Vyrovnanie izby

Profilova fotka
Dobrý deň. Ja sa chcem len informovať na postup pri mojom probléme z podlahou!! Mam dve izby v starsom dome kde sa mi prehla podlaha!! Ako by sa to dalo vyrovnať?? Rozbiť betón a vsetko odznova alebo sa na betón môže natiahnuť poter a tak vyrovnať?
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi kolko mas este rezervu vyskovuu.
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr rezerva by bola od 2-6cm
Odpovedať
a nosnost ako
Odpovedať
@pavol_zilak Čo to znamená, že "prehla podlaha"? A aká podlaha sa ti prehla? čo je pod tou podlahou? Ak sa "prehla" železobetónová podlaha, tak to je problém. My nemáme vešteckú guľu, takže nevieme to, čo je pre teba samozrejmé. Pri zadaní treba problém popísať čo najzrozumiteľnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, co si pod tymto predstavit. u zeninej mamy sa tiez vyrovnala podlaha, ale tam bolo jedno take miesto v kuchyni, kde sa casto a vela chodilo a stalo, tak tam sa proste opotrebovala podlaha, tak sa len vyliala nanovo, ked sa prerabalo. ale tak prehnutou podlahou by som to prave nenazval, tak neviem.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak pod týmto by som si skôr predstavil nič vážne, že prehla. Vyliať ten kúsok nanovo by sa to nedalo? Či je to oveľa väčšie?
Odpovedať
Neviem, ako vela sa ti prehl no ak nie moc, tak kludne by som to len vyrovnal
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 tak tento víkend som sa na to pozrel lepšie!!Je to len štrk na ňom škvára(alebo niečo podobné) a potom okolo1,5cm poteru!! Takže som to celé rozbil vynosil do hĺbky asi 40cm dám späť najprv makadam potom beton asi 10cm,izolaciu naň polystyren a potom poterom vyrovnám!!
Odpovedať
Profilova fotka
@igiro tak je to aj 7cm! Takže som to celé rozbil vynosil a sa to spraví aby to bolo dobré!! Makadam,beton,izolacia,na to polystyren a vyrovna sa poterom!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?