sokla a kamienkov okolo
Ahojte, pozrela som si viaceré diskusie k fasádneho soklu ale nenasla som odpoveď. Konkrétne ma za…
lubk0
Pred 3 rokmi
7
Škaredý plot
Ahojte. Čo by ste mi poradili ako zmeniť škaredý plot? Chcela by som motiv stiepaneho kameňa. Poprí…
juri_no
Pred 3 rokmi
14
Internet - Obecné siete
Ahojte, Prosím Vás má niekto optický internet od Obecných sietí, v dedine (nie Nitra -wifi) aké…
kerryking_king
Pred 3 rokmi
1
2
43
sponzor fóra
Cierna vstavana teplovzdusna rura
Ahojte, Hľadám čiernu teplovzdusnu rúru s podobnými parametrami ako Electrolux EOF4P74X,ktorá je s…
juri_no
Pred 3 rokmi
5
Spojka ku sušičke
Ahojte. Majster nám spravil takýto vyvod. Prosím vás, ako tam máme napojiť sušičku?akú redukciu/spo…
zuzkasmo
Pred 3 rokmi
5
Vyrovnanie izby
Dobrý deň. Ja sa chcem len informovať na postup pri mojom probléme z podlahou!! Mam dve izby v star…
pavol_zilak
Pred 3 rokmi
10
Rezanie drevených stropných líšt na šikmú strechu
Ahojte. Trápim sa s týmto problémom. Potrebujem olištovať spoj steny a stropu v podkroví. Strecha m…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
11
Cirkulácia teplej vody
Ahojte, v bytovke menili nejaké ventily a neviem čo ešte robili a pustili do obehu sajrajt, umrelo …
stefanby
Pred 3 rokmi
7
Firma na zakladovu dosku Trnava
Ahojte, Viete mi poradit firmu na vystavbu RD Trnava a okolie? Stavalo by sa na etapy a aka by bol…
kayman
Pred 3 rokmi
12
Základové dosky Trnava
Ahojte, hľadám firmu / partiu, ktorá sa zaoberá základovými doskami. Ďakujem
profistavbari
Pred 3 rokmi
3
Kotol Úspor Automat 25 Lokca
Dobrý deň. Vlastním kotol úspor automat 25 od Kotly lokca. Kúrim čiernym uhlím. K tomuto kotlu mám …
david_filco
Pred 3 rokmi
27
Ake cerpadlo pre zavlahu (trava 145m2, zahony 21m2, stromy 20m2)
Ahojte, ake cerpadlo odporucate na automaticku zavlahu ked trava je 145m2 (90 obdlznik + 55 priamo …
panak
Pred 3 rokmi
6
Stavebná firma Košice , Košice - okolie
Ahojte :slight_smile: poraďte stevebnú firmu Košice , Košice- okolie s ktorou ste boli spokojný.
adkas84
Pred 3 rokmi
4
Maskovacia paska
Čaute prišiel som si po radu Či náhodou niekto nepoužíval maskovaciu pásku na exteriérovú silikónov…
zajo33
Pred 3 rokmi
3
Pozor na podvodnika v TN
Dobrý deň prajem touto cestou by sme Vás chceli upozorniť na podvodníkov meno Peter Janoš Trenčín K…
podvodnik
Pred 3 rokmi
11
Plastove okna bez vnutornej paronepriepustnej pasky
Prerabame byt a su tam plastove okna, ktore ale nemaju zvnutornej strany paronepriepustnu pasku, ib…
eagleowl
Pred 3 rokmi
2
Anuloid s tepelným cerpadlom
Ahojte, chcem sa spýtať či je potrebné inštalovať anuloid k tepelnemu čerpadlu monoblok. Dom bung…
yokomo
Pred 3 rokmi
1
Montovaný strop
Zdravím na niekto skúsenosť s firmou: montovane-stropy.sk ?????Dakujem
slancik
Pred 3 rokmi
1
Presun elektroinštalácie v kuchynskom kúte bytu
Ahojte, navrhujem kuchynský kút (IKEA) v byte v novostavbe. Rozmiestnenie skriniek a spotrebičov mi…
galielo
Pred 3 rokmi
5
Kachlickar Bratislava
Dobry den, vedeli by ste niekto odporucit sikovneho kachlickarav Bratislave? Dakujem!
ludi00
Pred 3 rokmi
1
Antracitové okná aj zvnútra
Mam dilemu...dat/nedat....bojím sa trochu ladenia, aj ked by som chcela farby v interieri seda, hne…
mistro
Pred 3 rokmi
1
2
49
Krátka vodovodná hadica z domu do vod. šachty
Zdravím. Som vo fáze že mám urobenú základovú dosku z ktorej ide hadica na obecnú vodu smerom k mi…
beno78
Pred 3 rokmi
7
Protherm
Dobry den chcel by som sa spytat mam elektricke kurenie protherm 9kw na radiátori.Da sa namontovat …
lakinooo
Pred 3 rokmi
5
Rekuperacia blauberg
Dobry den, Mate skusenosti so znackou rekuperacie blauberg? Dostali sme ponuku na nizsie uvedeny ty…
lakinooo
Pred 3 rokmi
2
Aká značka Tepelného čerpadla ?
Čawte aká značka Tepelného čerpadla? Firma ktorá nemá problém s pozáručný servis , ? Okolie Čadca ,…
lakinooo
Pred 3 rokmi
4
1
2
…
636
637
638
639
640
…