Zmluva o pripojeni elektriny

Dobry den, Vedel by mi niekto pomoct ako treba po vyplateni Zmluvy o pripojenie pokracovat? Co musim poslat aby mi prisli namontovat hodiny? Ospravedlnujem sa, ak je tu uz milion diskusii o tomto. Dakujem
Odpovedať
@aces a co tak si pozrieť internetove stránky prislusneho distributora?
Odpovedať
@aces no zalezi od distribucky ale vacsinou cez online portal treba nahrat reviznu spravu a samozrejme podpisanu zmluvu a nasledne si vybrat dodavatela.
Odpovedať
@neutrino Dakujem pekne za pomoc. Tie papiere od revizii im boli odoslane uz pred 4 mesiacmi, zmluva podpisana a este stale nic. Ked im zavolam tak nevedia pomoct. Neviem ci sa to bezne stava aj inym… Dakujem za odpoved.
Odpovedať
@lukino55555 Dakujem za pomoc, to by ma nikdy nenapadlo. 🤭
Odpovedať
reviznu spravu? od coho. V SSD sa dava uz len cestne prehlasenie ze OM je pripravene na pripojenie. A potom uz len zhanat znamenho alebo cakat 60dni
Odpovedať
@mucha999 Pytali si Spravu o odbornej prehliadke a odbornej skuske z vybudovaneho elektro-energetickeho zariadenia od deliaceho miesta po elektrometrovy rozvadzac.
Odpovedať
Dokumentaciu potvrdzujucu splnenie technickych podmienok pripojenia odkial zoberem? Vie prosim niekto poradit?
Odpovedať
@aces takže po poriadku. 1. Posielate žiadosť o pripojenie do DS. 2. Pošlú Vám návrh zmluvy, kde určia pripojovacie podmienky, bod napojenia atď. 3. Zaplatíte pripojovací poplatok. 4. Dáte si spraviť projektovú dokumentáciu. 5. Oslovíte elektrikára, ktorý vybuduje odberné miesto. 6. Oslovíte revizneho technika na revíziu odberného miesta. 7. Revízny technik vystaví revíznu správu. 8. Posielate distribučke projektovú dokumentáciu, revíznu správu. 9. Do 30 dní od obdržania PD a RS namontuje distribučka elektromer a pripojí vás na DS. (Ak sú revizna správa a projektová dokumentácia ok)
Odpovedať
@aces aká otázka taka odpoveď... ked nenapises ani oblast o akej je reč tak co ine ocakavas...
Odpovedať
Si v SSD alebo? Lebo v SSD to šlo rýchlo.....poslal som poplatok, scan potvrdenia o platbe, čestné prehlásenie o pripravenosti OM a potom ma do mesiaca zapojili. Dosli, pripojili má na trčiace káble na stĺpe, namontovali do RE hodiny, pomerali odpor, drôty v dome - tam hlavne kukli typ kábla od rozvadzaca a bolo
Odpovedať
@megdesign Dakujem za odpoved a ochotu vysvetlenia. Takze novy projekt vypracovat. Nestaci ten od architekta? Moc Vam dakujem.
Odpovedať
@tomik25 ZSD som. Poplatok som poslala aj ja uz davno. Ale mam pocit, ze vsetko ostatne co im bolo odoslane bolo neakceptovatelne, lebo sa mi neozvali a neda sa mi to ani pozriet cez ich stranku. Dakujem za odpoved.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@aces ak ten od architekta obsahuje projekt prípojky, tak stačí ten, pokiaľ je to podľa neho vyhotovené.... Postup, ktorý som napísal vyššie, platí pre zsdis, nakoľko robím prípojky na západnom Slovensku.
Odpovedať
@megdesign Dakujem velmi pekne za ochotu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?