Škaredý plot

Profilova fotka
Ahojte. Čo by ste mi poradili ako zmeniť škaredý plot? Chcela by som motiv stiepaneho kameňa. Poprípade nejaké inšpirácie ako ste to spravili vy? Dakujem
Odpovedať
@diana_melicharek VYhodiť a nechať spraviť nový plot. Neviem, či by sa dali použiť stĺpiky - ak by tie diely boli rovnakých rozmerov, ako tieto teraz, tak možno áno.
Odpovedať
@chrobak7 ak je plot susedov nevyhodi ho len tak jednoducho... @diana_melicharek ja som na skaredy plot zo zalievaciek dal flexi obklad https://www.delap.cz/ Daval som ale pod to kleber a sietku. Zvrchu mi to kryje strieska. Lepit nieco na tieto panelove ploty moze byt komplikovane.
Odpovedať
@andyno ak je susedov, asi na neho nebude davat ani ziaden obklad...
Odpovedať
@mmjoy99 ja som sa so susedom dohodol a bezproblemov mi to dovolil. Je to o komunikacii.
Odpovedať
@diana_melicharek susedite s polnohospodarskym druzstvom? (ironia) Otras, do toho by som nechcel cumet z okna
Odpovedať
Profilova fotka
@robo91 straaaasne vtipne neviem sa prestať smiať.....🙄
Odpovedať
Profilova fotka
@andyno Ďakujem za radu, ste jediný kto normalne 0oradil. Popozerám si ich stránku 😊
Odpovedať
Vysad tam živý plot z rôznych drevín a zamaskujes ho. Betónový plot bude hnusny betónový plot, nech na neho naplacas čokoľvek.
Odpovedať
…osobne si myslím, že ak by ste obkladali každý panel zvlášť a sparu medzi nimi nechali diletovat, tak by to mohlo byt úplne v pohode…akurat v prvom rade, bezpodmienečne, vysparovat stĺpiky, aby panely boli úplne na pevno a nehýbali sa vplyvom vetra…
Odpovedať
Profilova fotka
@diana_melicharek skôr by som asi išla do niečoho zeleného, nejako obklad a také, tým by som sa netrápila. Radšej tam dať nejaké kríky, niečo také, čo to zjemní, oživí a plot zachvíľku za tým ani nebudeš vidieť, vnímať.
Odpovedať
Profilova fotka
@brapene len ci to stoji za tu robotu.
Odpovedať
@diana_melicharek na internete je plno inšpirácií 🙂 Asi najlacnejšia varianta je natrieť to farbou na betón ... Nezmení sa vzhľadovo štruktúra, ale môže tam byť v podstate hoc aká farba ... Je to celkom stále riešenie ... Videl som už takéto ploty namalované aj od umelcov, čo sa venujú street art ... Ale teda, tam bude cena asi iná .. Rovnako je riešenie zeleň. Živý plot, kríky, stromy atď sú pekné ale teda, záleží, aký máte cieľ lebo sú objemné aj do šírky a niekto toto nechce, ak má menší pozemok ... Pomerne jednoduché je použiť niečo kotviace body do stĺpov a ponaťahovať cez plot tenučké nerezové lanká = následne nasadiť niečo ťahavé a stálozelené ... Osobne by som na panely nič nelepil ak nepoznáte kvalitu panelov ... Tie najlacnejšie čo sa "montujú" najviac majú tie panely fakt dosť chabé, takmer žiadna železná výstuž ... No a potom je tu drevo ... Kľudne z toho môžete mať krásny drevenný plot ... Do stĺpikov namontovať nosné podkladové hranoly (kľudne aj z hliníka, pozinku atď) a na to drevený obklad ... Klasické terasové dosky, hobľované, rhumbus profil, so špárami alebo bez ... Prípadné celé hotové obkladové drevenné steny ktorých je na kvantá v hobby marketoch ... Proste dá sa s tým vyhrať akokoľvek ... Určite sa s tým dá robiť viac, ako s pletivovým alebo panelovým plotom, na ktorý ľudia vešajú tie otrasné tieniace siete 😄 Takže reči okolo týchto plotov nepočúvaj ... A teda, ak je to susedov plot, určite si to s ním odkomunikuj pred tým, než mu budeš vŕtať do stĺpov, niečo tam lepiť alebo malovať ... Ale tie stĺpy aj pri týchto "lacných" plotoch vydržia bez problémov, kopa ľudí tam má navešané železné brány a bránky a absolútne bez problémov ...
Odpovedať
podla mna by bolo fajn nechat ho niecim zarast. brectan, pavinic alebo nieco take. ked uz tam teda je, tak nech posluzi aspon ako opora
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?